11 вересня 2022 20:10
17

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Проблема не в нашій грі, а в тому, що ми постійно перебуваємо в дорозі"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу після матчу зі "Львовом".

- Ми грали проти команди, яка діяла агресивно та з великою самовіддачею. Вона грала від оборони і чекала на помилки з нашого боку, щоб вийти в контратаку і забити гол. Було важко розкривати їхній захист. Результат показує співвідношення сил на полі. Ми домінували, але, на жаль, забили лише один гол. Сподіваємося, що ця перемога дасть нам більше позитиву під час підготовки до матчу з АЕКом.

Проблема не в нашій грі, а в тому, що ми постійно перебуваємо в дорозі. Суперник практично чекає на нас весь тиждень, а ми весь цей час катаємось і граємо по два матчі за сім днів. Це складно. Переїжджаємо з готелю до готелю та з міста до міста. Немає бази та стабільного місця. Тягаємо все з собою - форму, м'ячі. Щоб дістатися до Стамбула ми проїхали 11 годин автобусом. Плюс наступного дня переліт. І назад те саме. Це складно. Замість відновлення та тренувань у нас переїзди. Тож сьогодні було важливо виграти.

У попередніх матчах було допущено багато індивідуальних помилок, що призводили до пропущених м'ячів. Також був футбольний нефарт. Сьогодні було важливо виграти, щоб спокійніше готуватися до наступної гри. Плюс для нас зараз важкий час. 5-6 наших гравців травмовано. Це також позначається на психологічному стані команди. Раді цій перемозі і готуємось до матчу з АЕКом. Найважливіша гра завжди наступна.


Я три місяці не був удома, але вже завтра ми прокидаємося, снідаємо та виїжджаємо до Кракова. Коли туди приїдемо – ми не знаємо. Ми не нарікаємо, але це складна реальність. Так, це наша професія та наше життя. У Кракові буде матч, а потім гравці роз'їдуться збірними. З погляду психології збірникам складно не бачити сім'ю у цій паузі, а кудись їздити.

- Ви сьогодні використали ротацію та поміняли фланги захисту на 60-й хвилині. ВИ були ними незадоволені?

– Я просто освіжив гравців в атаці. Прошу крайніх захисників більше рухатись. Караваєв і Тимчик поїдуть до збірної, і їм потрібен ігровий час.

Били времена, когда даже Кравец мог забить самой Валенсии. А где сейчас наши форварды? Кому они ваапще способны забить;)
У нас сейчас самый слабый состав и самая ужасная игра за всё время существования ДК. А все эти Мирчины отмазки - это сказки для бедных

Умник, согласен с вами! Мирча был хороший тренер, но всему свое время! Эмоциональное выгорание, физическое состояние и т.д. Человеку нужно уже отдыхать!

Олег, считаю, что заслужил написать немного критики, так как болею за них уже 35 лет, лет с 10.
Проблема саме у вашій грі. Команда не готова фізично. Немає командної швидкості. Це добре видно у всіх п'яти програних матчах.
ПС.
А щодо логістики, то це питання вже до адміністратора команди. Або теж Заваров із Бессоновим вам маршрут складають? До Кракова від Львова 330 км. На автобусі 5 годин повільної їзди. Тому до обіду приїдете.
dynamic1927, а я скажу, почему после поражений больше коментов. Потому что я забыл, когда мы побеждали хорошего соперника, показывая хороший, добротный футбол! Не пишу уже- показывали яркий футбол, а просто добротный.
Сховати
STN, это было, когда был сильный тренер и хороший состав. За последних 30 лет было всего три таких периода: ВВЛ, Семин, Ребров. Мирче повезло получить детский сад и минимум денег на трансферы. Я помню, как Семин мучался с Идейе впереди в еврокубках, а получи он Беседина с Ванатом в атаку и Кабаева на фланг, не уверен, что вытащил бы даже результаты Мирчи. Каши из топора не сваришь.
Сховати
Умник, поддерживаю. Каши из топора действительно не сваришь. Здесь ты прав на все 100!!!!
STN, аккуратно, сейчас на тебя налетят, что ты критикуешь команду в тяжелое время)
Аахахахха старый маразматик в своём репертуаре
УАФ прос*али такий момент! Під час війни треба було все це враховувати і відповідно календар складати. Але це не дивно, бо все в УАФ роблять через одне місце і про футбол мало думають :(
а всі попередні роки ніхто не їздив, і не був в дорозі, і не грав в різних кубках. Навіщо це вже говорити
Сховати
Леханыч, раніше не їхали на автобусі 11 годин до Кишинева, щоб звідти вилетіти в Стамбул. Раніше не летіли в Польщу із Стамбула, а потім на автобусі до Львова, щоб там зіграти домашню гру, бо в понеділок потрібно знову автобусом їхати до Польщі, щоб звідти летіти на Кіпр….
Докладно ?
Сховати
Slava, но! раньше игра была такая же самая) да, переезды архисложные, но очень удобно ими прикрываться, когда проблемы далеко не только в них
Сховати
А хто прикривається? Констатація факту, а декому аби на кістках Динамо потанцювати, а те, що війна і всі інші проблеми - а ніхто вже це не враховує коли ллють бруд на Динамо! Головне сильніше вколоти клуб, гравців, тренера, власника... і це стало масовим явищем!
Сховати
DrDK, я давно помітив, що після поразок коментарі пише набагато більше людей ніж після перемог! Хоча справжній вболівальник повинен бути з командою якраз після невдач, насамперед! Напевно обіср..ти легше, ніж підтримати! Хоча собак, які гавкають багато, бо дістати до нас не можуть!
Сховати
dynamic1927, я давно заметил, что у нас когда новость про какие-то конфликты, то народ активно участвует в комментариях, а в новостях, где можно хорошо обсудить футбол за чаем, в комментариях пусто....)
Так же и на стадионах: мало песен и кричал в поддержку собственной команды, зато против соперника (особенно маты) кричат всегда громко и с удовольствием) но это чуть в сторону к теме менталитета...

А тут всё же тема проблемы, которая длится годами и если проблемы есть, то о них нужно говорить. Желания кого-то уколоть абсолютно нет, наоборот, хочется радоваться и хвалить, но что делать, если хвалить не за что? Разве для Динамо игра, которая демонстрируется из года в год, это удовлетворительный уровень? Не знаю, что тут сказать... но уж точно это не тот случай, где нужно говорить о менталитете. Проблемы у Динамо уже давно и остаются по сей день и точка.