Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 48
Завжди подобався і хотілось, щоб таки заграв у нас, але як склалось так і сталось. Щасти в Італії.

(Для збірної три форварда - Яремчук, Довбик, Супряга - і три в Європі — це просто збс)
Показати
PanKotek, рано, але хотілось би)
Сумнівно, шо Дід піде в лч з Супрягою і Ванатом, навіть якщо за найкращими прогнозами Бєсєдін відновиться в середині групового турніру. Значить, форварда будуть шукати точно і це логічно з врахуванням всіх факторів. І тут питання, або кандидати вже є і ведуться переговори, або лиш десь зара почнуться пошуки, шо сумнівно. Друге, шо краще, легше і безболісно: взяти форварда з Європи чи Довбика. Третє, чи сам Луческу бачить в ньому вирішення питання нападу вже і зараз чи він є і буде підсиленням під лч — це також питання. Особисто мені здається, що якшо і можуть бути сумніви під лч, то особлмво для упл Довбик ідеальний ігровий варіант для Динамо. Щодо самого ж можливого схеми трансферу, то тут може повторитись схема з переходом Супряги, тобто десь 40% прибутку вразі переходу кудись.
Показати
PanKotek, в как же Кулач?
AlesSandro, вітаю, ви отримали ачівку «вонюча і жалюгідна малорусня».
Показати
А якщо я зо 25 разів скажу "Слава Україні!", а 50ть "Наша збірна найкраща в Європі!", то стану справжнім патріотом? Або тре відповідно 50 і 100?
Норм, в свнсобак ще так горить, що вони до сих пір бігають за тренерами на пенсії з питанням «а хто лутше, Росія чи Україна?»
Показати
PanKotek, питання на яку відповідь вони очікують? :D
Шостий рік війни, під цим прапором свинособаки вбивають українців і ведеться бридка пропоганда, але все рівно знайдуться ті, які не розуміють, шо тут не так, «прічом тут палітіка», меншовартні малороси, блятб.
Показати
PanKotek, та то просто неадеквати. Чи росіяни, які завжди раді примазатись до наших перемог як до своїх.
Сьомий рік, шановний. Вже сьомий. І не останній, на жаль...
Успокойся, ни с кем мы не воюем, посмотри на вещи трезво, не через телевизор и ток-шоу Гордона, а сгоняй в донбасс, например - лучше них никто тебе не расскажет, кто их убивает, поэтому никогда к нам они не вернутся.
але не «зірку матчу» -_-
Показати
PanKotek, Звезду матча определяет УЕФА и им пофиг на все другие награды, которые придумываются в отдельно взятой стране.
ні, Лінекер завжди казав, шо повтори, особливі уповільнені, «замінюють картинку, сприйняття ситуації» і тд
Показати
PanKotek, ну его логике следовать, то это равносильно, что на скорости задеть человека и поехать дальше. А вот медленный повтор это задевания, искажает всю картинку и всё вдруг становиться печальным. Ведь на самом деле (если судить по высказыванию Линкера) не так то и много та машина задела человека если смотреть без замедления. Значит позволительно ехать дальше.
ProtivBreven, ibat’, Ярмола тормоз?
Показати
увы ни резкости, ни скорости, только деревянные финты
Вангую сьогодні 3-5-2, Соболь бровка, а Миколенко (або Кривцов) буде в парі до Матвієнка і Забарного.
Показати
PanKotek, Кривцов? За что так сборную не любите?
PeruBinner PeruBinner, шось ти якийсь йододефіцитний, забув прийняти вітамінки сьогодні?
Показати
PanKotek, а ты не пробовал футбол смотреть ?
No results found.