17 вересня 2022 18:00
9

"За що я повинен вболівати за "Динамо"?": Леоненко різко відреагував на провальний матч киян проти АЕКа

Колишній нападник Динамо та експерт Віктор Леоненко зробив короткий огляд на матч другого туру групового етапу Ліги Європи Динамо – АЕК (0:1).


Леоненко каже, що дивитися матчі Динамо більше немає сенсу, оскільки український клуб у грі проти кіпрської команди показав анти-футбол, під час матчу не створюючи моменти, і навів у приклад поєдинок Баварії та Барселони (2:0), який був святом майстерності футболістів для фанатів:

«Сумно, що не зробили подарунок великому динамівцю Мунтяну [виповнилося 14 вересня 76 років]. Збори не дали жодного штибу. Мені важко не матюкатися. Ви бачили різницю у матчі Баварія – Барселона? Там моменти, швидкості, техніка».

«Що ми змогли зробити за матч? Ну, з офсайду забили. Далі що? Суперник чудово влучив у дев'ятку. І там далі також нічого. Їх усе влаштовувало. Отак і грали дві команди. Скажіть тепер з приводу того, що немає слабких команд у Лізі Європи та Лізі чемпіонів».

Оглядач підсумував, що у команди Луческу геть-чисто відсутня модель гри:

«Ось я вболівав учора за Динамо, у мене футболка їх висіла. Питання: за що я мушу вболівати? За те, що на футбольному полі нічого немає? Ударів нема, просто гри немає. Що тепер робитимемо?», – сказав Леоненко у своїй авторській передачі на Youtube-каналі.

Нагадаємо, після двох турів Динамо в ЛЄ посідає останні місце квартету, маючи дві поразки. Наступна гра відбудеться вже у жовтні проти Ренна (6 жовтня).
Скажем так .Я болею за Динамо . Но смотрю Бав-Барса - там футбол .....Я же не мазохист .
Сховати
Friday, це підхід любителя футболу)))
Справжні вболівальники вболівають за покликом серця, незалежно від того як грає команда. Прикро і боляче зараз усім фанатам Динамо, але вболівати за іншу команду я не зможу і не хочу, бо вона в серці!
А ті, хто вболівають за команду, яка гарно грає називаються глорами!
Сховати
Трохи не так, глори вболівають не за гарно граючу команду, а за переможну. Та це дрібниці, зміст такий же.
Сховати
АЛЕКС, все вірно. Згідний з вами.
Згоден на всі 100% про дупу і гівно,але він сказав правду.
Сховати
Барабаш, забили-не забили це аналіз гри? Так, я скажу правду, коли Динамо програє і так грає, це повний пиз..ць. Але коли теж гівно квакає з вигрібої ями, то я кажу: без гівна розберемося.
Це господар "какая разница". Іди в дупу, без твоїх "експертних" думок розберомося.
Сховати
Шматок прокацапсьського гівна.