18 жовтня 2021 16:46
6

Стало відомо, чому Кочергін не хоче продовжувати контракт з "Зорею"

Луганська "Зоря" найближчими днями не може розраховувати на одного з провідних півзахисників команди Владислава Кочергіна, який за інформацією ЗМІ був переведений в дубль команди через те, що не хоче підписувати з луганчанами новий контракт на три роки.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, таке рішення керівництвом клубу було прийнято ще тиждень тому. Зараз футболіст дійсно перебуває у складі молодіжної команди, з якою братиме участь, як у тренувальному процесі, так і в календарних матчах.


За наявною інформацією, "Зоря" зробила Кочергіну офіційну пропозицію продовжити контракт з клубом на більш вигідних умовах, ніж за нинішньою угодою. Однак футболіст, у якого закінчується контракт з "Зорею" в червні 2022 року, продовжувати угоду не захотів.


Швидше за все, Кочергін після того, як завершиться його контракт з "Зорею", покине луганський клуб. На хавбека претендують кілька клубів з інших чемпіонатів, які вже зробили йому пропозиції.


У поточному сезоні УПЛ 25-річний Кочергін у складі "Зорі" провів 10 матчів, забив п'ять м'ячів і зробив дві результативні передачі.

Красава, хочет чего то большего, чем сидеть в золотой клетке и не развиваться
Сховати
Yurii, если он 7 месяцев просидит без игровой практики, то весь интерес может пропасть. Нужно искать компромис с клубом.
Сховати
Дід Панас, він за 2 місяці вже може заключати попередній контракт,а оскільки ним цікавляться інші клуби,то думаю так і буде.А там як Зорі прирече , то і за основу грати буде. Бо з так
ою грою їмї
Сховати
Бо з такою грою їм ЄК зона не світить.
Romario, тут вопрос будут ли желающие договориваться с игроком, зная что потом пол года он не будет играть. Заря надеется, думаю, что клуб в таком случае заплатит что-то и сразу получит игрока.
Yurii, Какая ещё золотая клетка??? Клетка там максимум алюминиевая. Заря получает то что заслужила. Если бы изначально подписывались нормальные, а не однолетние контракты, то таких ситуаций как сейчас и как летом было бы намного меньше. Как минимум не теряли бы пол состава каждый год. Кроме того, лидерам команды иногда нужно повышать зарплату, и не на 5 копеек. Все понимают что Заря тонет, и никто не хочет тонуть вместе с ней.