5 вересня 2023 16:58
14

Ігор СУРКІС: "На трансфері Сидорчука "Динамо" не заробить великих грошей"

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував трансфер Сергія Сидорчука в іноземний клуб.

«Динамо не заробить на цьому трансфері великих грошей. Але справа не у вартості гравця, а в тому, що я не міг відмовити людині, яка впродовж десяти років вірою та правдою служила команді й була її капітаном.


Сергій заслужив право спробувати себе в європейському футболі. А ми виростили йому зміну - є молодий Бражко, досвідченіші Андрієвський та Шепелєв. Усі сторони залишаться задоволеними», - сказав Суркіс.

Цікаве фото з Флоріном Чернатом. Молодець, тримає себе у формі, не має зайвої ваги, на відміну від Тібі Гіоане, у якого вже десь 100 кг. І приємно, що Чернат не забуває про Динамо, допомагає, чим може, надав свою базу перед грою з Бешикташем.
Пустое место освободилось
Андрієвський та Шепелєв
Якість цих гравців говорить за рівень команди. Я не претендую на статус профі у футболі, але тчоно ніяк не можу второпати, що ці двоє дають команді.
это же Суркис ИМ ..пришло хорошее предложение на Сергея С или вытребовали у претендента ...и есть Бражко которому нужно играть прогресировать а не сидеть на лавке и выходить на 10минут..вот и весь расклад..лучше бы ц защитников толковых купил...все находят в УПЛ что им нужно- легионеров а к нему не хотят ехать надо же..имея бы пять кандидатов игроков равноценных можно было и найти того кто захочет приехать...
Пане Ігоре, Буяльского не забудьте теж відпустити. Гравець він не поганий, як і Сидорчук багато віддав Динамо.
Хай Царенко грає.
А не тебе ли Ребров говорил ещё продать Гармаша, Хачериди, Сидорчука и ещё пару человек, чтобы команда могла прогрессировать дальше? Тогда интересно тоже мало бы денег заработали на этих не возрастных игроках? (Сарказм).

И что ты в итоге сделал? Пожимаем "плоды" до сих пор. Сколько лет и денег потеряли на этом регрессе! А теперь "На трансфере Сидорчука "Динамо" не заработает большие деньги". Пздц... Сам же и виноват!
Сховати
Google, Сидорчук не входил в тот список. Но ошибочность того решения, бесспорна.
Google, в тому списку був Рибалка а не Сидорчук
Сховати
Повний Капець, а де можна той список подивитися? :)
Сховати
juice, Ведущий шоу «Татотаке» Константин Андриюк назвал список футболистов, которых экс-тренер «Динамо» Рауль Рианчо просил Игоря Суркиса убрать из команды в 2016 году.


Испанский тренер не хотел видеть в команде Дениса Гармаша, Евгения Хачериди, Олега Гусева и кого то из пары голкиперов Александр Шовковский/Максим Коваль.
Сховати
Wiwisisilka, ну і де там Сидорчук чи Рибалка?
Сховати
Та і взагалі, при всій повазі до журналістів і їх першоджерел, навряд чи конкретний список гравців "на вихід" був осною причиною відходу Реброва.
Та й статиска Сидорчука за останній сезон під керівництвом Реброва свідчить швидше про прогрес гравця. в середньому одна результативна дія за три матчі для опорника топовий результат. Навряд чи Ребров вважав Сидора зайвим.
Сховати
Крім 5 гравців на вихід з Динамо, Ребров вимагав купити 4 гравця з УПЛ на підсилення та 2 гравців з европейських чемпіонатів, Суркіс тоді вимоги не виконав, Ребров і пішов, про це розказував Ріанчо, про його зустріч з Суркісом.
АЛЕКС, Ти мене питаєш?))) Я про Сидорчука чи Рибалку писав?

Я пам'ятаю, що на полі мікроклімат в Динамо спочатку псували Алієв та Милевський, но це було до Реброва, а далі при Реброві Гармаш та Хачеріді.

Ще пам'ятаю ходили слухи, що Гусев бігав на пиво до Хацкевича та Леоненка, та розказував під рибку, що відбувається в середині в команді.

А далі, вже як ми пам'ятаємо, після Реброва, Суркіс призначив Хацкевича.