18 жовтня 2021 23:39
6

Мороз про програний в більшості матчі "Вересу": "Все що було до штрафного - ідеально, а ось в завершальній стадії були проблеми"

Головний тренер Чорноморця Юрій Мороз прокоментував домашню поразку від Вереса.


В рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги одеський Чорноморець граючи в більшості 70 хвилин і не забивши пенальті по ходу матчу мінімально поступився рівненському Вересу.

Юрій Мороз вважає, що його команді сьогодні не вистачило везіння біля воріт Вереса.

"Так важко щось коментувати. По-перше, немає результату, і сьогодні, напевно, не було того везіння, того останнього удару біля воріт противника.

Азарт, напевно, був. Було і бажання, і прагнення виграти гру, програючи 1:0. Але може бути і емоції трошки захлеснули. Я не можу сказати, що був якийсь сумбур. Але не було тієї останньої передачі, не було тієї агресії саме біля воріт.

Все що робили до штрафного майданчика - було ідеально. А ось саме в кінцівці були проблеми".

Наставник одеситів залишився не задоволеним роботою флангів у сьогоднішньому матчі, Юрій Мороз розповів, що саме через це нападники поводилися не так активно, як могли б.

"Фланги дуже погано працювали сьогодні. Не було тих передач - точних, націлених, небезпечних. Відповідно і група атаки сьогодні трошки не так активно поводилася саме в штрафному майданчику.

Все потрібно дивитися в комплексі, розбиратися. Те, що біжать, хочуть, вже, вже більш-менш нічого, добре. Але потрібно розглядати все через результат", - розповів Юрій Мороз на післяматчевій прес-конференції.

Після цього матчу Верес залишився на дев'ятому місці в турнірній таблиці. У команди з Рівного 15 очок після 11 зіграних матчів. Команда Юрія Мороза займає 15 місце з шістьма очками.
Veres on fire
По хорошому Мороза шкода,і фанатів Чорноморця зрозуміти можна,якщо Маріуполь клуб ,задача якого одна-як найбільше забрати очок в Динамо,і як як найбільше доставити проблем,а на решту не претендують,то ЧО клуб котрий раніше боровся за призові місця,чого тільки варта команда при Григорчуку,Навіть з групи виходили,Ліон чуть не пройшли.
Не подпускайте в следующий раз Путрю к пенальти на пушечный выстрел! Вратарь завалился в левый угол ,,за пять минут" до его удара, а он все же умудрился в него попасть! Это ж надо иметь такой ,,талант"?!!!! Ни мастерства, ни элементарной футбольной хитрости, ни хладнокровности...
НИЧЕГО!
Сховати
Henry, я теж не зрозумів чому Ванат не бив,чи ще хтось більш технічний.а пробити насилу і Циганик може))тут треба забити.
Сховати
Хоча в більшості грати 70% !!!!!! матчу і не забити навіть гол,то про яке пенальті може йти мова,це ж не Динамо чи Шахтар,це Верес (не в обіду) , в більшості вони як мінімум в нічию мали грати,а то і вигравати той матч.
А що стосується гри, то тепер зрозуміло чому Гіо не грає ні в ДК ні в збірній Грузії.
lol