15 вересня 2022 23:52
77

"Динамо" – АЕК 0:1. Кияни програли у шести із семи останніх матчів

"Динамо" - АЕК 0:1


"Динамо":
71. Бойко – 94. Кендзьора, 95. Забарний, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 18. Андрієвський, 19. Буяльський, 15. Циганков, 7. Кабаєв – 19. Гармаш
Запасні: 74. Ігнатенко, 2. Вівчаренко, 6. Бурда, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 11. Ванат, 14. Яцик, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 37. Царенко, 41. Бєсєдін


АЕК: 1. Піріч - 24. Христофору, 15. Мілiчевич, 4. Томович, 14. Гарсія - 66. Мамас, 17. Понс, 10. Трiчковські, 45. Дюрчо, 51. Альтман - 19. Олатунже
Запасні: 25. Гордич, 38. Тумпас, 3. Гонсалес, 6. Санхурхо, 7. Луїш Гуштаву, 12. Лопеш, 16. Росалес, 21. Енглезу, 29. Наум, 30. Андреу


"Динамо" - АЕК ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" зіграє у Кракові матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи проти кіпрського АЕКу.

Нагадаємо, що кияни стартували у турнірі з поразки від "Фенербахче" з рахунком 1:2. АЕК у свою чергу, так само як і "біло-сині" у Стамбулі, не втримав нічию в матчі з "Ренном", пропустивши у компенсований час.

У чемпіонаті Кіпру клуб із Ларнаки після трьох турів має у своєму активі чотири очки та посідає шосте місце у турнірній таблиці.


Цікаво, що і "Динамо", і АЕК минулої неділі здобули перші перемоги у своїх першостях. Кияни обіграли "Львів" (1:0), а кіпріоти здолали "Неа Саламіну" (1:0).


У сьогоднішній грі "біло-сині" не зможуть розраховувати на двох найважливіших гравців. Тяжкі травми під час поєдинку проти "Фенербахче" отримали Шапаренко та Бущан, внаслідок чого перших вибув приблизно на півроку, а другий на місяць. Також, за словами Луческу, до лазарету потрапив Шепелєв.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бойко – Кендзьора, Забарний, Бурда, Дубінчак – Сидорчук, Андрієвський, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Гармаш


Головним арбітром зустрічі призначено данця Якоба Кехлета.


Трансляція зустрічі буде доступна на Megogo та платформі Volia TV. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію. Початок о 22:00.

Раньше пережевал за проигрыш, неудачу.
Сейчас забил на это, безнадёга какая-то в клубе, плюс травмы, уже не могут пенсионеров перебегать. Может Милю с Алиевым вернуть, хуже точно не будет, шутка конечно но, в каждой шутке есть доля правды...
Просто нет слов.

Команда стара як сам Луческу. Не хочу кидати каміння в його город, але, він чудово розуміє, що з цих гравців вже нічого не побудуєш. А враховуючи умови в країні та в клубі, тут потрібна ціла купа ентузиазму щоб щось змінити. Діду воно вже не потрідно.

Ми цих гравців вже десятиліття "жинемо" з клубу при всіх тренерах, а віз і нині там.

Я б змінив усіх - і тренера, і гравців. Бо їх час потихенько підходить до завершення кар'єри. Кращого ми вже не побачимо в виконанні цієї команди
Сховати
*женемо
Весь покрытый плесенью
Абсолютно весь
Славный клуб футбольный
В Украине есть.
Управляют братья
С ночи до утра,
Но, что они не делают
Не идут дела.
На Луческу молятся
Не жалея слез
Крокодил не ловится
Не растет кокос.
Вроде и не бедные
И могли бы жить
Им бы взять по-тихому
И в МонакО свалить.
Но хотят признания
В компании «сердец»
И понять не могут
А почему пи*дец?
Oh yes be chill!
Це вже близько до часів Ксамакса Сабо.
І виходу не видно:
1)грошей не має, купити якісних досвідчених гравців.
2)розумних людей в селекції не має, щоб знайти якісних молодих мало кому відомих гравців.
3) розумного президента не має, щоб знайти якісного тренера який би давав результат.
Ситуація патова, вибудована Суркісами система не може підтримувати навіть такий рівень команди в группі ЛЕ.
Сховати
Умник, Вихід завжди є. В нашому випадку - це вірний вибір моделі подальшого розвитку клубу. З урахуванням всіх умов, що склалися. Власне, це те, що напрошувалось вже не перший рік. Навіть до війни, зважаючи на суттєве відставання в фінансовому плані від основного конкурента ("Шахтар"), вже треба було йти у цьому напрямку. Зараз і поготів. Різниця тільки в тому, що до 24.02.2022 всілякі Нереси нам були не по кишені, тепер же такі гравці до нас банально ще дуже довго не поїдуть.
Саме тому модель того "ЦСКА" (зразка перебудови в міжсезоння 2018/2019) - це далеко не кращий для нас вибір. Зрештою, із 100% попадань там був один Бекао, який взагалі запрошувався "на авось" - раптом пощастить. Влашич - це скорше дружній підгон від Усманова. З ноунеймами типу всіляких Бійолів-Сігурдссонів-Бистровичів та мало відомим японцем і африканським 17-річним проспектом в основному всі трансфери із серії фіаско.
Що нас із ними точно поєднує - так це багаторічні творчі пошуки результативного форварда. Там теж був і рекордний Гайч і "ринкові раритети" типу Абеля Ернандеса та Рондона. Зрештою, все ще залишаються з варіантом доморощеного Чалова - після європейського вояжу.
Це ще не кажучи, що трансфери калібру Еджуке, Фухса, Карраскаля - далеко не дешеві. Та і гравці такого рівня нам зараз не по кишені або банально до нас зараз не підуть. На жаль, як і той же Брендон Васкес, до прикладу. Приблизно з таким же від'ємним успіхом можемо розглядати, наприклад, кандидатуру того ж Педро Рауля.
Очевидний і мало не єдиний варіант для нас в умовах, що склались - це варіант умовного "Ред Буллу". Тобто розвиток власної академії, на базі все ще належно існуючої основи досвдчених гравців, доповнений доступними та готовими прийняти умови нашої реальності досвідченими легіонерами (орієнтир - гравці типу Бланко, Амаш). Та головне, базис майбутніх успіхів - молоді, мало відомі, а отже фінансово доступні легіонери високого рівня перспектив, на додаток до кращих вихованців власної академії. Яскравий приклад - той же Карім Конате із Зальцбурга, здобутки якого на рівні африканського аналогу ЛЧ не помітити міг тільки лінивий скаут поважаючого себе клубу. Це ж зовсім не Самуеля Котто якогось там знайти в якомусь далекому Камеруні. Ефективність трансферу новоспеченого центрбека Мальме ще належить оцінити в історичній перспективі ближнього майбутнього.
Факт в тому, що зважаючи на трансфери конкурентів, наше відставання не настільки вже суттєве. Та скоротити його цілком реально. Для цього навіть зовсім не потрібно їздити на стажування до Мілану-Монако. Достатньо власного тверезого бачення, безлічі затраченого часу та розуміння того, що десь в умовних бразильских джунглях ще точно є гравці, які подібно Джеффіньйо в мить перетворюються із ноунейма в гравця, який стає невід'ємною передумовою гарантії збереження прописки Ботафого в бразильскій Серії А. Так і РБ Брагантіно з великою ймовірністю зовсім не просто так віддав суттєві 2 мільйона зовсім не гривень Понте Преті за Дугласа Мендеша.
Хоча жодна просунута статистика наразі навряд чи обгрунтує зважену доцільність цих трансферів. Як свого часу і трансфери Садіо Мане, Махреза, Варді та інших. Те що поки важко оцінити в цифровому вираженні, можливо тільки передбачити.
Одне питання, яке залишилося нерозкритим. Навіщо бабусі сонцезахисні окуляри?
Тактика. Быстро добежать до центра, резко затормозить и....отдать назад вратарю....занавес
Після Штурму не дивився жодного матчу і цей не виняток.
Хочеться щоб суркісятина залишила клуб і свалила в Монако назавжди.
Кожен рік у Європі суцільний сором, а Ігорюня продовжує утримувати полчища дряхлих пенсіонерів іщенків, безсонових, заварових...... Там де пару людей у нормальних клубах якісно роблять роботу, у нас сотня дідів, і результату 0.
Декілька років тому писав, що коли перекриють вентиль схематозних грошей Суркисам - клубу буде оппа, бездарне керівництво - клубу оппа. Завзяті глори, т.з. вболівальники, завзято минусовали. Ну, що? Подобається? Горлайте далі :) Коментувати початок сезону Динамо для мене немає сенсу. Критикувати можна невдали дії, але не падіння у безодню. Колись не спав ніч після невдалої гри, проте спостерігаючи на сталу безпорадність в керуванні у Суркисів, вирішив для себе: навіщо робити собі нерви, треба щось і онукам залишити:) Мені дуже шкода, що Великий Клуб дістався бездарним, самовпевненим незграбам.