Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 110
Ну тоді Уельс, Польща.
Показати
Sergio, на стадії півфіналу лише Уельс Ізраїль або Боснія?
Фінляндія, Уельс. Скріньте
Показати
Sergio, Якщо Ви мали на увазі, хто вийде на Євро, то чому нема третього? А якщо майбутніх суперників України, то таке неможливо.
Sergio, з Фінляндією на стадії півфіналу Україна 100% не зіграє
Взяв би за щоку ваш доларума
Показати
Sergio, Напевно Маріо мав це не увазі)))
Наша мета - Євро 2032))
Показати
Це не закінчиться ніколи. При всій повазі до мальти, Македонії, Фінляндії чи казахстангу, якщо ми не навчимося обфгрувагти однією лівою до дупи наші гасла. Слабаки духовні. Мальта 300 тис. Населення . Смішно. Не залежно війна чи цугамі
Експерти ютуб каналу взбірна прогнозували 6-0, 7-0)))
По такій грі і 1-0 буде за щастя
Показати
Sergio, там в перерві Волочай вже "видалив" Ваната. На його думку українці мають грати надто обережно...
Зараз судєйка придумав пеналь для шлюхтаря
Показати
Придумає*
Коно лев, без варіантів
Показати
Sergio, денюжка от федерации и друга ротаня не помешает
Фоменко ,наприклад, ще був ТОП тренером у порівнянні з цим
Показати
Sergio, це питання рівня ліцензування тренерів і менеджменту УАФ з призначенням тренерів. Фоменко отримував своє право на професію за часів СРСР, де не можна було купити ліцензію на курсах УАФ і отримати відразу сбірну Союзу не тренувавши нікого до цього. Та за це б десяткі голів спорт чиновників полетіло б в ті часи.
Фоменко починав з дубля Динамо, потім Гурія з маленького містечка в вишці СРСР, потім обіграна дитячим садком розпроданого Динамо Барселона, підняті в зону еврокубків Металіст, ЦСКА-Борисфен, Таврія. МІФ був одним з найсильніших тренерів України 90х, тому які питання до його рівня знань і підготовки могли бути. Едине що, в збірну він прийшов вже після серйозних проблем з сердцем, втрати доньки від раку. Це була вже тінь того тренера що в 90х міг стрибати вище голови, а потім коли йому навязали щей Шевченка в штаб і дозволили тому вести себе як головний тренер...
Zeit, справа не в тому, що в Англії сильніший склад. Казахи даків нагнули не маючи жодного топового гравця. У нас тренер переляканий. Хіба не бачили його "талант" тренерської думки до цього? Я, наприклад, очікував більшого від Англії.
Показати
Sergio, та я ж не спорю
Будуть питання по складу
Показати
Циганков не в форме! Дебилы б....!
No results found.