Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 16
А що робити? Що Луческу робив стільки часу на зборах? Він елементарно загнав команду і не награвав склад, а влаштував перегляд гравців. От і маємо! :(
Показати
DrDK, де загнав? Гравці ледве полем пересуваються. З таким повільним переміщенням м'яча навіть у колгоспу виграти не виходить.
Саме цікаве, що вся футбольна спільнота мовчить і журналісти запхали язика в одне місце з приводу такого нахабства від Сетанти! Так вони пул хотіли, що права на цей матч не змогли нікому продати! Ніде цього матчу, окрім власної ОТТ-платформи, не транслюють! Це багато про що говорить! Це просто аферисти вломились у наш футбол!!!
Показати
DrDK, українські журналісти це валютні шл..хи, які вміють тільки лизати, тому хто дає гроші. Яскравий приклад - бурбас, вікторія вацко, столярчук і інші раби!
А хто прикривається? Констатація факту, а декому аби на кістках Динамо потанцювати, а те, що війна і всі інші проблеми - а ніхто вже це не враховує коли ллють бруд на Динамо! Головне сильніше вколоти клуб, гравців, тренера, власника... і це стало масовим явищем!
Показати
DrDK, я давно помітив, що після поразок коментарі пише набагато більше людей ніж після перемог! Хоча справжній вболівальник повинен бути з командою якраз після невдач, насамперед! Напевно обіср..ти легше, ніж підтримати! Хоча собак, які гавкають багато, бо дістати до нас не можуть!
Нашому суспільству все більше і більше нав'язують одностатеві зв'язки :) Вже на петицію Зеленському голоси зібрали :) У підсумку це стане головним питанням вступу України до ЄС :)))
Показати
головним питанням вступу України до ЄС стануть зв"язки Зеленського з ермаком а не гєї
«бей-беги», суповой набор» - бежали-бы вы отсюда и побыстрее, боты залетные :)))
Показати
DrDK, Само ты залетное, первый раз тут вижу. А по факту есть что сказать?
Миколенко уже давно остановился в развитии и таких денег вообще не стоит! По любому это агенты раскручивают ситуацию и нагнетают, но этим только вредят игроку! Будь Суркис умнее, то поставил-бы ценник на игрока в 8 лямов и все остались-бы довольны! Если ситуация будет и дальше развиваться таким образом, если это правда, то и Суркис ни с чем останется и Миколенко будет просиживать в Динамо.
Показати
DrDK, точно. Можно установить ценник в 10 млн плюс 10% (20, 30 или 40% по договорённости сторон) от последующей продажи. Если Миколенко будет в "Дженоа" прогрессировать и его захочет приобрести топ-клуб, то все будут в плюсах. Не путать с телеканалами :)
Александр, По какому спутнику? Уточните и не пудрите людям мозги! На спутнике по подписке XTRA, а это разные вещи с простым спутником даже с тетей "шурой", которая уже не помогает!
Показати
DrDK, вот я и про XTRA и говорил!!!
Знатно Миша Пердакова и его поціновувачів потролил! +100500!!!
Показати
DrDK, расстроился небось, болезный, победе сборной? Как же, сука, не укладывается вчерашняя победа в доктрину "малинодрочеров"! Уже заготовлены были запасы дерьма. И куда их теперь девать будете? Ждать Украина-Босния? Ну-ну...
KeL, Такие все умные на диване, но никто фамилии не называет тех, кто способен заменить Зину, Малину, Миколкнка , Буяльского… Ну конечно игроки гам…-чемпионата УПЛ сильнее тех, кто играет в Серии А и в АПЛ :)) Пишите ещё - посмеёмся:)))
Показати
DrDK, вот это самое смешное, диванные эксперты свято верящие, что у нас игроков уровня топ чемпионатов на десятки, и любого без проблем можно заменить, это даже молчу, что кроме игроков основы, еще и на замену на лавке желательно кого то иметь способного освежить игру, но диванных такие мелочи не интересуют))))
Africanda-S, А вам відомо, що на Євро Маліновський грав з травмою і тільки після турніру переніс операцію?! У Аталанті, у минулому сезоні, один з найкращих гравців і зараз постійно в основі виходить. Це по пресі італійських журналістів і спеціалістів, а там не такі як в Україні працюють! То може треба вміти використовувати сильні риси гравця?!
Показати
Малиновський сильний гравець , можливо, кращий в нашій збірній. Але його характеристики не найкращі для моделі гри збірної Малиновський виглядав блискуче в збірній Шевченко, коли ми грали (чи намагалися грати) першим номером і контролюючи м'яч. Але з сильними суперниками така гра не давала результату і Шевченко після, поразки від французів 1 : 7 почав грати з сильними суперниками в трохи інший футбол. Це дало результат, але Малиновський уже виглядав не так , як раніше. та і Зінченко також ( в тому числі і на ЄВРО)..
В Аталанті у малиновського трошки інші за якістю партнери по команді, от і виглядає він там куди краще.
No results found.