29 квітня 2021 15:15
16

В АПЛ обсуждают возможность приостановки вечерних матчей, чтобы игроки-мусульмане могли разговляться во время Рамадана

АПЛ призвала всех судей лиги обсудить вопрос о приостановке вечерних матчей во время Рамадана, чтобы игроки-мусульмане могли разговляться.


В понедельник матч «Лестер» – «Кристал Пэлас» был приостановлен судьей Грэмом Скоттом, чтобы Уэсли Фофана и Шейху Куяте могли в подходящее время выпить энергетический напиток.


Правила АПЛ и раньше позволяли сделать паузу в игре, если капитаны обеих команд договорились об этом перед игрой, но АПЛ хочет, чтобы вопрос приема пищи и воды мусульманами во время Рамадана стал стандартной темой для обсуждения перед игрой, как это сейчас делается в отношении преклонения колена в знак поддержки движения BLM.

PanKotek, питаня в іншому. Як кажуть - в чужий монастир зі своїми статутом не лізуть.
Тут весь світ почав перед темношкірими на коліна вставати.
Мусульманам почнуть все дозвляти...
А чи дозволяють так самє хрестиянам чи буддистам робити все в мусульманських країнах?
Сховати
> в чужий монастир зі своїми статутом...

ніякого монастиря. виключно питання здоров’я та безпеки, аналогічна штука зі зупинками гри, коли сильна спека, наприклад.

> весь світ почав перед темношкірими...

тре’ менше слухати раша тудей.

> Мусульманам почнуть все дозвляти...

Нехай українці спочатку розберуться зі своїми проблемами, корупцією та кацапами, непотрібно переживати за мусульман Європи. Щоб так переживали за матчі упл в сильну спеку чи обурювались грою на травмонебезпечному газоні, як за муслімами, які щороку тримають піст на Рамадан (обоже! араби пару секунд похавали на полі — все, сіли на шию білій Європі, кличте короля Річарда!!!)


> А чи дозволяють так самє хрестиянам...

В Європі всі рівні перед законом і мають однакові права, незалежно від віри, мови, коліру шкіри, віросповідання, etc. І це, схоже, дуже дивує деяких аборигенів з України, Рашки чи Білорашки, не звикли вони до такого, походу. І так точно уєфа чи апл не має дивитись і не дивиться, як ставляться до «хрестиянів» в якісь там мусульманській країні і брати з них приклад.

Сховати
PanKotek, Завязывайте уже с расизмом и ксенофобией по отношению к белым украинцам христианского вероисповедания. Украинцы ничем не хуже чернокожих евреев или британских мусульман, но никакого особого к себе отношения не требуют.
Сховати
Любитель гри Уно, пруфи за ксенофобію і расизм, просто так ляпнув? В тредік про «взриваюших» футболістів не хочеш залетіли, чи там тобі расизм в ксенофобія не муляє?
Сховати
PanKotek, Мне дела нет до мусульман, других религий, рас, народов.. А вот то что некоторые пренебрежительно отзываются про украинцев и вообще про славян абсолютно не нравится. Не хотите столкнутся с расизмом, не проявляйте его сами. Те кого вы с пеной у рта бешено защищаете вовсе не угнетенные и беззащитные овечки, они могут и сами за себя постоять, что они и делают.
Сховати
Hector,
Без пруфів, ну да ладно. Абсолютно ніякої зневаги, ні. Зовсім не гріх мокнути мордою в їх ж дискурс мамчиних зігунів, долбославів і уберменшів, які, мало того, шо пишуть повний нонсенс по темі, але й вважають себе кращими за інших, і все через нібито свій білий колір шкіри чи арійську зовнішність, шо зовсім далеко не так, насправді. Тим більше це все в розрізі того, що словяни по суті знаходяться в однійпозиції разом з тими ж чорношкіріюими/мусульманами, нічим від них не кращі (те, що хтось там з наших терпить нехтування своїх прав, це аж ніяк не добре, з дискримінацією потрібно боротись). Плюс, аналогічна цій надслов’янській, братія з Франції, Італії, Англії і тд, аж ніяк не вважає собі за рівних, тим більше за якихось там білих, жителів постсовка, зокрема України. Не кажучи, хехе, що слов’ян вже давно включили в категорію «кольорових» (гуглиться легко).

По сабжу і резюмуючи. Перерва в пару сек нічого і нікому поганого не зробить. Горіти тут немає з чого. Заважає це лиш шовіністичним свиням, які з цим думками повинні злитись в екстазі з таким ж скамом свого північного сусіда — більше навіть, крім того, що це не їхні проблеми, а взагалі новина з апл і все ради здоровля та безпеки футболістів, на що їм просто начхати. Dixi.
Вроде как разрешено ряду лиц, таким как путники или те же спортсмены не соблюдать пост так строго. Они ведь, если так строго соблюдают пост и тренироваться нормально не могут.
ну да..ну да..конечно.
А то вдруг завтра надо кого то взрывать, а они, суки, голодные...
Сховати
шо ти блятб мелеш, поміщений? футболісти будуть «взривати» чи що? #адін_народ в коментах, їй-бо.
то с неграми носились, теперь с мусульманами ...
Сховати
Ір вище гір. Забавно, шо деякі слов’яни думають, шо їх в світі відносять до «білого світу», хехе, або ж їм буде достатньо долбославського нікнейму, шоб перестати бути банальним жлобом з сраної хрущовки
Сховати
PanKotek, самокритично, одобряю
Сховати
Ingvarr77, лолшо? самокритично? Ти читати не вмієш чи просто тупий стрілочник?
Сховати
PanKotek, ущербное, ты откуда взялось?)))
Сховати
колян, ти не знову нажрався своїм шмурдяком, набутилений?
Сховати
PanKotek, писати навчись, школота.