Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 289
Збірна важливіша. Чемпіонату не буде зовсім.
Показати
Припиняй зраду розганять!
Konstantin, є збірна. Є те, що треба виконувати. У клуба зараз нема можливості грати в ЧУ. Та його і не буде цього року. павелка не павелка... Ви як зомбі якісь ...
Показати
Балтача, Та зрозумійте ж, що за ніби-то "інтересами збірної" стоїть замовлення від ахметова продовжувати мочити Динамо.
Ну скажіть, яка така нагальна необхідність цілий місяць сидіти в таборі Пєтракова?
Які такі схеми вони там будуть відпрацьовувати, коли більш, як половина збірників - іноземці? Вони звільняться тільки в 20-х числах травня.
Вивчіть склад команди Пєтракова уважно. Там залізобетонний тільки Забарний. Іноді - Сидорчук та Шапа, Циганков - на заміну. Все! Буя там взагалі не котується. Караваєва Пєтраков прилюдно зганьбив.
Може це занадто конспірологічно, але декому (в чорно-іржавих кольорах) не подобається резонанс, який має Динамо в Європі.
Як би йому нашкодити? О! Так є ж збірна!
А ну, павелка, фас! Пєтраков, починай співати свою пісню.
А людям тільки вкинь зраду... І спрацювало ж.
iceman, та досить вже того павелка таскать усюди! Вони взагалі не повинні були кудись їхати, якщо що! Чому Динамо та Шахтар? Чому інші залишились? Який мать його павелко тут винен? Який павелко суркісів за кордон вивозив?
Показати
Балтача, в них навіть план по іграм не готовий до кінця.. про що говорити? Чого поїхали ці клуби? Тому що так вони принесуть більше користі своїй країні. Все інше від лукавого..
Вболівальники теж шоковані. Схоже, що Динамо тепер може бути або продано, або закінчить існування. Дії керівництва клубу - огидні
Показати
Балтача, УАФ разом із Петраковим спочатку сказали приїзжайте а там порішаєм з спарингами, а тепер такі оййойой які ж в Динамо паганці... Люди навчіться дивитись на речі реально.. Про огидність.. Це створювати проблеми там де їх немає, тоді коли це дуже не доречно..
Балтача, Пєтраков танцює під сопілочку павелки, та роздмухує вогнище там, де все можна було б вирішити тихо та мирно.
Впевнений, що все саме так і задумувалося!
Це як невиїзд Динамо до Маріуполя, коли сам павелка дав усний дозвіл Суркісу, а потім з'їхав, і діло довели до Лозанни.
Це ж абсолютно політичний скандал, за методичками підараші та ФК Кріт.
Дуже шкода, що Пєтраков радо бере участь в цьому шабаші(((
Зато ніколи не впустить можливості лизнути павелці(( Гидота!(((
Це в нього складна ситуація? Йому б краще в Україну ніколи не вертатись.
Показати
Балтача, і у Ордеця складна ситуація, і у цього івнанісені. Нещасні просто
С первых дней войны вы занялись вопросами бегства. Появление спустя 20 дней омерзительно. Отношение к вам отвратительное.
Показати
Балтача, не хочу быть ничьим адвокатом, и не знаю, что и как было на самом деле (думаю, как и Вы). Но что такое вопросы бегства? Суркис должен был фоткаться с автоматом, как некоторые? Или Вы эвакуировали бы вместо него семьи футболистов, легионеров, детей и прочее. Сейчас время, когда судить нужно очень осторожно, и стараться в первую очередь отвечать за собственные действия. Ничего личного, просто взгляд со стороны. Слава Украине!
Gry, а что, Витиньо большая звезда? Или главное в том, сколько потратить? Можно ведь хороших футболистов искать за адекватные деньги!
Показати
Балтача, для Динамо - звезда. В нынешнем составе на одном уровне с ним только Шапаренко.
А когда Динамо могло подписывать "больших звезд"? И в чем заключаются финансовые проблемы?
Если бы сказал - Динамо не слишком привлекательно для многих игроков - это правда. Чемпионат зрелищно не растет - понятно. Боятся в страну ехать - очевидно. Менеджмент клуба слаб, а скауты ни за что получают деньги - вот было бы откровенно.
А так, начались жалобы...
Показати
Балтача,
- смію припустити, що фінансові проблеми полягають у відсутності грошей, принаймні таких, які можуть собі дозволити кроти.
- Колись підписували, хай не мега зірки, але Мбокані та кампанія робили погоду, зараз підписати гравців такого рівня Суркіс не зможе.
- Чемп може й не самий видовищний, проте грати в Динамо чи у кротів - це ЛЧ, а не всі добротні гравці можуть з топ-чемпіонатів в своїх клубах туди попасти.
- Боятись їхатив країну - це теж зрозуміо. Але "правильні гроші" вирушують це питання. До кротів їдуть, а ми в одній країні.
- Скарги?!
- А щодо відвертості... ну не говорять люди так, як Ви пропонуєте. Навіть не завжди вже після того, як змінюють місце роботи. Критики Луческу ж не кажуть: "Та хоч там Луческу ЛЧ виграє і всі зірочки, які можливо, і тоді я буду кртикувати його роботу, бо він мені не подобається як людина"

Балтача, когда Дед говорит о звездах, он имеет ввиду игроков хотя бы уровня Витиньо. "Что значит нет денег?" Это значит, что их нет. Потратить сейчас 3 х 7 и 2 х 7, и даже одного игрока за 7 - ИМС сейчас не может.
Нико, потрібно якось визначитись, що не подобається, серця чи неквалифіковані фахівці. Бо немає нічого поганого, якщо в свій клуб йдуть вихованці, але погано це тоді, коли вони геть зовсім не мають ані досвіду, ані вміння, та й дипломи нашого зразку. Не треба зловживати словом "серця", мова повинна бути про фахівців. Нехай набувають досвід, нехай хоч один хоч за межами десь шось прослухає, мову вивчить, а потім вже працює. А якщо Суркіс така добра людини, яка усім допомагає - нехай просто пенсію їм дасть.
Показати
Балтача, "сердця" в клубі це добре. Але потрібні бути спеціалісти у яких вони можуть набратись досвіду і навчитись працювати. А в нас виходить що закінчив карьєру, прийшов на гарну посаду в клуб і все. Життя вдалося. На нашу селекцію без сліз не можна реагувати, робота з фанатами, про сайт взагалі мовчу, магазин... Просто боляче на це все дивитись.
denchik33, ты сюда зашел, чтобы впаривать свое тухлое сепарское мышление, вот бида так бида. Вас, азировоскрепнутых сюда много завозили и не 20 лет, а больше. Некоторое время притихли, а теперь снова лаять начали. И не рассказывай про воевавших, кто знает с какой стороны твои "друзья" были или чем на этой занимались.
Показати
Балтача, Да вы мне вообще в хер не второхтели ,мне просто скучно на работе ))расслабся )скоро все все узнаем )Живите в Украине ,Никто ж не прртив.Бога ради )спасибо за диалог )Ничего нового не услышал ))всех Благ !
Автор: Балтача
30 вересня 2021 11:36
Мюнхенский "сговор"
Давно заметил, что когда перед матчем футболисты, функционеры и обозреватели, приближенные к команде начинают говорить - "главное не проиграть", "надо хорошо сыграть", то это свидетельство этакой психологической неполноценности и царящего в команде духа уныния...