13 грудня 2021 11:33
14

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Чекаємо повернення Попова. Може, з його присутністю гра в обороні стане надійнішою"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував заключний матч у 2021 році проти "Зорі" (1:1), а також розповів про плани команди на зимову паузу.


- «Динамо» завдало 27 ударів у бік воріт «Зорі», 12 з них – у площину воріт. Чого не вистачило, щоб забити переможний м'яч?

- Це все через метушню. В епізоді з пропущеним м'ячем усе почалося з Тимчика, який не зустрів суперника, дозволили прийняти Гладкому, потім пройшла контратака, яка завершилася результативним ударом. У захисті зіграли неуважно. В іншому ж домінували, атакували, грали агресивно. Як на мене, був пенальті на Сидорчуку, котрий арбітр не призначив. У матчі з «Ворсклою», в якому ми втратили очки, за фол того ж Сидорчука пенальті поставили в наші ворота, а тут – навпаки. Та й удача була не на нашому боці. Від надмірного бажання забити хлопці метушилися та приймали неправильні рішення. При цьому я не можу дорікнути команді за відсутність бажання перемогти. Занадто велика інтенсивність була в чужому штрафному - я навпаки з бровки їм кричав, щоб вони спокійніше діяли, щоб прийняти правильне рішення.


- Яку оцінку можете дати команді за підсумками 2021 року, в якому наша команда стала чемпіоном та володарем Кубка України?

- Не даватиму оцінку. Команда грає, хлопці зростають, багато молоді, особливо в задній лінії – звідси помилки. Чекаємо на повернення Попова – може, з його присутністю гра в обороні стане надійнішою. Попереду також важко обходитися без Бєсєдіна – хоч ми й забивали без нього, але він є важливим для нас гравцем. Їх можна назвати незамінними для нас. Сподіваюся, вони пройдуть зимові збори та розпочнуть другу частину сезону з нами.


- Який графік команди? Коли футболісти виходять із відпустки?

- 13 січня збираємося, з 14 по 16 число тренуємося в Києві, 17-го вилітаємо до Іспанії. Після цього етапу повертаємося на кілька днів додому, після чого з перервою на кілька днів на нас чекає ще два збори в Туреччині.

ключевое слово - может
Не, ну Дед прав. Видели, как Заря гол забивала? Передача от лицевой справа - и игрок Зари на 11-метровой точке принимает мяч, обрабатывает, разворачивается и бьет без проблем. И все это время около него в радисе нескольких метров - никого! Это провал обороны, однозначно
Сховати
Kostik, не совсем согласен. Скорее вопрос к опорной зоне и куда больше вопросов к Де Пене, который смотрел неподалеку от момента футбол.
Никакой попытки перехватить мяч. Просто смотрел
Мы тоже ждем. И форварда новго тоже ждем
Пока у нас не будет впереди киллера-убийцы, никакая защита не поможет,это безусловно важный элемент,но впереди нужен человек по типу Мбокани, Бангура, Шацкого итд
Сховати
Иван, Шацкий - киллер?! Не смешите, и так не смешно.. А в остальном согласен ;)
Сховати
iceman, ну как никак забил он не мало и забивал в свои лучшие годы уж очень прилично,то что много моментов порол,факт.Но не так,как сейчас. Почти каждый матч, за 20 ударов,а кпд мизер.
iceman, Макс Шацких это креатура Лобановского. Но конечно, если такой гений аналитики, как iceman ставит под сомнение выбор Валерия Васильевича, то тут уже никуда не денешься. Макс наколотил 142 гола, забивал, практически, в каждой 2-ой игре. Хорошо что Вы не видели игры Герда Мюллера. Иначе кликуха "буратино" ему бы была обеспечена.
С другой стороны, вот у Атлетико, ж классные защитники, но все 5 проспали Бензема)(
Ніякий Попов з Бєсєдіним нас не врятують , бо вибираючи концепцію Аякса потрібно забувати про золоті клітки .
Сховати
lazik, тем не менее Попов в большинстве своем не проигрывает верх вообще, в внизу крайне неуступчивый. Да и с трудом представляю что бы Денис об_ся при виде Барсы. Скорее бы побежал к воротам соперника забивать, и забил бы.
Сховати
Суповой набор,

Согласен. Но с его желанием постоянно играть жёстко и идти в стыки , и с его мышечной массой и склонностью к травматизму , боюсь, травмы у него будут постоянно. Да и неизвестно когда он наберёт форму. Как и Беседин..
Лучше бы подумали, почему не забиваем, 27 ударов по воротам, а защита виновата
Сховати
Pruzhyna, ось саме цю думку теж хотів виразити, щоб вигравати, мало мати надійний захист, треба забивати, а у нас з нападниками просто караул