Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 26
Santos, шоколадок обївся ,петін довбойоб
Показати
Serg47478, Не приховую, Петін шоколад дуже подобається. Найкращій в Україні! Але якщо Вам подобається їсти лайно, то нічім на можу Вам допомогти.
Юрий, частково з Вами погоджусь частково ні ,я за Українців в основі Динамо але далеко не всі проблемні позиції в нинішньму Динамо можно закрити своїми з академії, як приклад Рамадані майже рік в Динамо чи є в нього перспектива?
Показати
Serg47478, так позиція гравця має значення, тут безперечно буде грати Бражко, але є травми є турніри інші треба щоб були гравці.
Зараз і мені хотілось би дядьку такого по духу кремезного в центр захисту. Але це для інших команд албтернатива тільки купувати гравців, у них немає таких по якості гравців з ю19. А ми повинні звертати увагу. Мені наприклад таке подобається. Це якось відрізняє від інших 15 клубів.

Юрий, трансферів у кротів було багато і більшість з них на перспективу два грузини, Невертон
Показати
Serg47478, нас же тролять коли ми кажемо "беремо на перспективу".
Судячі з тишини, бінго, ніхто поки що стабільно не заграв.
Тому або ми радіємо Українцям які виросли у нас ми їм довіряємо а потім продаємо аля Забарний, або беремо на перспективу наприклад цього грузина зачиняємо двері Міхавко, а якщо не заграв ой аренда аля Фран Соль.
Я виберу Міхавко грає а грузин хай грає в Шахтарі.
Суркіс вчись
Показати
Serg47478, назвіть вдалі трансфери Шахтаря 2023 2024 року будь ласка
Africanda-S, Брагару лівий захисник - лівий вінгер,Караваєв правий хоча де Він тільки не грав
Показати
Serg47478, Брагару завжди був правим вінгером. Але Григорчук спробував його лівим захисником, в того виходить непогано
кроти створють штучну конкуренцію щоб підняти ціну
Показати
Serg47478, дуже гарна навичка. З Мудриком спрацювало же.
Виктор Кроних, нічого проти Брагару немаю ,в молодіжкі на Євро грав теж лівого захисника,якщо Він вінгер то скоріж за все лівий у Динамо лівих вінгерів кількісно є якості немає(Волошин Кабаєв Діалло)в оренді ще Шулянський Горбач ,Антюх
Показати
Serg47478, шулянский и антюх не игроки Динамо. Они перешли полноценно в другие клубы. Диало не серьезен, а 1 кабаев это мало. Волошин универсал.
Serg47478, Брагару много выделяют, ходили слухи, что и кротовня его хочет в нору утянуть, но у меня пока есть сомнения в его перспективах. А там посмотрим.

Насчет Антюха и Шулянского - они не в аренде, а на полноценных контрактах в Заре и Александрии соответственно. Из вингеров, которые сейчас по арендам играют, есть Слесар (в Ю-19 Зари сидит), Пэррис (в его возвращении большие сомнения есть), Витинью (как и с Пэррисом ситуация), Родригес (аналогично), Цитаишвили (тоже аналогично), Близниченко и все тот же Горбач (хотя помним, что он еще и нападающий).
Брагару (лівий захисник) в Динамо особливих проблем з лівим захиснтком немає є Дубінчак і Вівчаренко ,у Полісся на цій позиції грає Смоляков
Показати
Serg47478, Брагару только сейчас у Григорчука слева в защите начал играть, а так он вингер
Головне щоб з батьками цього малого контактували майбутне керівництво УАФ,таких талановитих юнаків які після початку війни виїхало величезна кількість
Показати
Serg47478, таких малих завжди дуже багато, але мало хто з них вибивається в профі.
Десь на офіційному сайті Динамо подивіться старе відео, як фієрив юний Царенко - незгірше за цього хлопця.
Виріс, до основи Динамо підпускають, але ж Мессі вже і не пахне.
Яка не яка реакція через тиждень від УАФ є,я звичайно не будівельник і не електрик ,а як в зимовий час ці проблеми можно усунути особливо до 1 лютого? В нас тільки проекти розробляють місяцями ,потім тендери це на рік можливо два,а що буде якщо Минай не виправе ці"інфраструктурні недоліки "
Показати
Serg47478, Тогда будет играть в Киеве, на Динамо.
No results found.