9 липня 2022 17:32
2

Суддя ФІФА вперше зробив камінг-аут: "У футболі багато геїв. Ми скрізь. Але 99,99% з них – у комірчині"

Ігор Беневенуто, суддя ФІФА із Бразилії, зробив камінг-аут.


41-річний Беневенуто став першим суддею ФІФА, який зізнався, що він гей.


«Футбол – спорт, який я глибоко ненавидів, коли дорослішав. Я не міг терпіти цю атмосферу, мачизм та забобони, замасковані під жарт. То був «чоловічий» світ, а я з ранніх років знав, що я гей. Стати футболістом – не такий постійний варіант, тому я обрав єдиний можливий шлях – став суддею.

У футболі багато геїв. Ми всюди. Але 99,99% із них – у комірчині. Це судді, гравці, тренери. Вони одружуються, мають дітей, вони розлучаються, ведуть подвійне життя... Ми бачимо одне одного. Я жартую, що у нас є радар, що постійно працює, і він працює навіть тоді, коли ти не хочеш.


Ми існуємо, і ми маємо право говорити про це і жити нормально», – сказав Беневенуто Globo Esporte.

У ФІФА підтримали крок арбітра бразильського.


«ФІФА вітає та підтримує суддю Ігора Беневенуто, який вирішив зробити камінг-аут. Як наголошувалося і в інших ситуаціях, ФІФА переконаний, що футбол – для всіх. І Ігор дуже хоче бути собою. Це важливий момент для футболу у Бразилії та інших країнах», – сказано у заяві організації.

Нашому суспільству все більше і більше нав'язують одностатеві зв'язки :) Вже на петицію Зеленському голоси зібрали :) У підсумку це стане головним питанням вступу України до ЄС :)))
Сховати
головним питанням вступу України до ЄС стануть зв"язки Зеленського з ермаком а не гєї