Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 194
VoValdo, ну-ну
Показати
Це для прикладу та тих хто розуміє гумор!
У городі бузина, а в Києві дядько.
Показати
Чи через допомогу Польщі Мудрик мав перейти в Челсі за дарма?
Артем, не зовсім погоджуюся, Челсі звичайно зараз мертвий, але грає більше в контратакуючий футбол, який якраз підходить Мудрику. В Арсеналі з Мартинеллі в основі Мудрик найближчі декілька років просто грів би банку періодично граючи на кубок з командами з нижчих ліг.
Показати
Повний Капець, ви ж знаєте, що Челсі грає у схему 3-5-2. Відповідно на флангах грають фулбекі. Це люди, які закривають весь фланг і пашуть в обороні. У цій схемі Мудрик зможе грати лише на позиції одного з 2-х атакуючих гравців. Конкуренти у нього - Хаверц, Стерлінг, Фелікс, Абомеянг і Пулішич. Це при тому, що Челсі може ще придбати форварда. Тому Мудрику доведеться міняти позицію, схему і принципи гри. Це те, що на поверхні. Челсі гроші не рахує і купує всіх. Другий трансферний період вони купують більше всіх.
Успіху рівнянам.
Показати
Повний Капець, тільки не сьогодні!!!
Ну і яким боком збірна України має відношення до азіатської команди?
Показати
Повний Капець, це по-перше, а по-друге за місяць до старту ніхто не буде відсторонювати команду ,як би там і кому не хотілося. Назва статті - тупий клікбейт за який має бути соромно насправді(
Мабуть найголовніше в цій історії те, що цю команду селекційна служба кротів в пожежному порядку зліпила за 2-3 місяці. А з нашими "професіоналами" ми роками вислуховуємо, що до нас ніхто не хоче їхати.
Показати
а коли приїжають починаються історії про "гравцю потрібний час зігратись і бла бла бла"
Повний Капець, Не тільки команду, а і змінила тренера.
А у нас тренер той же, гравців пішло не багато, та і то ті, що основної погоди не робили (за виключенням Миколи, якого продали за пристойні гроші). А результати ще гірші стали. І постійний плач і туга за рідними.
dynamic1927, яка настанова? Розмова відбулася в роздягальні після закінчення матчу.
Показати
Повний Капець, наступних матчів у Вереса не буде чи Вірт ними не керуватиме?
Треба дотягнути до кінця сезону, а там правдами неправдами якось заманити Реброва. АЛЕ (велике АЛЕ) з цього всеодно нічого не вийде поки не розженуть всяких Заварових, сам Суркіс не перестане лізти у справи клубу і нарешті довірить справи професійному менеджменту.
Показати
А захоче сам Ребров?
Не дай Бог. Костюк це Хацкевич 2.0. Ніяк не можу забути його коментар, проте як він "удосконалив" тренування після від'їзду іспанців.
Показати
Про те
Як з півфіналіста ЛЧ зробити команду середняка УПЛ? Суркіс знає.
Показати
Повний Капець, середняка? скоро це буде межа нашої мрії, якщо все далі так і буде
No results found.