15 червня 2021 11:54
3

Виктор ВАЦКО: "С чего все взяли, что мы должны были обыгрывать Голландию?"

Украинский комментатор Виктор Вацко поделился своими впечатлениями от матча сборной Украины с Голландией.


«З чого всі взяли, що ми повинні обігрувати збірну Нідерландів, на яких підставах ми сильніші за Вейналдума, де Йонга, де Лыгта, де Врая, Депайя. У цій грі дуже важливо було відіграти правильно на оборону, витримати компактність, не провалитися під тиском переміщення, під рухом м’яча, під темпом, ми не можемо на даний момент цього зробити.


Мені сподобалося, що ми почали достатньо сміливо, ми не забували про атаку і при рахунку 0:2 ми забили два м’ячі. Давайте чесно, після 2:0, ми сильно вірили, що ми бодай один заб’єм?


Те, під який каток ми потрапили, те як нас возили – та ніхто не вірив, ось чесно, ніхто не вірив. Але ми відігралися, проте потім пропустили, не через нещасний випадок, а через високий клас футболістів збірної Нідерландів. Це був матч, в якому для нас одне очко було великим бонусом. Забарний – молода маленька машинка.


Ми маємо виходити на гру проти збірної Північної Македонії та грати, так як завжди граємо. Нічого Шевченко придумувати глобально. Звичайно будуть нюанси, звичайно будуть підібрані моменти під суперника, вони дуже добре аналізують і розбирають свого суперника.


Для нас важливо зіграти в той футбол, який ми вміємо, який ставив чотири роки тренерський штаб. Звичайно, ми будемо домінувати, будемо контролювати м’яч, будемо грати агресивно на атаку. Зубков – це забігання за спину, це гострота, це об’єм роботи».


Фото - официальный сайт ТК Футбол 1/2/3

Тягали як собака фуфайку
> З чого всі взяли, що ми повинні обігрувати збірну Нідерландів, на яких підставах ми сильніші за Вейналдума, де Йонга, де Лыгта, де Врая, Депайя

За рахунок організації гри та самовідданості. Ну і клас наших футболістів не самий гірший, як кажуть ті ж експерти. Чи для лисого це ніщо не значить. Можна не виходити на матчі з грандами, проти Португалії чи Іспанії, наприклад? Отримати технічну тай все, не паритись, готуватись до простіших команд? В плей оф на євро, до речі, також всі сильніші будуть, нашо нам воно здалось тоді?

Це ж партнер Вацка по рибалці (можливо не тільки по ній) сказав раз «чогось всі звикли, шо Динамо повинно всіх обігравати»
Сховати
PanKotek, с рыбалкой повеселил...