23 серпня 2022 23:52
36

"Бенфіка" – "Динамо" 3:0. Ліга чемпіонів. Раунд плей-оф. Матч-відповідь. Кінець всім сподіванням

"Бенфіка" - "Динамо" 3:0

"Бенфіка":
99. Влаходімос - 2. Жілберто, 30. Отаменді, 91. Морато, 3. Гримальдо - 13. Фернандес, 61. Флорентіну, 20. Жоау Маріу, 7. Нерес, 8 Рафа Сілва - 88. Рамуш
Запасні: 77. Елтон, 5. Вертонген, 6. Бах, 9. Яремчук, 17. Гонсалвеш, 22. Чикінью, 23. Ристич, 28. Вайгль, 33. Муса, 39. Араужу, 55. Паулу Бернарду, 66. Антонiо Сілва

"Динамо": 1. Бущан – 94. Кендзьора, 25. Забарний, 34. Сирота, 2. Вівчаренко – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 20. Караваєв, 8. Шепелєв – 41. Бєсєдін
Запасні: 35. Нещерет, 71. Бойко, 3. Боль, 6. Бурда, 11. Ванат, 14. Яцик, 19. Гармаш, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 37. Царенко, 44. Дубинчак, 99. Антюх


"Бенфіка" - "Динамо" ON-Line


Прев'ю


Сьогодні в Лісабоні "Динамо" проведе матч-відповідь плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому спробує дати бій "Бенфіці" і все ж таки пробитися в груповий етап турніру.


Щоправда, зробити це підопічним Мірчі Луческу буде дуже складно з огляду на те, що в першій зустрічі португальці були сильнішими і здобули перемогу з рахунком 2:0. У тому матчі обидва м'ячі були забиті ще в першому таймі зусиллями Жілберто та Рамуша.

Якщо говорити про кадрову ситуацію в клубах, то "Динамо" отримало серйозне посилення в особі свого капітана Сергія Сидорчука та одного з найдосвідченіших гравців Дениса Гармаша. Обох було дискваліфіковано на першу гру, але сьогодні вони вже зможуть допомогти команді.

Але не обійшлося і без втрат, причому теж дуже серйозних. Як повідомив на передматчевій прес-конференції головний тренер киян Мірча Луческу, через травми сьогодні команді не допоможуть її основні гравці Денис Попов та Віктор Циганков.

"Бенфіка" продовжує чекати на повернення двох травмованих захисників - бразильців Жоау Віктора та Лукаса Верессімо, які, щоправда, поки що не заявлені на Лігу чемпіонів і в жодному разі не змогли б сьогодні зіграти з киянами. Решта ключових футболістів португальського гранда в строю і готові вийти на поле.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Караваєв, Шепелєв – Бесєдін

Арбітром сьогоднішнього матчу буде досвідчений французький рефері Клеман Тюрпен. Допомагатимуть йому Ніколя Дано та Сиріль Гренгор, резервний арбітр - Жеремі Піньяр.

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 22:00 за київським часом, дивіться на Megogo та Volia TV. "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.
Дякую команді та тренеру за Фенербахче та Штурм. Зараз сильніша команда пройшла далі. Важкі часи, і в такі часи команду потрібно підтримати!
Игроки , которым комфортно в привычном болоте.Кого там в Европу ?Цыганкова , который ездит на сборы туристом уже 4 года ? Бую ,который прячется за защитниками от передачи ? Любимый Шапа и нелюбимый Шепелев - неотличимы против Бенфики ))))
І діло тут НЕ в Тренері!!!Просто рівень наших Українських гравців дуже низький!!!!
Сховати
Александр, в тренері також,він не вміє зарядити команду.
Мда,Просто Жах,дивитись Не можливо…. Так це грають кращі Українці!!!!!На рівні Бенфіки просто стидоба!!Так в Україні ДЮСШ скільки ,а вибрати 11 кращих немає з кого, скіль дітей займається футболом,а гравців топів виростить НЕ можемо! Тіж самі кроти,легіонери розбіглись і все металіст1925 обіграть не можуть,от Вам і рівень наших українських гравців
На самом деле тут не только менять футболистов, но и самого Мирчу! Были надежды, связанные с его приходом. К сожалению, как то кардинально улучшить игру не получилось. Кого вместо него? У кого может что то получиться в нынешней ситуации- вопрос. Кардинально что то изменится с реструктуризацией всей команды, включая селлекцию и др.
Сховати
STN, нажаль, Мірча тягне цю команду "на пустих ободах", а Ігорю Михайловичу здається, що все ОК. Ми просто не розуміємо той жах, якщо ця команда з її жахливою комплектацією і селекцією попаде в руки заслуженого динамівця рівня Заварова/Бессонова. Жахливі часи Сабо середини 90х, коли нас не принижував лише лінивий в Европі, і Ксамакси стануть буденістю.
підтримую.
Проблем занадто багато, не те що не має ким посилити гру з лави запасних, дуже багато пасажирів навіть в умовній основі. Цій команді треба доукомплектуватись так гравцями 5ма-7мома за мілійонів 5-8 кожен(два нападники, два лівих вінгери, десятка, центральний захисник) щоб знову почати грати у привабливий атакувальний футбол.
Нажаль, треба готуватись до того, що і группа ЛЕ буде суцільною ганьбою в якій Мірча буде намагатись зачепитись за Лігу Конференцій. Може хоч з жеребом нам трохи пощастить.
Отмучались
Усе, вимкнув ... більше немає змоги і сил дивитися на це позорище у футболках Динамо....Я знав , що нам не під силу пройти цю Бенфіку, але щоб з таким настроєм і з такою грою , яку демонструє цей зброд футболерів у білосиніх футболках, то не міг собі уявити... Що там казав Шапаренку " про демонстрацію гри рівня ЛЧ.???" Тут пахне гра рівнем другої ліги УПЛ!!! Правий був дід , коли казав , що динамівцям на фронт не можна , їх там відразу повбивають .
Команда не готова до такої інтенсивності, ні фізично, ні психологічно. Не встигають і не відпрацьовують після втрат. Можливо ЛЄ і накраще
Влаходіносу , можна було б і не виходити на другий тайм... В Динамо все одно немає кому бити по воротах...