25 вересня 2021 21:21
44

"Рух" - "Динамо" 0:2. Гармаш знову проявляє себе в якості вправного форварда

Фото - А. Лукацький, ФК "Динамо"


"Рух" - "Динамо" 0:2


"Рух": 79. Паньків - 91. Карасюк, 2. Гагун, 77. Сич, 7. Климчук, 23. Бойчук, 25. Білий, 17. Мисик, 45. Борячук, 10. Притула, 15. Мартинюк

Запасні: 33. Бандура, 30. Таллес, 99. Руншч, 4. Стаменкович, 19. Кондраков, 26. Альваренга, 11. Оріховський, 8. Кухарук, 73. Лях


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 94. Кендзьора, 13. Шабанов, 16. Миколенко - 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 19. Гармаш, 15. Циганков, 7. Вербiч - 89. Супряга

Запасні: 71. Бойко, 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 14. де Пена, 20. Караваєв, 22. Вітіну, 25. Забарний, 34. Сирота, 73. Шкурін


«Рух» - «Динамо» ON-Line


Прев'ю


Після поразки в матчі за Суперкубок України від "Шахтаря" (0:3) "Динамо" належить провести вельми непростий поєдинок у Львові, де суперником киян стане "Рух".


На даний момент підопічні тепер уже Леоніда Кучука займають дев'яту сходинку в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 8 очок (дві перемоги, дві нічиї і чотири поразки). "Динамо" ж продовжує йти на першому місці, утримуючи триочковий відрив від "Шахтаря".


Цього літа склад львівського клубу не зазнав суттєвих змін, хоча і був посилений кількома відомими в нашому чемпіонаті футболістами.


Так, тепер основним голкіпером "Руху" можна вважати пновачка з "Олександрії" 36-річного Паньківа. Півзахист команди посилили екс-динамівець Павло Оріховський, бразилець Таллес і аргентинець Альваренга з "Олімпіка", а також ще один колишній представник киян нападник Орест Кузик.


Ще одним новачок львів'ян став орендований у "Динамо" Володимир Костевич, але його ми сьогодні на полі точно не побачимо.


Що ж стосується "Динамо", то до Львова команда вирушила без свого ключового футболіста – Віталія Буяльського. У матчі з "Шахтарем" один з кращих бомбардирів киян (5 голів) отримав вже четверту жовту картку в сезоні і був дискваліфікований на один матч.


Також місця в списку не знайшлося для тільки повернувся з самоізоляції Еріка Раміреса, а Микита Бурда лише недавно відновився після серйозної травми. Зате разом з командою відправився на матч Ілля Шкурін, якого не було навіть у заявці на гру з "гірниками".


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Шапаренко, Гармаш, де Пена, Циганков - Шкурін


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Юрій Іванов. Його асистенти - Володимир Висоцький і Віктор Нижник, резервний арбітр – Віктор Копієвський.


Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 19: 30 і пройде на "Арені Львів", дивіться на телеканалі "Футбол 1". "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн ігри.

Гармаш сегодня один из лучших был на поле.
Матч не дивився, продивився обзор, почитав стенографію та коментарі...радує результат та черговий гол Циганкова...на цьому все, готуємось до Баварії .Р.S. ще одне, добре , що в нас зараз є думаючий тренер з досвідом роботи в УПЛ, а так в нас сьогодні було б на два дискваліфікованих гравці ,на матч проти кротів. більше.. Респект , Містер!
Дивний матч. Здавалося б, повна перевага Динамо, а в Паньківа роботи майже не було. Гра з категорії тих, які хочеться швидше забути. У другому таймі Динамо грало занадто розслаблено, економило сили. І забагато помилок у передачах, і небажання помічати партнера у більш вигідній позиції.
Витиньо хорош ! У парня, так как и хотел Луч, есть голова.
второй тайм: одни - не хотели, другие - не могли!!!(
А бразильский Витек шустрый малый
Ох, жаль Пена не забив. Вітя гарно віддав, оригінально так)
Сховати
на блюдечке виклав)
Боже, Вацко так коментує, що померти хочеться
Там Шкурин один , а Гармах тянет мяч .На фиг мне желтая сопернику вместо гола Шкурина ?
Андрієвський добре виглядає