Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
Гармаш та Андрієвський в старті єврокубкового матчу - це великий привіт всій нашій селекції, академії, та керівництву клуба загалом.
Показати
це до коментаря Широковича
Astartes, Академия,какая хорошая она бы не была,не в состоянии закрыть все позиции для команды с еврокубковыми амбициями.Тут и селекция нужна.Даже если быть очень ленивыми,то можно было бы на проблемные позиции(напы,левый фланг и центр полузащиты) подписать игроков Шерифа.Там почти у всех контракты на год заключались.Но наши и до этого не додумались.И сейчас имеем проблему даже в ЧУ из за дикой нехватки кадров.Про еврокубки молчу.Сегодня и ничья будет хорошим результатом.
Не маю жодного розуміння як цю команду можна привести до ладу. Динамо - це хворий на рак, в якого пішли метастази по всьому тілу і він вже просто чекає на кінець. Щиро сподіваюсь, що нещодавні чутки про відсторонення Суркісів від клубу виявляться правдивими, будь що буде, можливо тотальне перезавантаження зможе відродити команду.
Показати
Astartes, у вас ТОЧНО метастази в голові!
вже котрий матч ловлю себе на думці, що в мене враження ніби ДК з самого початку матчу грає у меншості)
Показати
Astartes, при чем не в одного игрока меньшинство!
Результат по 90 хвилинам гри цілком закономірний. Динамо навіть перебуваючи в більшості не змогло перехопити ініціативу. Як на мене навіть якщо ми пройдемо далі, в лізі чемпіонів нам робити нічого. На жаль наш нинішній рівень це ЛЄ або навіть ЛК.
Окремо хочеться виділити наших "лідерів" і "талантів" атакувальної зони - по сьогоднішній грі цілком зрозуміло чому по них не було ніяких пропозицій.
Показати
Astartes, 100%. Вербіча перетримали, Циганков ніяк не може заграти або зірку хапнув, Бєсєдін це нап рівня УПЛ. Яка ЛЧ...
Гармаш - поганий актор)
Показати
Тем не менее
Прикро бачити, що під кінець команда здала, але в решті повністю рівний матч. Вітіньо, ДеПена і Буальський - добре відіграли; Циганков- розчинився; Сидорчук ходить по тонкій кригі; захист - всі молодці, тільки Караваєв під кінець вже не вивозив.
Показати
Astartes, меньше времени было на восстановление после ЛЧ, поэтому и сдали
Salvador, згоден. Зараз навіть Гармаш краще на позиції ЦН виглядає
Показати
от сажіть будь ласка,кому те непорозуміння потрібне,краще когось молодого підводити.
Ivan Zaitsev, пам'ятаю не так давно один тренер з схожою тактикою ЛЧ виграв. Результат виправдовує засоби. Ми явно слабші Бенфіки по індивідуальним якостям, тому така тактика, на мою думку, виправдана
Показати
Astartes, мы ЛЧ явно не выиграем, да и из группы точно не выйдем. В гостях у Бенфики нам кирдык
Ivan Zaitsev, Бенфіка саме "катала" м'яч туди-сюди, результату, як ми бачимо, це не дало, навіть біля гольового моменту вони не створили.
Показати
Astartes, xG 0.5 на 1.3 так что Бенфика на мяч как раз наиграла а мы нет
Astartes, Они 80 минут провели нан ашей половине поля и возле нашей штрафной, защита полный сумбур, с перепуганными глазами. атаки у нас абы куда то гупнуть, может кто то зацепиться. Бенфика реално должна минимум 2:0 выиграть в этом матче. Я вообще не увидел ничего хорошего со стороны Динамо. Где вы там футбол увидели?
Тарас, думаю, дід перестрахувався і вирішив, що в відкритий футбол ми їх не потягнемо. Можливо, у матчі-відповіді побачимо уже інший футбол
Показати
думаю не перестраховался, а просто надо в контрах учиться играть. Временами было неплохо. Защищались ответственно. Ну кроме 2 лохов.
No results found.