3 лютого 2022 21:16
19

"Проплачені радикали кричать: гру перенести! Знову дурниці про війну". Саленко про матч Росія - Україна

Колишній нападник збірної Росії з футболу, який проживає зараз в Києві Олег Саленко, поділився з "Плеймейкером" думкою про майбутній півфінал чемпіонату Європи з міні-футболу між Україною і Росією.


- Як Україна сприймає майбутній 4 лютого в Амстердамі півфінал? Ажіотаж величезний?


- Та як вам сказати... Є окремі радикали, які вважають, що матч потрібно обов'язково переносити. Мовляв, не можна грати з Росією. Але їх меншість. В основному люди вважають тут, що це якийсь крок до зближення. Нарешті ми хоч з чогось почнемо цей процес. З міні-футболу. Розводити - то вже нікуди. Добре, що битимуться в спортивній боротьбі. Хіба ні? Інтрига є. Такі зустрічі дуже важливі. Дай бог, щоб і на Олімпіаді було подібне суперництво.


- А радикали в цьому питанні непримиренні?


- Ну так... Є окремі персонажі. Ходять, бродять під всякими каналами.


- Під каналами?


- Під політичними силами, маю на увазі. Але це всього 1-2 відсотки. Та вони і проплачені всі. А той, хто дійсно хоче стабільності і спокою, чекає цю гру чисто зі спортивної точки зору. Треба, щоб все вже приходило в мирне русло. А всі ці новини про війну, які роздуваються... Я вже втомився слухати такі дурниці!


- А хто фаворит у майбутньому матчі?


- За українським міні-футболом я намагаюся стежити, за російським – меншою мірою. Але мої знайомі в Пітері кажуть, що Росія взагалі фаворит всього турніру. Головний претендент на чемпіонство. Що ж, подвійно цікавіше дивитися цю гру. Хоча, не виключаю, що багато чого залежатиме від суддівства.


- Он навіть як?


— Да. У міні-футболі суддям легше вплинути на результат зустрічі. Всякі дрібні фоли можна свистіти або пропускати... Будь-який поштовх - фол. Сподіваюся, все-таки все буде відносно нормально.


- Напередодні цього матчу в Україні не проводять паралелі з великим футболом? Випадково не згадують матч 1999 року, коли Філімонов пропустив безглуздий гол після удару Шевченка?


- Його б згадували, якби Шевченко зараз очолив збірну Польщі. Тоді б вистачало паралелей. Карпін же теж грав у 99-му, забив гол. Так що була б хороша афіша.


- Але Шевченка у збірній Польщі не буде.


- Думаю, це питання грошей. Серйозні фінансові запити Шеви. Поляки обурилися. Мовляв, навіщо платити йому 3 мільйони? У підсумку зробили вибір на користь іншого фахівця - більш бюджетного.


- А якби зараз зіграли футбольні збірні України та Росії, який був би підсумок?


- Віддам невелику перевагу українцям. Тут більше гравців, які виступають в Європі. У них вже інша манера гри, більш сучасна.


- Правда, не всі українці проходять до складу своїх клубів.


— Згоден. Проблема. Ярмоленко сидить на лавці в "Вест Хемі". Я Ярмоле раджу - давай, рухайся вже, йди звідти. Зараз у Яремчука починаються проблеми в "Бенфіці".


- А у Миколенка в "Евертоні" вийде?


- Думаю, так. У ньому там зацікавлені, підходить під їх стиль. Зараз ще й Супряга буде в Європі виступати. Поїхав в оренду в "Сампдорію". Последим – цікаво.

Алкаш сранмй відкрив рота. Їдь на рашку і не смерди тут
ебать, в каком мире эти люди живут?
Вот просто не дай Бог конечно ,я этого не хочу ,но представим России зашла ,ну я вам миллион процентов дам,что вы переобуетесь и будете кричать как мы вас ждали.Нахера вы это здесь пишите диванные эксперДы
Сховати
denchik33, ты свое не выдавай за чужое
Сховати
Балтача, или не суди по себе
denchik33, если так же как и ты, убогий, думает хуйло и всё его кремлядское окружение это хорошо. В 2014 году вы уже об&еб@лись. Ничему, сука, жизнь не учит?
Сховати
Santos, малыш я в этой стране прожил 20 лет,что бы Ты собака рот здесь открывала,в 2014?ну вы насос*** и со***те ,по сей день.Умник херов .
Сховати
denchik33, оооо, попёр "интилект" лишнехромосомный. "Братский", блядь...
Сховати
Santos, Дружище ,человека судят ,как личность ,одного ,у меня друзей ,товарищей ,братьев в Украине вагон ,пацаны воевали в Донбасе ,но никто мне не сказал что я какой-то Х....Мы всю жизнь в месте росли ,и это не зависит от меня. Него или тебя ,понимаешь .И все меня рады видеть и ждут в гости. !А то что вы обвиняете всех людей ,что виноваты люди в этом ну это дебелизм извини .
Сховати
denchik33, ты сюда зашел, чтобы впаривать свое тухлое сепарское мышление, вот бида так бида. Вас, азировоскрепнутых сюда много завозили и не 20 лет, а больше. Некоторое время притихли, а теперь снова лаять начали. И не рассказывай про воевавших, кто знает с какой стороны твои "друзья" были или чем на этой занимались.
Сховати
Балтача, Да вы мне вообще в хер не второхтели ,мне просто скучно на работе ))расслабся )скоро все все узнаем )Живите в Украине ,Никто ж не прртив.Бога ради )спасибо за диалог )Ничего нового не услышал ))всех Благ !
Santos, По поводу того же футбола,отец с детства привил болеть за Киев,я так и продолжаю болеть и смотреть и переживать,это же не изменило ничего !Обидно одно,что люди гибнут ,как на той стороне так и на этой,вот в этом вся бида,русскоязычные люди .
Сховати
denchik33, болей не за Киев, просто болей быстро и бурно. Если координаты скинешь, обещаю венок выслать.
Цей псевдо українець пропив останні мізки
Парашист скільк б де не жив завжди буде п**сом
Россия деоккупирует территории на юго-востоке Украины и Крым, сотрудничает с международным трибуналом, выдает военных преступников, выплачивает репарации.
Ой, точно, это ж очередные глупости про войну. Налаживаться отношения между нами начнутся, как только где-то кто-то мячик покатает.
меньшенство таких пидаров как ты который еще с давних времен выбор в пользу кацапов сделал шваль алкоголическая
Сховати
перекати-поле, он с Ленинграда, так что не удивительно
Ще один ватний ідіот-алкоголик.