9 лютого 2022 08:47
15

Джерело: Євген Хачеріді розмовляв з Ігорем Суркісом щодо роботи в структурі "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" розповів про плани колишнього захисника "Динамо" Євгена Хачеріді.


– Євген 87-го року народження, цього року йому вже 35 років. Буде важко після такої паузи набрати форму, повернутися на свій рівень. Цілком ймовірно, що команда, яка буде боротися за виживання, той самий "Минай", то він можливо зможе допомогти півроку своїм досвідом. Але на серйозному рівні Хачеріді буде дуже складно. 35 років – це вже достатньо серйозний вік.


Наскільки я розумію, то і сам Хачеріді вже зустрічався з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, вони мали розмову, щоб він якимось чином продовжив роботу в структурі клубу. Не знаю чим це все закінчилося, як закінчилися ці перемовини, але знаю, що така зустріч була. Сам Женя вже більше думає, що робитиме по завершенні кар’єри, ніж безпосередньо про те, чи тренуватися і грати на високому рівні.

а хачик работать как все не пробовал? хочет ничего не делать в клубе и получать приличную зарплату..что он может дать клубу ?..пример хоть один..не вижу...ничего
Циганик знає все.
Собес имени Суркиса для всех сирых и убогих. Да возьми ты лучше на эти деньги пару хороших тренеров для детей из Голландии или Испании. Нет, будет содержать специалистов Заваровых до 90 лет.
Сховати
Умник, и которые среднюю школу не окончили
Скоро Мораес будет завершать карьеру, надо и ему теплое, непыльное и доходное место в структуре готовить )))
А ми потім дивуємося "успіхам" нашого клубу. Беруть на роботу "динамівські сердця", які не є кваліфікованими спеціалістами в управлінні, а потім вигрібаємо на всіх фронтах. Хоча я болільник Динамо з юності, але казав і буду казати - треба брати приклад в управлінні з кротів. У них колишніх гравців в управлінні клубу в порівнянні з нами взагалі немає, а працюють профі, які знають свою роботу. Нам теж треба щось подібне внідрити.
Сховати
Нико, та зовсім нема, а Срна, а хто тренує молодіжки і працює в структурі дитячих команд?
Сховати
Megogo VS Olltv, я маю на увазі управління клубом, селекцію, роботу з фанатами, сайт, рекламу... І я ж писав що в порівнянні з нами колишніх гравців мало. А в нас колишні гравці всюди.
Нико, потрібно якось визначитись, що не подобається, серця чи неквалифіковані фахівці. Бо немає нічого поганого, якщо в свій клуб йдуть вихованці, але погано це тоді, коли вони геть зовсім не мають ані досвіду, ані вміння, та й дипломи нашого зразку. Не треба зловживати словом "серця", мова повинна бути про фахівців. Нехай набувають досвід, нехай хоч один хоч за межами десь шось прослухає, мову вивчить, а потім вже працює. А якщо Суркіс така добра людини, яка усім допомагає - нехай просто пенсію їм дасть.
Сховати
Балтача, "сердця" в клубі це добре. Але потрібні бути спеціалісти у яких вони можуть набратись досвіду і навчитись працювати. А в нас виходить що закінчив карьєру, прийшов на гарну посаду в клуб і все. Життя вдалося. На нашу селекцію без сліз не можна реагувати, робота з фанатами, про сайт взагалі мовчу, магазин... Просто боляче на це все дивитись.
Нико, а як це вас не змінусовали,мене за такі слова вважають ворогом.
Сховати
Salvador, хай мінусують, але я кажу правду.
вон еще Сашка Алиев по культурной составляющей может быть.
Так эта "плеяда" динамовских сердец никогда не закончится
Тренером по воспитательной работе.
Сховати
tov_suhov, це зхіба що помічником до Алієва і Мілі. Сумно, якщо стане реальністтю