8 вересня 2022 21:42
70

"Фенербахче" – "Динамо" 2:1. Кияни вперше в історії поступаються "канаркам" і зазнають п'ятої поразки поспіль

"Фенербахче" – "Динамо" 2:1


"Фенербахче": 1. Байиндир - 7. Кадіоглу, 2. Енріке, 41. Салаї, 28. Луан Перес - 27. Креспо, 5. Арау, 6. Аліоски, 9. Россі - 20. Жоау Педро, 15. Кінг
Запасні: 70. Егрібаят, 4. Азіз, 8. Мерт, 10. Гюлер, 17. Кахведжі, 13. Валенсія, 18. Лінкольн, 21. Осайї-Самуель, 23. Батшуайї, 26. Зайц, 89. Юксек, 99. Мор

"Динамо": 1. Бущан – 94. Кендзьора, 6. Бурда, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Кабаєв – 7. Гармаш
Запасні: 71. Бойко, 74. Ігнатенко, 3. Боль, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 2. Вiвчаренко, 14. Яцик, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 37. Царенко


"Фенербахче" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" у Стамбулі стартує у груповому етапі Ліги Європи матчем проти свого нещодавнього суперника з кваліфікації Ліги чемпіонів в особі "Фенербахче".

Тоді в двораундовому протистоянні сильнішими виявилися динамівці і за сумою двох зустрічей (0:0 і 2:1) пройшли далі, залишивши турків за бортом турніру.


Щодо виступу "Фенербахче" у своєму чемпіонаті, то стамбульці після п'яти турів йдуть на третому місцi в турнірній таблиці, на три очки відстаючи від лідируючого "Бешикташа", і в останніх дев'яти матчах зазнали лише однієї поразки.

Результати "Динамо" поки що бажають кращого. Востаннє "біло-сині" перемагали 9 серпня, коли з рахунком 2:1 обіграли "Штурм". Потім були поразки від "Бенфіки" (0:2 і 0:3), СК "Дніпро-1" (0:3) та "Зорі" (2:3).


Втім, є й добрі новини. Судячи зі всього, оговтався від травми Віктор Циганков. Динамівець прилетів до Стамбула разом із командою. Також одужав Вівчаренко. А ось Попов, який отримав пошкодження, нашій команді поки не помічник.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан – Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Гармаш


Головним арбітром зустрічі призначено Тамаша Богнара.


Трансляція матчу буде доступна на Megogo та Volia TV. "Динамоманія" о 19.45 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Поберіг нерви 6 матч підряд.
Пора передвигать койки
Ну шо, чекаємо на Сабо?
А раптом трапиться диво і ми нічейку зі Львовом вигризем,ото вже Суркіс радітиме.
Як же ці профі зає.... вже всіх!грайте через неможу бля...!Наші побратими визволяють нашу землю через неможу!і не жаліються!а ви суки ні техніки,ні ударів,ні швидкості!ніх....я одним словом!ПІШЛИ ви ВСІ НАХ.....Й!
Сховати
koljan777, і ти також!
Сховати
dynamic1927, ну і ти за компанію
Питання, а де ми знайдемо кращих гравців з укр паспортом як не ці? А свіжа кров всеодно потрібна
Сховати
Артем, Шахтар зумів знайти українських гравців для реального підсилення складу, було б бажання, ресурси і толкові селекціонери.
Артем, а ніде, треба зробити крок назад, щоб потім 2 вперед.....виховати новий молодняк треба
Сховати
River, це смішно. Волошин в Кривбасі, багато ви там від нього креативу бачили. Яцик, Царенко і Діало на лавці, нічим вони на такому рівні не допоможуть Динамо ні сьогодні ні через рік проти команд рівня Фенера. А це кращі наші креативні гравці U19, що грали в 1/8 юнацької ЛЧ. За рахунок однієї школи зараз неможливо грати навіть на рівні ЛЕ. Потрібні досвідченні якісні легіонери, хоча б по прикладу Шерифа брати людей з великим досвідом в Копа Лібертадорес, як де Пену брали.
Не маю жодного розуміння як цю команду можна привести до ладу. Динамо - це хворий на рак, в якого пішли метастази по всьому тілу і він вже просто чекає на кінець. Щиро сподіваюсь, що нещодавні чутки про відсторонення Суркісів від клубу виявляться правдивими, будь що буде, можливо тотальне перезавантаження зможе відродити команду.
Сховати
Astartes, у вас ТОЧНО метастази в голові!
ДРОВА.
Веселят персонажи требующие отставки Луческу.Хотите смотреть на Гусева ГТ?Наверное забыли Хацкевича уже.
Тут и тандем Гвардиола-Клопп безсильны будут,когда нападающего просто нет,а из опций усиление полузащиты-только доходяга Шепелев
Гнать алкашей с селекции в первую очередь.Но это не при Суркисе будет
Сховати
Ширинкович, Веселіться і насолоджуйтесь грою при Луческу,будь ласка.
Сховати
Тарас, Ждите Гусева или Калитвинцева,если вы не в состоянии понять суть проблемы
Сховати
Ширинкович,
А суть проблеми ясна ,грошей нема,треба грати ким є,в такій ситуації довіряти треба молодим - Вівчаренко,Царенко,Яцик і решті ,але того Бражка чомусь віддали в Зорю,кудись відправили Волошина при лефіциті вінгерів то.....Луческу цього робити не буде.Чекаю Костюка.
Справедливо як не крути, і все б нічого якби не 5 поразка поспіль, магія від Діда повільно закінчується..
Сховати
Mario, На жаль, це 6 поразка...
Сховати
Леханыч, 2-рази від Бенфіки, 1 від Дніпра, 1 від Зорі, 1 Фенербахче.. яка ще була?
Сховати
Mario, Штурм в основний час
Сховати
Повний Капець, від цього ще сумніше..((