18 березня 2023 19:45
2

"З якої ти планети, Циганков?". Фанати "Жирони" у захваті від дубля Віктора у матчі з "Райо Вальєкано"

Вінгер збірної України та Жирони Віктор Циганков продовжує закохувати в себе іспанських уболівальників – українець врятував свій клуб від поразки у грі з Райо Вальєкано.


Жирона завдяки дублю Віктора Циганкова зуміла здобути нічийний результат у матчі 26-го туру Ла Ліги з Райо Вальєкано (2:2). Віктор у підсумку отримав звання найкращого гравця зустрічі, а вболівальники іспанського клубу зізнаються, що вони у захваті від гри українського вінгера.

Lucien B: "Циганков - супер посилення для нашої команди".

Feuille de Match: «Три голи та три передачі на рахунку Віктора Циганкова в останніх п'яти матчах Ла Ліги у складі Жирони. Йому знадобилося кілька ігор на адаптацію, але тепер українець сяє!».

Vicent Burguete: "Підписання Циганкова - найбільший успіх Жирони".

Wlrwilly: «Я був у шоці, коли Циганков вибрав Жирону. Він чудовий гравець, що й довів сьогодні. Це прикраса усієї Ла Ліги».


Частина вболівальників вважає, що Циганков у підсумку стане лідером Жирони, а ось інша передбачає швидкий відхід українця до більшого клубу.

Aleixx_13: "Циганков - це чортова машина!".

Jordi Cardero: "Згодом він стане абсолютним лідером цієї Жирони".

Kerman de Frutos: "З якої ти планети, Циганков?".

Herbero: "Цей хлопець надовго у нас не затримається".

Циганков провів за Жирону сім матчів, забив три голи та зробив три результативні передачі. У наступному турі Жирона зіграє проти Еспаньола. Гра відбудеться 1 квітня.
З планеты "Україна" ;) бо в нас є гравці світового класу, з якими просто потрібно вміти працювати
Сховати
Олег, якщо вже бути чесними, то таких гравців , як Циганков в нас не так і багато, особливо в УПЛ, просто потрібно вчасно шукати можливості і продавати в Європу, щоб футболісти далі росли. До того ж Динамо в останні роки (особливо при мурческу)деградує,як команда вцілому так і окремі гравці.
А за Циганкова щиро радий був коли взнав про трансфер в Жирону і впевнений ще більше, що Жирона - це лише трамплін в кращу команду де Віктор буде вже грати через рік!