21 січня 2023 20:15
2

"Далекий від стандартів АПЛ". Фанати "Евертона" вимагають прибрати екс-динамівця з команди

Евертон продовжує падіння в чемпіонаті Англії, у суботу команда Френка Лемпарда на виїзді поступилася Вест Хему (0:2) і продовжила безвиграшну серію до восьми поєдинків.


Віталій Миколенко з'явився на полі з перших хвилин, але був замінений у другій половині зустрічі, отримавши найгіршу оцінку на дві команди. Уболівальники Евертона, які злі на футболістів синіх за провальний сезон, особливо незадоволені українцем та його рівнем гри.


@BlueNosePanda: «Крайні захисники – це величезна частина успіху в сучасній грі, а у нас один із найгірших крайніх захисників в атакуючому сенсі, яких я коли-небудь бачив. Безумовно, заміна Миколенка має бути таким самим пріоритетом, як і запрошення нових атакуючих гравців».

@Martynefc1: «Сподіваюся, хто б не прийшов [замість Лемпарда], він не використовуватиме Миколенка».

@CallumRooney97: "Міколенко - найгірший".


Фанати ліверпульського клубу зазначають, що екс-гравець "Динамо" просто не тягне високих вимог елітного дивізіону Англії.


@John24486371: «Який сенс у Миколенку? Абсолютна нікчемність. Він не рівня Прем'єр-ліги, і, на щастя для нас, наступного сезону він гратиме у Чемпіоншипі, де також буде жахливим».

@ Jayph96: «Міколенко взагалі жахливий, до речі. Далекий від стандартів Прем'єр-ліги».


@StuieHayllor: «Міколенко не місце на полях Прем'єр-ліги. Він просто недостатньо добрий».

@JoeBlue202:
«Міколенко не футболіст. Жахливий гравець. Просто огидно».

:( невже настільки все погано...
Сховати
Олег, ну крайнего надо же искать. Ни Лэмпард же виноват и пол команды с обрезками.