Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 48
Ще цікаво подивитись на стату Шапаренка, він повинен десь бути в десятці по відборах
Показати
PanKotek, к сожалению, нет. Согласно Statsbomb, у Николая всего 4 отбора, тогда как у лидеров показатели в два-три раза выше. Лидером в сборной является Зинченко — 6 выполненных отборов.
serg_max, як на мене, то Дід точно не дає вказівки тактичного характеру, а швидше за все, якщо шось каже, то це чисто технічного характеру — напр., коли Забарний в збірній віддавав пас шведою і обрізався, Луческу за це йому говорив, і Сидорчук ще шось таке згадував, здається, мова також йшла про паси (поперек?). Да і самі футболісти не дурні, щоб не виконувати вказівки ТШ збірної, а слухати когось іншого, цілком розуміють, що будь-яка мішанина недоречна і смертельна. І як це взагалі уявити? ТШ збірної дає одну установку, а футболіст виконує клубного тренера? Ну, його б відразу зняли з гри, не кажучи про інші санкції. Не Луческу ж намудрив з лівим флангом збірної, функціоналом, не вмінням справлятись з пресингом і тд.
Показати
Ксттаи по поводу функционала, не сказал бы) они с Шевой и намудрили. Решили что миколенко надо нагружать даже в проходных играх после Чемпионства, а он взял и сдулся
Тут одні факти і цифри, ніякого закидування
Показати
PanKotek, Где были наши цифры в игре с Австрией? Цифры не играют, играют пацаны, у которых "не знаем, почему не получилось".
Гей-пропоганда)) Який гомофобний бумер це писав? Якщо після Горбатої голи чи після сексуальної освіти (яка буває не тільки і школі!) вам захочеться поібстись з іншим чоловіком, це аж ніяк не пропаганда, просто це означає, що ви гей, прийміть цей факт.
Показати
PanKotek, о три-два раз. появился) Не неси херню, гей пропаганда говорит о том, что пи_ры это норма, а это отклонение. кроме геев еще есть би. и во на них эта пропоганда и росказни про "норму" и будут влиять. А главное, ген "три-два-расов" так и не нашли.

Achido, були Михайличенко, Шацьких, Лужний, Хацкевич. Прийшов Луческу і все змінилось. Значить не закономірність, не футболісти не готові.
Показати
PanKotek, правда завжди десь посередині :)
Тому шо ТШ боїться взяти відповідальність за провал, а уафні журналізди кумів не критикують
Показати
PanKotek, а прийдеться взяти ...
PanKotek, а вы не правы, товарищ, нашему ТШ взять ответственность на себя - это без проблем. Он почти всегда так делает. Странно, что еще не сказал до сих пор. "Беру всю ответственность на себя!" - такое громкое заявление должно было быть. Это заявление как индульгенция, после которого типа можно спокойно дальше тренировать в таком же духе!
Ну, Левченко знаний мастер гри в обороні і при стандартах, всім відомо. Що привело до гольового кутового він так і не бачив?
Показати
PanKotek, ну да если бы это обосрался кто нибудь не динамовец то тогда другое дело а так та же история как и с дэбилом мыколой
PanKotek, блин , нет такого понятия -голевой угловой )))) Угловой просрали оборонцы ,из было после обрезки Малины еще 6 (!!!) ниже Малины. И если бы у нас были защитники, а не размахивающий руками пацан ......Но ,что имеем . А обрезка атаки- то такэ , у всех бывает
«Хто всрався, невістка» таке і ваше. Лівий фулбек наш Миколенко, на хвилину. В якій команді світу гра залежить від лівого фулбеку?
Показати
Та в любой которая играет с фулбеками зачем тогда они нужны?просто чтобы они там били?лучше в 3 защитника тогда и плюс 2 в центр полузащиты
Трабли не з вінгерами, а з золотими коровами типу Маліни і Зіни, з якими возились цілі відбори, ігноруючи класних атак цпз, і викликаючи зовсім лівих. Зараз без клубних пристрасте, але Шапа чи не єдиний в Україні, хто вертикально розрізає лінії і притягує м’яч. Здається він не втомився, точно не більше Зінченко. Циганкова на право, Марлоса на ліво, Ярмоленко в напад до Яремчука… принаймні, я на таке очікував. Блін.
Показати
*протягує м’яч
Попав і вийшов
Показати
PanKotek, це точно, з такою грою назад в Упл поїде
No results found.