Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 181
Припиняй зраду розганять!
Показати
iceman, не кажи, що мені робити, та й не скажу куди тобі йти..
Балтача, УАФ разом із Петраковим спочатку сказали приїзжайте а там порішаєм з спарингами, а тепер такі оййойой які ж в Динамо паганці... Люди навчіться дивитись на речі реально.. Про огидність.. Це створювати проблеми там де їх немає, тоді коли це дуже не доречно..
Показати
iceman, та досить вже того павелка таскать усюди! Вони взагалі не повинні були кудись їхати, якщо що! Чому Динамо та Шахтар? Чому інші залишились? Який мать його павелко тут винен? Який павелко суркісів за кордон вивозив?
Nana, Луческу хоче віддати гравців в кращому ігровому тонусі.. не треба шукати того чого немає..
Показати
iceman, ситуація в якій опинився наш футбол зараз, м'яко кажучи не стандартна. Але оскільки в ніяких офіційних турнірах Динамо не бере участі, то з огляду на ситуацію, саме Петраков має вирішувати де і коли збирати гравців збірної, які не задіяні в офіційних іграх. Бо Петракову, а не Луческу відповідати за результат. Тому якщо Петраков вирішить, що динамівцям краще в товарняках за клуб грати, хай грають, а якщо вирішить, що йому динамівці в збірній треба, то вони мають їхати в збірну. Петраков несе відповідальність за майбутній результат в офіційних матчах. Тому не Луческу тут щось має вирішувати.
Игорь, в інших місцях ракети теж прилітають, тому це таке.. а от журнашлюхи вкотре показують свій не професіоналізм.. Скільки таких репортажів було за ці 2 місяці? Скільки людей загинуло? Це все на їх совісті..
Показати
iceman, по Украине очень много заброшенных, пустых цехов стоит. Я только по киевской области могу с десяток назвать. Да, ракеты везде прилетают. Но есть еще такое понятие, как секретность и маскировка. На такие объекты на километр никого подпускать нельзя.
iceman, це провина не журналістів. І не треба ображати! Це одна з складових інформаційної боротьби. Розташування відоме було раніше і дуже добре. Орки моніторять канали та шукають як нанести удари для більшої паніки та зради. Крім того, це свідчення переходу війни до іншої фази, на виснаження війскового нашої держави. Удари по заводах це було питання часу.
iceman, та ні,це на совісті Гусєва з оборонпрому,якого недавно назначили зелені,так,так,того самого який наказав розмінувати дорогу з Криму,щоб кацапи вільно заїхали..Я думаю зеля його нагородить,а проти Коростильова заведуть справу за Нептун.
Це буде жесть для українського футболу якщо Шахтар розвалиться..
Показати
iceman, почему? Если Шахтёр развалится, то все иллюзии "сильного клубного футбола" у нас рассеятся и придётся по-нормальному строить чемпионат, а это вроде как хорошо)
шепель програє всю боротьбу за м'яч на підступах до наших воріт.. ((
Показати
iceman, в тебе якась особиста неприязнь до Шепелєва? Це дуже помітно
постійно програє позицію супернику, як мінімум 2 рази дав створити моменти у наших воріт.. мінусуйте далі..
шепель на полі - команда грає в -1 гравця.. (
Показати
на скільки Шапаренко врази краще за нього...
Иван, не думаю, що Шкуріна відпустять
Показати
iceman, Может и так, но он у нас до конца сезона, не думаю что его будут выкупать или продлевать аренду, да и рассчитывать на него особо не будут.
Иван, Шацкий - киллер?! Не смешите, и так не смешно.. А в остальном согласен ;)
Показати
iceman, ну как никак забил он не мало и забивал в свои лучшие годы уж очень прилично,то что много моментов порол,факт.Но не так,как сейчас. Почти каждый матч, за 20 ударов,а кпд мизер.
iceman, Макс Шацких это креатура Лобановского. Но конечно, если такой гений аналитики, как iceman ставит под сомнение выбор Валерия Васильевича, то тут уже никуда не денешься. Макс наколотил 142 гола, забивал, практически, в каждой 2-ой игре. Хорошо что Вы не видели игры Герда Мюллера. Иначе кликуха "буратино" ему бы была обеспечена.
Гармашу ніхто з барси не авторитет ) він грає у своє задоволення.. шкода що не завжди це дає позитивний результат..
Показати
iceman, правильно делает. гармаша - в тренеры!))
iceman, і молодець,мабуть єдиний хто всетаки не наклав в штани ще до виходу
Что интересно, Денис застал ещё Газзаева в еврокубках, а затем и второй приход Семина с 1/4 ЛЕ. Помнит ещё те времена Динамо, когда игроки никого не боялись. О нынешнем поколении, увы, ничего хорошего сказать нельзя.
Автор: iceman
31 січня 2012 17:05
Чудо-Портал или грабли разные, а лица всё теже...
 Доброе время суток всем! Увидев новый "Портал" не смог удержать свой грустный порыв высказаться.. Игорь Суркис как всегда меня поразил. Столько слов позитивных мы услышали в предверии презентации нового "Портала", что невольно начал верить что люди всё таки могут менятся в лучшую сторону....