11 грудня 2023 10:29
2

УАФ вимагає обладнати закарпатські стадіони штучним освітленням

Стадіон "Авангард" в Ужгороді та "Минай-Арену" в с. Минай позбавили акредитації на проведення матчів УПЛ через відсутність штучного освітлення на футбольних полях.


УАФ висунула вимогу зробити освітлення на закарпатських стадіонах до 1-го лютого 2024 року для продовження акредитації. Варто зауважити, що на "Авангарді" є прожектори, просто вони не працюють, тоді як на "Минай-Арені" взагалі немає нічого.


"Ми нагадаємо, що саме стадіон "Авангард" став базою для старту Української Прем'єр-Ліги в умовах воєнного часу. А також тилом для шести професійних футбольних клубів, які приймали тут матчі всеукраїнського рівня.


Щодо штучного освітлення стадіону "Авангард", то проєктно-кошторисну документацію було розроблено ще в листопаді 2021-го року. У березні мали розпочати роботи: замінити освітлення та електронне табло на більш сучасне. Однак 24 лютого життя всіх українців змінила повномасштабна війна. І все це, звісно ж, скасували", - йдеться в заяві пресслужби "Авангарду".


УАФ вимагає обладнати закарпатські стадіони штучним освітленням - изображение 1УАФ вимагає обладнати закарпатські стадіони штучним освітленням - изображение 2
Яка не яка реакція через тиждень від УАФ є,я звичайно не будівельник і не електрик ,а як в зимовий час ці проблеми можно усунути особливо до 1 лютого? В нас тільки проекти розробляють місяцями ,потім тендери це на рік можливо два,а що буде якщо Минай не виправе ці"інфраструктурні недоліки "
Сховати
Serg47478, Тогда будет играть в Киеве, на Динамо.