Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 48
Отже, зрозуміло. Слова П. що всі деталі, навіть дрібні, були наперед узгодженні з уєфа можна вважати брехнею. «Ніколи такого не було, і ось знову»

Показати
PanKotek, а може й були узгоджені..А от після звернення в УЄФА РФС, перша прогнулась і вирішила зробити і вашим , і нашим....
Простітутки!
PanKotek, почему? четко ж написано что было все утверждено и оговорено заранее: УЕФА внимательно изучил недавно добавленный на новый комплект формы слоган «Героям слава», который был представлен на ознакомление в УЕФА, а в последствии и утвержден в декабре 2020 года.
Ну, тобто, можна вважати Павелко 3.14здоболом, коли він сказав, шо форма і всі навіть дрібні деталі були наперед узгоджені з уєфа, і що це була дуже важка робота?

Чи після звернення русні в уєфа зненацька відкрились очі, чого вони раніше не бачили, хоча «все було узгоджено» вже?

Чи зможе Павелко своїм великим авторитетом і силами дипломатів УАФ витлумачити уєфа все як має бути, чи це той ж випадок, коли наперед тріпали пафосно язиком, як з ковідним кейсом проти швейцарців, а потім, пардон, голосно всрались на всю футбольну Україну?
Показати
PanKotek, щодо Павєлки як юриста ("євриста) то є риторичне питання...
Всі (поважні) українські юристи скінчилися ще у середині 2000-х років, коли усі юридичні питання адвокатом (за книжечкою) стали вирішуватися "ногами", тобто занесенням "такси" у конверті, до суді! Ківалов - "у курсах"!)
Ivan Zaitsev, да він навіть і не сепар, а просто справжня русня
Показати
PanKotek, Ви́ктор Евге́ньевич Лео́ненко (род. 5 октября 1969, Тюмень, СССР) - он там родился, вырос, воспитывался, сюда приехал уже в Динамо и взял наше гражданство, так что настроенным вражески к своей настоящей родине он вряд ли когда либо будет...НО ТУТ ЕГО ПОСТАВИЛИ РАКОМ ;)
> национальное блюдо
> оливье
Показати
PanKotek, новогодний салат
Источник
Журналист
Эксперт


коли відразу розумієш, зливний бачок циганика знову в ділі.


Показати
PanKotek, для начало надо бы прочитать вью Суркиса и Луческу, что бы понять, Циганык реально с ними общается.
Тобто Капелло бачить жахливу гру Зіни, місцеві манчестерські змі захоплюються його спрінтом за Харветцом, всі інші пишуть про пусте місце Зінченко в матчі. Але, лише у нас тільки чомусь цього не бачать, бо, бачте, для когось він «наш козак», говорити правду і критикувати не можна. Лол, треба лиш почекати наші матчі на євро, по іншому ж заспівають.

Так, Гвардіола переграв сам себе, задрочився з тактикою Ман Сіті, але тільки сліпий не бачить, що Зіна провалив матч, чи не найбільше з усіх гравців Сіті. По суті, вони жодних гольових моментів за весь матч, крім удару Мареза в кінці, але хоч якась загроза і прориви були після рейдів Вокера... Не треба сильно вангувати на наступний сезон українця: якщо він в команді і залишиться, то навряд чи буде вже основним ззаді зліва.
Показати
PanKotek, минлого року таке саме вангували
А одлин ну дуже крутий агент (у нього азв сю кар"єру лише один путній гравець був, за якогов ін до цих пір чіпляється, як Панков за Мілєвського) взагалі казав, що найбільше світить Зінченко - м"ячі подавати ))
PanKotek, тобто Зіна провалив, а інші топ зіграли? Та весь МС провалив гру, починаючи з Гвардіоли який почав гру без опорника але зі Стерлінгів. Навіть англійські вболівальники не сильно Зіну сварили, але ж наші просто гноблять Зіну. Ну прямо чекали його помилки
Та нічо, Суркіс в Фіфа, він там порішає, змінять може правило... ах стоп, у нас ж Павелка, бляха.
Показати
Швидше павелко регламент з лімітом в УПЛ змінить))
колян, ти не знову нажрався своїм шмурдяком, набутилений?
Показати
PanKotek, писати навчись, школота.
Любитель гри Уно, пруфи за ксенофобію і расизм, просто так ляпнув? В тредік про «взриваюших» футболістів не хочеш залетіли, чи там тобі расизм в ксенофобія не муляє?
Показати
PanKotek, Мне дела нет до мусульман, других религий, рас, народов.. А вот то что некоторые пренебрежительно отзываются про украинцев и вообще про славян абсолютно не нравится. Не хотите столкнутся с расизмом, не проявляйте его сами. Те кого вы с пеной у рта бешено защищаете вовсе не угнетенные и беззащитные овечки, они могут и сами за себя постоять, что они и делают.
> в чужий монастир зі своїми статутом...

ніякого монастиря. виключно питання здоров’я та безпеки, аналогічна штука зі зупинками гри, коли сильна спека, наприклад.

> весь світ почав перед темношкірими...

тре’ менше слухати раша тудей.

> Мусульманам почнуть все дозвляти...

Нехай українці спочатку розберуться зі своїми проблемами, корупцією та кацапами, непотрібно переживати за мусульман Європи. Щоб так переживали за матчі упл в сильну спеку чи обурювались грою на травмонебезпечному газоні, як за муслімами, які щороку тримають піст на Рамадан (обоже! араби пару секунд похавали на полі — все, сіли на шию білій Європі, кличте короля Річарда!!!)


> А чи дозволяють так самє хрестиянам...

В Європі всі рівні перед законом і мають однакові права, незалежно від віри, мови, коліру шкіри, віросповідання, etc. І це, схоже, дуже дивує деяких аборигенів з України, Рашки чи Білорашки, не звикли вони до такого, походу. І так точно уєфа чи апл не має дивитись і не дивиться, як ставляться до «хрестиянів» в якісь там мусульманській країні і брати з них приклад.

Показати
PanKotek, Завязывайте уже с расизмом и ксенофобией по отношению к белым украинцам христианского вероисповедания. Украинцы ничем не хуже чернокожих евреев или британских мусульман, но никакого особого к себе отношения не требуют.
No results found.