31 березня 2024 00:23
2

"Брентфорд" з Ярмолюком зіграв унічию з МЮ

Брентфорд вдома зіграв матч АПЛ проти Манчестер Юнайтед. Єгор Ярмолюк вийшов у старті господарів, а його команда в самому кінці врятувала для себе нічию.


У суботу, 30 березня, Брентфорд на своєму полі провів поєдинок 30-го туру чемпіонату Англії проти Манчестер Юнайтед. Гра закінчилася внічию із рахунком 1:1.


Український півзахисник господарів Єгор Ярмолюк вийшов у стартовому складі та провів на полі 71 хвилину. Популярний статистичний портал SofaScore оцінив виступ Ярмолюка у 6.8 балів з 10 можливих. WhoScored виставив українцю 6.4/10.


Матч вийшов не багатим на гольові події, однак у середині другого тайму Брентфорд вийшов уперед завдяки голу Айвена Тоуні.


Нажаль для команди Ярмолюка цей м'яч був відмінений через положення поза грою.


А от гол Мейсона Маунта в самому кінці зустрічі вже ніхто відміняти не став, як і рятівний м'яч Крістоффера Айєра на 99-й хвилині, який встановив фінальний рахунок.


АПЛ. 30-й тур.


Брентфорд – Манчестер Юнайтед – 1:1

Гол: Айєр (90+9') – Маунт (90+6')

Ярмолюк має їхати на Євро. Це майбутнє збірної. Тим більше, що заявку розширять.
Сховати
Sergio, Який Ярмолюк,а Назарина? Якщо його не візмуть, він так і ніде не пограє за рік. А Ярмолюк хоч в АПЛ грає. Тому має бути все чесно. Назарину в збірну для отримання хоча б якоїсь практики.