27 жовтня 2022 10:07
8

Артем ФРАНКОВ: "Успішні виступи "Шахтаря" є очевидним прикладом того, наскільки важливим є нормальний графік підготовки до ключових матчів. На жаль, "Динамо" позбавлено подібної можливості"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч групового етапу Ліги Європи «АЕК» Ларнака – «Динамо» Київ.


- Судячи з коефіцієнтів, букмекери не повірили, що АЕК обіграв «Динамо» у Польщі (1:0), не стежать за виступами київського клубу і, як і раніше, вважають його фаворитом. Цікава та дуже поважна стосовно команди Мірчі Луческу позиція, але як бути з чотирма поразками у чотирьох матчах? Втішати себе тим, що всі вони мінімальні, а двох так і зовсім не мало бути? Вірити у відродження, причому негайне? Усвідомлення лютої необхідності поборотися за третє місце (тільки перемога і бажано більше, ніж 1:0!) раптово відвідає голови та інші органи гравців «Динамо»?!

Становище української команди ускладнюється графіком – логістика така, що після матчу з «Ворсклою» в неї до ладу часу потренуватися не було, я вже не кажу відпочити! Успішні виступи «Шахтаря» є очевидним прикладом того, наскільки важливою є фізична готовність і просто нормальний графік підготовки до ключових матчів. А також – наскільки правий був великий Лобановський, якого все життя і навіть після нього справедливо звинувачували у знущанні з календарів… На жаль, «Динамо» позбавлено подібної можливості – мабуть, йому просто не йдуть назустріч. Це не виправдання, але хоча б пояснення.

У чемпіонаті Кіпру АЕК, програвши в гостях АПОЕЛу 0:1, після восьми турів йде п’ятим, поступаючись двома очками «Аполлону». Де знаходиться «Динамо», вам нагадувати не потрібно.

У кожному матчі «біло-синіх» ми болісно вишукуємо ознаки того, що гра повертається. У нічийному матчі з «Ворсклою» (1:1), відзначеної диким промахом Караваєва, такою стала поява та виступ Лонвейка. Новачок справді сподобався, так що ми напевно побачимо його і в грі на Кіпрі.

Коффи на результат: 3,25 – 3,35 – 2,35

Моя ставка: перемога гостей; ну а що я – рудий, чи що?!
А в чому підготовка у Шахтаря до сезону різнилась від підготовки Динамо??? Шахтар також грав благодійні матчі, в Шахтар прийшов новий тренер і нові гравці, Може все ж таки різниця у плануванні підготовки , менеджменті , селекції та управлінням всими цими процесами???
Сховати
himars_2022, Справді не бачите різниці???
Динамо провело 6 кваліфікаційних матчів до ЛЧ, тож мало виходити на певний фізчний стан ще влітку. Тепер це дається взнаки.
Згадайте, як грали кроти в ЛЧ торік після проходження такого самого відбору. Влетіли Шерифу!
А тоді вони ще мали змогу літати на матчі літакам. Тобто був час і на відновлення, і на тренування.
А тепер з літака - на автобус, з автобуса - на літак...

Бл@х@, люди! Ви що дійсно не розумієте, що динамівці просто мертві???
В них немає техніки, особливої майстерності. Вони брали фізикою, а тепер вже й фізики нема, бо нема часу та умов для відновлення і тренуваннь.
А грає ж Динамо не з любителями, а з професійними спортсменами.
Сховати
Konstantin, а колись була причина в поганій грі в самих гравцях чи то в тренерів, менеджменті?
Сховати
Ferad, Та менеджмент у нас - не дай Боже!
Те, що зробив Мірча з ЦИМИ гравцями та при ТАКОМУ менеджменті, то фантастика! Як кажуть, всупереч обставинам))
Скажемо прямо, у нас такі собі гравці. Тому ніхто їх і не купляє.
Просто Луческу зліпив кулю з г@вна. Але тепер все. В нинішніх обставинах вже з цього г...на більшого не зліпиш.
Сховати
Konstantin, про яку кулю ти кажеш? Про 1-0 проти Ференца? Що там ще було у ЄК за 2 роки?
І що, всі команди, які грають кваліфікацію, потім такі мертві у групі?
Сховати
Олег, А що, у всіх команд в країнах йде війна?
"Лонвейк справді сподобався, так що ми напевно побачимо його і в грі на Кіпрі." - Франков не в курсі, що Лонвейк не заявлений на ЛЄ? Якось не професійно.
Сховати
dynamic1927, не те, що непрофесійно, а й навіть ганебно. Франков деградує на очах. Це не перший його ляп в останній час.