30 березня 2022 21:07
6

Агов, ФІФА! У Росії ведучий офіційного транслятора ЧС-2022 грубо образив збірну Польщі

Фото - ua.depositphotos.com


Ведучий російського каналу Матч-ТВ антон анісімів у прямому ефірі дозволив собі грубість щодо збірної Польщі, яка вчора здобула путівку на ЧС-2022.


"І на завершення програми хочу сказати особисто від себе, не від імені каналу. І збірній Польщі, і Левандовському в тому числі я бажаю провалу на чемпіонаті світу. Хлопці, "удачі" вам, ви - мерзенні тварюки", - накинув пропагандист, мабуть, сподіваючись на збільшення зарплати.


Така репліка, однак, може ще вдарити по каналу, адже Матч-ТВ є офіційним транслятором ЧС-2022. ФІФА, за ідеєю, зобов’язана розглянути інцидент.


Нагадаємо, Польща раніше пройшла у фінал стиків без бою. Її суперника - росію - викинули з відбору через військове вторгнення в Україну.


Кто ты …. ты не имеешь право просто сказать слово Сборная Польши …. карлик …. ты понятия не имеешь что такое честь и совесть …. уёбок
Палає дупа у рашиста, значить все добре.
Это козлик обиделся на "руска курва" от болельщиков, но в таком случае он должен пожелать всем сборным на ЧМ (кроме Эритреи, которой там, кажется, не будет) провала, т. к. хоть это и прокричали только поляки, но думает об этом весь мир)
Сховати
Но этот козлик слишком узколобо мыслит и не понимает, что дело не в Польше, а в том, кто на самом деле мерзкие твари)
Повний імпотент. За звичай, у того хто так висловлюється, «нічого не стоїть» або стоїть не в той бік, бо на інше «воно» не зпроможнє. Дівчата казали…
Повний імпотент. Звичайно, у того хто так висловлюється, «нічого не стоїть» кбо стоїть не в то