Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 196
Скільки неадекватних коментарів кожний раз коли у нас невдача. Ніхто не бере до уваги, що у нас одна з наймолодших команд, яка в процесі формування, що ми на відборі потіснили в групі Італію (пам'ятаємо не назначений пенальті), що ми вперше на євро набрали 4 очки, що з кожним матчем ми прибавляли, на відміну від всіх попередніх євро коли на третьому матчі ми були мертві.
Де поділися всі адекватні люди?
Показати
Повний Капець, то есть, полному по..изму и фраерству в первом матче есть оправдвние? А я считаю, что нет. Все то, что вы описали, ломаного гроша не стоит, если позволять себе такие матчи. Великий ВВЛ сказал истину в последней инстанции - СЧЕТ НА ТАБЛО. Остальное лирика.
Кепа, це Ребров навчив Матвієнка так пасувати Луніну?
Показати
Повний Капець, хтось інший навчив Матвієнка, хтось інший навчив Луніна, хтось інший навчив Довбика... Ну так тоді вони і винні, до чого тут взагалі Ребров?!
Ну чому ви всі торочите про ту різницю у два м'ячі? Якщо Україна переможе то матиме 16 залікових балів, а у Італії буде 13. Скажіть мені до чого тут взагалі будь-яка різниця м'ячів?
Показати
Повний Капець, не верят , что Македония отберёт очки у Италии.
Google, в тому списку був Рибалка а не Сидорчук
Показати
Повний Капець, а де можна той список подивитися? :)
Тільки в в Туреччині ще відкрите трансферне вікно.
Показати
Дякую що наліпили мінусів, я мав на увазі з чемпіонатів більш менш нормального рівня залишилася одна Туреччина, ну може з натяжкою Бельгія.
Шедеврального?
Показати

Повний Капець, А чого нi? В стилi Златана поклав файно карате-гол. Чи вам треба пiв команди на замахах обiграти

Ivan, піратська платформа може тільки викласти існуюче відео і то не завжди. Що вони будуть викладати якщо відео взагалі не буде?
Показати
Так таки так, подивимось що вони буде...
Ну якщо Кобак сказав, значить однозначно договірняк. А доречі хто це? А також дуже цікаво було б почути думку сантехніка з сусіднього під'їзду.
Показати
Мало не забув про бабу Галю. Давайте хлопці з "Українського футболу" покваптеся, можете ще підключити запроданців з FH
Повний Капець, краще і не скажеш!
Все дуже просто вирішується, вар має бути кожному матчі упл.
Показати
Повний Капець, так з ДК працював наприклад з Дніпром.
dynamic1927, питання не в тому чи він шлак чи ні, а в тому що що він найкращий шлак в країні за який який можна було отримати хоч якусь компенсацію.
Показати
Повний Капець, такий "шлак" нам самим потрібен
No results found.