23 червня 2021 10:46
18

Виктор ВАЦКО: "У сборной Украины нет выбора футболистов"

Експерт ТК "Футбол" Віктор Вацко висловився про поразку збірної України від Австрії.


"Коли ми оцінювали та аналізували контрольні матчі, нам говорили, що команда під серйозними навантаженнями, і щоб не судили суворо матч з Бахрейном, тому що ми закладаємо фундамент фізичної готовності. Може, був запланований вихід на пік десь на рівні півфіналу. Якщо ми бачимо, що збірна Австрії якісно пресингує, одна з найкращих команд з точки зору інтенсивності пресингу - ми повинні бути готові до виходу з-під цього пресингу. Австрійці нас запресингували до забитого м’яча, ми пропустили м’яч - вони заспокоїлись, інтенсивність пресингу спала, але ми нічого не почали робити. Австрія знала наш план на гру, вони десь "прочитали" наші можливості.


Шевченко є адептом послідовності структури у грі збірної України, він привив свій почерк, свою філософію гри цій команді - це як і сила, так і наш мінус. Можливо, вартувало спростити гру, можливо, вартувало трішки простіше переходити з оборони в атаку, трішки більше навантажувати м’ячем групу атаки. Ми не змогли це зробити по ходу матчу.


Видно, що Циганков розтренований, що це людина, яка працювала індивідуально. Проблема нашої країни, як футбольної, в тому, що у нас немає вибору. Марлос дуже слабкий, він не дасть темпу на атаку - він один із моїх найулюбленіших футболістів в чемпіонаті України, але він не встигає там, де потрібен темп, Австрія дала нам неймовірний темп, Австрія дала нам досить простий футбол, але неймовірного темпу ми не витримали. У нас немає швидкості, у нас немає вибору футболістів. Рівень нашого футболу не дозволяє нам давати рівний вибір серед 26-ти футболістів тренерському штабу", - сказав Вацко.


Фото - сайт телеканалов "Футбол 1/2/3"

Набридло слухати і читати бекання козлів із недофутболів 3-2-1.
Хто заважав Шевченку вибрати до складу "мужиків", нехай і чуть-чуть нижчих за класом.
Хто його надоумив "загнати" хлопців після виснажливого сезону?
Чому Зіну і Малину поміняли флангами?
Чому ці дві "звізди" грають тільки між собою у центрі і не бачать команду?
Мне вот интересно, а игроки выступающие в своих командах, незнакомы с таким цитирую: "неймовірний темп"? Они вразвалочку на поле в своих командах передвигаются? Что за бред?
Одно и тоже в 2012, 2016, 2020.
Значит закономерность, игроки действительно не готовы
Сховати

Achido, були Михайличенко, Шацьких, Лужний, Хацкевич. Прийшов Луческу і все змінилось. Значить не закономірність, не футболісти не готові.
Сховати
PanKotek, правда завжди десь посередині :)
Дело не в короткой скамейке сборной и не в недостатке квалифицированных футболистов, а в недоверии тренерского штаба к своему резерву. Незаменимый у нас пока только Яремчук, и то можно было бы на 10-15 минут Довбика выпускать. Шевченко панически боится ошибки, поэтому эти ошибки допускает. На таком турнире как ЕВРО невозможно успешно играть все матчи одними и теми же игроками, ротация необходима. Если Миколенко неуверенно сыграл два матча, почему бы на третий не выпустить Соболя? Зачем три матча подряд выпускать в основе Ярмоленко, если и так понятно что он не сможет одинаково хорошо сыграть все три? Почему Малиновский и Зинченко превратились в священных коров в сборной, хотя не показывают в ней того же футбола, как в своих клубах? Чем мог помочь сборной тихоход Марлос в играх против Голландии и Австрии, если он забыл что такое отрабатывать в обороне?
Сховати
Hector, А кого вы вместо Ярмоленко выпустите? Травмированого Зубкова или полу-травмированного Циганкова?
Сховати
Ivan Zaitsev, А по вашему нужно заездить Ярмоленко, пока не упадет? На то и тренерский штаб, чтобы решать кого выпускать. Без ротации не будет свежести, это аксиома для ЧЕ и ЧМ.
Ох, бідний Шева, подумати тільки, дали тренувати таку збірну, де навіть футболістів немає! І добре, шо є такі журналісти, як Вацко чи отЦиганик, які чесно і об’єктивно висвітлюють події, а то б всі вболівальники засумнівалися в ситуації, подумали, шо «генетичний код переможця» був втрачений Миколайовичем, тьфу-тьфу.
Какую глупость только не прочтешь после последней игры. Неймовiрний темп Австрии, 15 передач в минуту. Ох, Витя, Витя, по части глупости на Футболах только Столярчук впереди. Динамо в ЛЧ играет на больших цифрах, этот неймовiрний темп нормален даже для нашего дубля.
Витя ты бы меньше игроков дёргал на сборе для своих тупых вью! Падальщик и мерзкий тип! А потом мы говорим, кто из игроков делает звёзд?!
Зачем брать футболистов, которые играть не будут?????? одни- слишком подвержены травмам(и это в системе), даже в заявку не попадают. Других жалко( за какие-то заслуги), третьих- вообще не понятно(видать для пиара). А ведь есть ребята, способные создать конкуренцию!!! Бред какой-то
Коротко о главном!!!
Виктор ВАЦКО: "У сборной Украины нет выбора футболистов".
Кот Матроскин: "Средства у нас есть. У нас ума не хватает " .
А можливо погано шукали або взяли трохи не тих, НЕ????? Виходить ,що наприклад Венгри, за результатами гри мають мають і швидкість ,і рівень футболу кращий ,який дозволяє зібрати достойну і бойовиту команду. Так??? Булоб менше ПОНТІВ на полі,а більше спортивної бородьби то і результат був би іншим. З Австрійцями жодної жовтої карточки,про що може бути дальше мова ?? Що заважало взяти ще 2 вінгери, умовних Петряка та Кочергіна??? Адже видно,що два фланги просідають: Зубков-травмований,а замінити взагалі немає ким.,Ярмоленка вистачає на 50-60хв і потрібна заміна,а її знову не має(Циганков неготовий взагалі,а Марлос-no comments). Набрати заявку 30 чоловік і робити 2 заміни-це нонсенс(да ми не Франція),але повернусь до Венгрів,вони то якось зібрали команду,а в нас то рівень не той,то поле кругле,то мячі трикутні... Ну нічого,всі навчаються на своїх помилках,можливо і ми винисемо з цього якусь інформацію.Разом до перемоги!!! Слава Україні!!! Далі буде...(а сьогодні головне: з дитинства за Шведів)) )))
Сховати
Вы серьезно про ПЕтряка и Кочергина? Тогда у меня вопрос, вы футбол смотрите?