Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 29
Henry, я теж не зрозумів чому Ванат не бив,чи ще хтось більш технічний.а пробити насилу і Циганик може))тут треба забити.
Показати
Хоча в більшості грати 70% !!!!!! матчу і не забити навіть гол,то про яке пенальті може йти мова,це ж не Динамо чи Шахтар,це Верес (не в обіду) , в більшості вони як мінімум в нічию мали грати,а то і вигравати той матч.
А що стосується гри, то тепер зрозуміло чому Гіо не грає ні в ДК ні в збірній Грузії.
Дід Панас, він за 2 місяці вже може заключати попередній контракт,а оскільки ним цікавляться інші клуби,то думаю так і буде.А там як Зорі прирече , то і за основу грати буде. Бо з так
ою грою їмї
Показати
Бо з такою грою їм ЄК зона не світить.
Romario, тут вопрос будут ли желающие договориваться с игроком, зная что потом пол года он не будет играть. Заря надеется, думаю, что клуб в таком случае заплатит что-то и сразу получит игрока.
По матчу сподобався Мудрий.Так це тільки Фарери,але якщо він продовжить так далі і за шахту,то буде виклик в основну збірну,тим паче що в нас після Коно нікого толкового там немає. Зубков не тягне,а Циганков правий вінгер і з його травматичністю ніяк не набере потрібну форму.
Показати
*Мудрик
https://myfootball.top/11299982-dinamo-kiev-benfika-pryamaya-translyaciya-14-sentyabrya.html?fbclid=IwAR3M6uB5VMHCyy7_w0OV3gawRKOF82RAHz7j1g2xDhHVn52qY0ZWSar5tQY
Показати
Romario, спасиб
"Карпаты" Львов - "Карпаты" Галич -цікава пара))
Показати
Romario, я уже запутался какие Карпаты истинные(
В нас вже є гіркий досвід із Громовим,Безусом,в певній мірі Гладким.Коли ті гравці що демонстрували непоганий рівень гри і результативності в своїх посередніх клубах ,в Динамо просто розчинялись на полі.
Показати
Romario, Тоді були інші тренери. Якщо Містер побачить перспективу у Довбика , то , можливо, зможе зробити з нього хорошого нападника.
Дмитрий, можливо вийшли на матч , думаючи раз пройшли шведів то і англи вже позубах,но не тут то було.
Показати
Romario, нет, это была бы недооценка. а у них переоценка. в первые 15 мин забыли как в футбол играть
Жора там взагалі не винен, такий удар , ще й з рикошетом важко відбити.Якби не рикошет може б і виручив.
Показати
Romario, 100%
Ну,в принципі не погано грали.Шведи нічого не показали , крім довгих пасів і тупцювання перед нашою штрафною.Надіюсь ТШ збірної України внесе деякі корективи і ми ще добавим. ТШ а не Шева,бо по ходу гри я щось не замітив що Шева вміє різко міняти малюнок гри по ходу гри,замінами і тим більше тактично.
Показати
шведи нас вивчали.. другий тайм все покаже.. (
Зінченко!!!А я тільки хотів написати , що він всі атаки лівим флангом тормозить...
Показати
Romario, он с десяток атак погасил пасами назад
No results found.