Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 550
З планеты "Україна" ;) бо в нас є гравці світового класу, з якими просто потрібно вміти працювати
Показати
Олег, якщо вже бути чесними, то таких гравців , як Циганков в нас не так і багато, особливо в УПЛ, просто потрібно вчасно шукати можливості і продавати в Європу, щоб футболісти далі росли. До того ж Динамо в останні роки (особливо при мурческу)деградує,як команда вцілому так і окремі гравці.
А за Циганкова щиро радий був коли взнав про трансфер в Жирону і впевнений ще більше, що Жирона - це лише трамплін в кращу команду де Віктор буде вже грати через рік!
:( невже настільки все погано...
Показати
Олег, ну крайнего надо же искать. Ни Лэмпард же виноват и пол команды с обрезками.
Так а як саме він святкував?
Показати
Олег, бурхливо)
Konstantin, про яку кулю ти кажеш? Про 1-0 проти Ференца? Що там ще було у ЄК за 2 роки?
І що, всі команди, які грають кваліфікацію, потім такі мертві у групі?
Показати
Олег, А що, у всіх команд в країнах йде війна?
Вже давно нема чого коментувати, зокреми цього роду відмазки з відсутністю Шапаренка...
Показати
зокремА
Vova1986, навіть при відсутністі двох краще мати 10 гравців на полі, з Сідором команда буде грати лише повільніше, гальмує динаміку нереально.... це "дууууууже вагома" втрата!!!
Показати
Олег, 100%
Slava, но! раньше игра была такая же самая) да, переезды архисложные, но очень удобно ими прикрываться, когда проблемы далеко не только в них
Показати
А хто прикривається? Констатація факту, а декому аби на кістках Динамо потанцювати, а те, що війна і всі інші проблеми - а ніхто вже це не враховує коли ллють бруд на Динамо! Головне сильніше вколоти клуб, гравців, тренера, власника... і це стало масовим явищем!
шутки шутками, а у наших пацанчиков реально в голове не футбол, а процентики в опросе "лев матчу"
Показати
ты серьезно?
Это козлик обиделся на "руска курва" от болельщиков, но в таком случае он должен пожелать всем сборным на ЧМ (кроме Эритреи, которой там, кажется, не будет) провала, т. к. хоть это и прокричали только поляки, но думает об этом весь мир)
Показати
Но этот козлик слишком узколобо мыслит и не понимает, что дело не в Польше, а в том, кто на самом деле мерзкие твари)
Лучше никак не говорить, чем "ну, приеду, просто сейчас не могу")
Показати
Олег, невже Ви думає, що якби він міг, то він би не приїхав допомогти батькам? Озвучували ж вже, що шейхи залупили неустойку йому таку за дострокове розірвання контракту, що він буде їх вічним рабом. Не завжди можна приїхати, навіть якщо всім сердцем цього хочеш.
Олег, его Кум Стаховский в теробороне и не не сомневаюсь, в том что когда Станиславович сможет, он тут же присоединится к нему.
No results found.