Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 10
Долбойоби віддали в аренду вінгера Волошина, який забиває голи, а на позицію лівого вінгера ставлять іноді бездарного Шепелєва в якого ні швидкості, ні удару, ні пасу
Показати
Vova1986, если не ошибаюсь, то Волошин играет правым вингером, а так, полностью согласен...
А не запізно згадав Суркіс, що в лідера команди закінчується контракт? Менеджмент у ФК Динамо це повний піздєц.
Показати
Vova1986, у Вас е підтверджена інформація, що Циганкову не пропонували пролонгувати контракт рік чі два назад?
Якого хуя в стартовому складі Шепелєв і Бєсєдін? Складається враження, що Суркіс трахає їхніх мам.
Показати
Vova1986, твій комент зробив мій день)
Vova1986, розуму на більше не хватає, клоун?
При наявності Ігнатенка і Піхальонка, яка це втрата?
Показати
Vova1986, навіть при відсутністі двох краще мати 10 гравців на полі, з Сідором команда буде грати лише повільніше, гальмує динаміку нереально.... це "дууууууже вагома" втрата!!!
Vova1986, а хто це
Чапыч, вони продали Башіча за 6,86 млн., а купили гравця за 4,5 млн. За 6 млн. вони не купляли цього трансферного вікна нікого.
Показати
Vova1986, це змінили інформацію. Вчора було, що продали за 7 і купили за 6. Сьогодні вже уточнили. Але, в будь якому випадку, купили ж гравця. Значить готові купувати. Коли команда банкрут - вона не купує нікого.
ФК Бордо на грані банкротства і цим літом потратив аж 300 тисяч доларів на трансфери. І хтось думає, що вони заплатять пару мільйонів за бразильця? В його перехід в ФК Динамо не вірю.
Показати
Vova1986, Бордо не банкрот. Взяли тренером Петковіча, який Швейцарію успішно тренував. Вони вчора оформили трансфер бразильця за 6 млн євро в півзахист. Правда перед цим продали іншого гравця за 7. Тому не все так вже погано. Впевнений, що вони за Вітіньо більше 4 млн не дадуть.
Як достав цей недолугий менеджмент ФК Динамо, який складається із "легенд клубу", які після закінчення кар'єри футболіста ніде себе не можуть реалізувати. А Суркіс всіх готовий працевлаштувати в клубі. Всі вони "люблять" клуб, а насправді завдають йому шкоду. Трансферна політика вже роками - це щось із чимось. Жахіття.
Показати
Vova1986, Як дістали ці недолугі писаки :(
Vova1986, а ещё достали двойные стандарты обитателей Динамомании: ДК отпустило за копейки Теодорчика и Яремчука, они выстрелило - менеджмент козлы.
Не отпустили Супрягу по аналогичной схеме - менеджеры козлы.
Может нам пора определиться?
Мутна якась історія. Прийшов, пішов, прийшов. Він як мінімум не слабший за тих центральних півзахисників, які є в ФК Ворскла
Показати
Vova1986, С таким не вполне уравновешенным тренером, как Максимов, скоро он сам будет выходить на поле.
Дивно, але Леоненко почав говорити нормальні речі
Показати
Vova1986, ну він теж буває тверезий. Рідко, але ж буває.
Vova1986, ну-ну, в чому він говорить нормальні речі? Збірна випадково зайняла перше місце на відбір євро з в одній групі з чинними чемпіонами? Де ті молоді, яких "знає" Петраков?
Він як тренер дійсно не сказав свого слова. Скільки в нього трофеїв?
Показати
Vova1986, :)))
No results found.