27 квітня 2024 08:13

Журналіст: "Думаю, що "Динамо" в ситуації, коли треба лише вигравати, зуміє перемогти "Дніпро-1"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз матч на центральний матч 26-го туру української Прем’єр-ліги «Дніпро-1» – «Динамо» Київ.


«Дніпро-1» – «Динамо» – завжди крутий матч. Вже багато яскравих, а іноді абсолютно непередбачуваних сценаріїв це протистояння нам подарувало.

Але тут все ж кадрово явно кияни переважають свого суперника. Без Філіппова, і особливо Піхальонка, «Дніпру-1» важко щось створювати. То ж, дуже ймовірно, що Максимов зробить ставку на достатньо щільну оборону, яку киянам буде важко пробити.

Крім того, «Динамо» буде непросто на «Дніпро-Арені», особливо, якщо знову почнуться тривоги. Це буде дробити гру і збивати темп саме тій команді, яка більше атакує.

Не чекаю великої кількості голів, так само, як і великої переваги фаворита. Але все ж, думаю, що «Динамо» в ситуації, коли треба ЛИШЕ вигравати, зуміє перемогти.

То ж, спробую ризикнути і взяти перемогу «Динамо» в один м’яч з великим коефіцієнтом 3,55», - висловився Золотогорський.