Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 212
Тобто настанова зломати гравця іншої команди - це норм?
Показати
dynamic1927, яка настанова? Розмова відбулася в роздягальні після закінчення матчу.
Справжні вболівальники вболівають за покликом серця, незалежно від того як грає команда. Прикро і боляче зараз усім фанатам Динамо, але вболівати за іншу команду я не зможу і не хочу, бо вона в серці!
А ті, хто вболівають за команду, яка гарно грає називаються глорами!
Показати
Трохи не так, глори вболівають не за гарно граючу команду, а за переможну. Та це дрібниці, зміст такий же.
DrDK, я давно помітив, що після поразок коментарі пише набагато більше людей ніж після перемог! Хоча справжній вболівальник повинен бути з командою якраз після невдач, насамперед! Напевно обіср..ти легше, ніж підтримати! Хоча собак, які гавкають багато, бо дістати до нас не можуть!
Показати
dynamic1927, я давно заметил, что у нас когда новость про какие-то конфликты, то народ активно участвует в комментариях, а в новостях, где можно хорошо обсудить футбол за чаем, в комментариях пусто....)
Так же и на стадионах: мало песен и кричал в поддержку собственной команды, зато против соперника (особенно маты) кричат всегда громко и с удовольствием) но это чуть в сторону к теме менталитета...

А тут всё же тема проблемы, которая длится годами и если проблемы есть, то о них нужно говорить. Желания кого-то уколоть абсолютно нет, наоборот, хочется радоваться и хвалить, но что делать, если хвалить не за что? Разве для Динамо игра, которая демонстрируется из года в год, это удовлетворительный уровень? Не знаю, что тут сказать... но уж точно это не тот случай, где нужно говорить о менталитете. Проблемы у Динамо уже давно и остаются по сей день и точка.
koljan777, і ти також!
Показати
dynamic1927, ну і ти за компанію
SheriFF_2, за кого вболіваєш?
Показати
dynamic1927, Питання ваше не вірне. З таким підходом загального одобрення можна прийти до того стану як в рашці, коли масса все підтримує незважаючи на постійне погіршення ситуації. Питання в тому, що твій конкурент робить щось краще, тому потрібно намагатись не відставати (або якщо не вистачає мозгів вигадати щось своє, то робити так як робить він). А ситуація в ДК дійсно погіршується і при цьому погоджувально кивати головою - це не значить залишатись вболівальником, а хто не погоджується - той зразу ж не вболівальник. Тяжкі часи бувають у всіх клубів, і істинні вболівальники переживають їх з ним. Але треба дивитись на те, що керівництво клубу робить для покращення ситуації, якщо робить.
misha, напевно, щоб не їздити кілометражі в Київ і назад в Польщу на матч з АЕКом
Показати
Так кияни то в Турцию потом летят. С Киева ближе. dynamic1927,
Барабаш, залогінься як "Юрій" і не сили, дитинко! Якби ти знав, що я в житті бачив і що пройшов, то рот би не відкривав!
Геть звідси! Завтра в школу!
Показати
*сміши
Барабаш, "Думаю, Луческу уйдет, подаст в отставку до завтрашнего утра. Наверное, сейчас придет очередной физрук. Надеюсь, в Премьер лиге удержимся. А Днепру-1 и Заре искренне желаю 1 и 2 места в этом чемпе" - Це по твоєму адекватний коментар вболівальника Динамо??? Схоже, ти такий самий троль! Пішов геть звідси!
Показати
dynamic1927, я на слова сопливого хлопчика не реагую,ти ще в житті своєму засраному багато не бачив,дай бог з роками,порозумнішаєш і не будеш незнайомим людям вказувати куди йти.
Юрий, троль, ти для чого сюди приліз?
Показати
dynamic1927, Юрій дав адекватний коментар,а що робиш тут ти?Аргументуй свої слова,а просто так вішати ярлики кожен може.Вони що святі і їх після таких ігор критикувати зась?
Karlos, то для чого ти дивишся на "ті перелякані ганчірки"?
Показати
dynamic1927, ці ганчірки грають за Великий клуб зі славетною історією. Тому і вимоги вболівальників до них відповідні. Нехай називаються Арсенал, Оболонь і грають як хочуть. А паплюжити славетний клуб - зась!
dynamic1927, ви якщо "вписуєтесь" за цi ходячi по полю "мiшки з гiм.ом",то насолоджуйтесь.Якщо вони не розумiють за який Знаменитий клуб з майже 100 лiтнiми традицiями вони грають,то нехай йдуть i займаються iншими справами,а на їхнє мiсце прийдуть амбiтнi гравцi,якi хочуть грати та прогресувати.
dynamic1927, здоров неадекват
No results found.