Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 48
Ну звичайно ж, розвісили вуха, лол. В Європі, крім Миколенко, повно молодих і перспективних фулбеків, кращих за нього, якщо по правді. Чомусь, лише у нас (особливо в Суркісів, які не пустили Ярмо в Сток) думають і підняли так планку, шо наші гравці гарантовано повинні йти лише в топ клуб, а не в якийсь середняк, щоб вже доказувати свій клас, боротись і прогресувати заради підвищення в кар’єрі. Накручують їм чсв, а потім, коли стається якась лажа, поносять всім світом в коментах.
Показати
PanKotek, а Наполи точно топ-клуб? Всех лучших и перспективных футболеров давно если не разобрали, то держат на толстом карандаше реальные топы.
Нам конче потрібно придбати вінгера, опорного і нормального форварда. Було б ідеально підсилити ці позиції. Але фактор Суркісів і втрата прямої путівки в лч після чемпіонства, підказують, шо будуть малою але рідною кров’ю боротись. Можн це й добре.
Показати
PanKotek, та хоть Левандовски купи, толку не будет, пока в центре Сидорчук и Буя...фланги более менее есть
Нема шансів проти Шика.
Показати
PanKotek, не згоден, з центра поля в пусті ворота - таке собі.
done
Показати
PanKotek, Турки минусуют.
Ставьте tor browser и голосуйте
тысячи раз.
Шева міг випустити Соболя на ліво, Шапу в центр, а Зіну на ліво, або Кривцова і перейти на 3-5-2/5-3-2, але він обрав самий всратий варіант, вистріл в коліно збірній і 10 на 11 проти Голандії на самому початку
Показати
PanKotek, Зина играл в конце матча слева. И хорошего это ничего не дало.
Я даже не говорю, что он проиграл позицию при третьем голе, но это не совсем его вина - почти все решила антропометрия ( хотя позицию мог и получше выбрать и потолкаться с соперником в рамках правил)...
lazik, блятб, скільки вас повилазило. а) скаути ведуть гравців роками, єврофорум хібашо збільшить/зменшить трансферну ціну, при хорошій грі, напр, за Миколенко Суркіс проситиме значно більше грошей; звідси б) — по одному матчу думка в скаутів не зміниться кардинально; в) в матчі з голландцями лажало багато з наших, а щодо нашого лівого флангу, (звичайно, з помилками Миколенко, ніхто їх не заперечує) чомусь забувають передавати привіт пасажиру Марлосу, який позволяв ґвалтувати Віталія. Да чорт, навіть той тошний Столярчук з кротофутболів казав що марлос тупо не встигає повертатись, ало.
Показати
PanKotek, А скаути дивились гру з Ювентусом , коли Віталік футболками з Кєзою мінявся ? То може пам'ятають ігри Ліги Європи за Михайличенко ? Віталік нестабільний , може з Португалію топ гру видати , а може команду поховати , навіть в УПЛ .
> З чого всі взяли, що ми повинні обігрувати збірну Нідерландів, на яких підставах ми сильніші за Вейналдума, де Йонга, де Лыгта, де Врая, Депайя

За рахунок організації гри та самовідданості. Ну і клас наших футболістів не самий гірший, як кажуть ті ж експерти. Чи для лисого це ніщо не значить. Можна не виходити на матчі з грандами, проти Португалії чи Іспанії, наприклад? Отримати технічну тай все, не паритись, готуватись до простіших команд? В плей оф на євро, до речі, також всі сильніші будуть, нашо нам воно здалось тоді?

Це ж партнер Вацка по рибалці (можливо не тільки по ній) сказав раз «чогось всі звикли, шо Динамо повинно всіх обігравати»
Показати
PanKotek, с рыбалкой повеселил...
Чую, хтось скоро буде вибачатись. Через 3…2…1…
Показати
PanKotek, навіщо Буряк взагалі дав інтерв'ю російському інформресурсу? Він що, не розуміє, що робить? Чи гроші для Буряка важливіші за громадську позицію?
Блятб, як я орав, коли провальний Зінченко обрізав всю команду, а коментатор, той бісячий Столярчук, почав натомість пісочити Сидорчука, бо той мав фолти на жовту на першій хвилині матчу. І так цілий матч він «не бачив» провалів супер центр хава.
Показати
PanKotek, во во, курво таке тупе казати... 1 гравець біжить, ще 4 захисника, а той кричить на Сидора хрєна не фолив на старті матчу... я його відматюкав по повній
VoValdo, біг біг і впав, все дуже погано виглядало
Показати
PanKotek, хоч би все обійшлося...
No results found.