17 січня 2023 14:08
29

Офіційно. Віктор Циганков перейшов до іспанської "Жирони" на умовах повноцінного трансферу

«Динамо» отримає узгоджену компенсацію у розмірі 5 мільйонів євро та 50% від можливого подальшого трансферу гравця.


Чинний контракт Віктора Циганкова з «Динамо» завершувався вже влітку цього року і хоча клуб пропонував його продовжити на взаємовигідних умовах, штаб консультантів гравця попросив клуб здійснити перехід в це трансферне вікно.


«Динамо» Київ бажає Віктору Циганкову успіхів у кар’єрі та сподівається на подальшу продуктивну співпрацю між нашим клубом та «Жироною».


За «Динамо» В. Циганков провів 236 матчів у всіх турнірах, у тому числі, 64 – в єврокубках. На рахунку Віктора - 94 голи, з яких 77 - у чемпіонатах України, 4 - в національному Кубку та 13 - на міжнародній арені.


Мало хто погодиться але він зупинився в розвитку в ДК. Постійні травми, через які пропускав підготовку до сезону. Зміна обстановки повинна піти йому на користь. Відчує, що таке КОНКУРЕНЦІЯ!!! ІМХО)
Читаю деякі коменти і дивуюся! Що значить "рідний клуб" ?Альо?! З якого це х..ра Циганков винен щось суркісу? Хто небуть розуміє,що таке контракт і взаємовідносини між клубом та гравцем? Це суркіс звик, що всі гравці йому щось повинні, а як на рахунок того скільки гравців він згнобив в клубі вчасно непродавши в Європу?! Чому гравець який добросовісно (майже ) дограв контракт не може піти вільним агентом куди хоче? Хто винен тому ж суркісу , що гравця на піку його форми не продали через амбіції суркіса(який хотів, нагадаю" від 50 лямів за Віктора )? Чи влітку за 10 лямів?
Підтримую Віктора на всі 100%. Інше питання, що клуб мав бути не Жирона,а сильнігий. Але якщо покаже себе в Жироні за рік зможе змінити клуб на більш гідний амбіціям Циганкова!
Я сам з Вінниці але поступок Циганкова засуджую. Кожної осені нулячий Циганков набирав форму через матчі, такого нікому не дозволяли. Колись попасти в Динамо була мрія кожного, а зараз ним накидаються і переходять в команди Мухосранська, які борються за виживання. Зате Європа. Я б плюнув на 5 мільйонів, посадив до літа на лавку, без ігор за дубль і нехай потім іде. Без форми його через місяць виженуть і піде тюльку на базарі продавати.
dynamic1927, кажуть, що таж ж Жирона пропнувала раніше 10. Хто буде давати багато, коли за півроку гравець може підписувати контракт? Так що пан (чи пані?) Kote має рацію.
Проміняти рідний клуб який тебе підтримував через усі травми, нестабільну гру, пропущенні збори на 11 місце в Іспаніі - не по-людськи. Зробити це так шоб клуб майже нічого не заработав в критични часи для країни - це дно. Проміняти боротьбу за чемпіонство та ЛЧ, єврокубки на боротьбу за виживання та високу зарплатню - не по-спортивному. Характер не купиш. Йди Вітек, не кашляй.
Сховати
Dmitriy, все так, тільки якби він пролонгував контракт, то сидів би ще в зоні комфорту років так 3. І пішов би мб за 25 , як Ярмола в умовний Арсенал. Профукавши свій шанс реалізувати амбіції. Тому що ДК, як і УПЛ в загальному - болото, де керують повністю некомпетентні люди. В спортивному плані (максимум) гр.етап ЛЧ, але як показали останні роки , ЛЄ вже навіть не по зубам. А в Ла Лізі все ж матчі більш високого гатунку і можливість засвітитися перед топами! Для нього це вважай шанс на адаптацію, буде грати стовідсотково в основі. Все про що ви писали, це стосувалося б тільки в тому випадку, якби ДК мало модель такого собі Аякса/Брюгге/Загреба, засвітили - продали. А так Вітя відпрацював чесно контракт і пішов. Суркісу нічого не мішало продати Вітю( тим паче він сам давно хотів) за лямів 20, а так Циганков останніх років тільки деградував від відсутності амбіцій і конкуренції.
Dmitriy, Людина - не раб до кінця днів своїх. Він виконав свій контракт, чому він повинен його продовжувати? Точно так само ДК мало право його не продавати зараз, а дотримати до літа і відпустити безкоштовно. Програли б обідьві сторони. Клуб типу підтримував, як ви кажете, але ж в той же час клуб і отримував від гравця у викляді перемог, бонусів від потраплянь в ті ж єврокубки. 11 місце в Іспанії кажете. А я от не впевнений, що на поточний момент 11 місце Іспанії сильніше 2 місця в Україні. Ми це наочно побачили по точній Лізі Європи, скільки там наш борець за чемпіонство і ЛЧ набрав, думаю нагадувати не треба.
Просто треба своєчасно вміти продавати гравців в момент нормальної ціни, а не малювати заоблачні фантазії. Після продажів Шеви, Реброва, Каладзе і до Ярмоленка фактично ні одного більш-менш нормального трансфера, а гравці реально європейського рівня були: або даром, або зі збитком. І купа лівих людей на вхід, а потім і на вихід. За словами у нас типу крута академія і повно талантів. а по факту де вони? Кого ми продали хоть за парю мільйонів, не кажучи вже про десятки. Зрозуміло, що таланти пачками не трапляються, і щоб отримати самородок золота треба промити дофіга піску. Але якось реально піску у нас доже дофіга, а самородки так собі.
Сховати
serg_max, До чого тут раб не раб? Ніхто нікому нічого не винен. І те що за нього ще й якісь гроші отрималі, це взагалі диво. Ти так не вважаеш, а на мою думку грати за Динамо Київ краще ніж за Жерону зі спортивної точки зору. Я про те як він пішов, зовсім не красиво, і залишиться в пам’яті просто як потенціально добрий гравець який так і не розкрив талант через травматичність та слабкий характер. В іншому я згоден, хоч трансфери і були, взяти того ж Миколенка.
Dmitriy, В прододовження до мого попереднього повідомлення. Єдине питання, яке в мене виникає, це чому одним військовозобовязаним можна виїзджати, а іншим - ні.
Сховати
serg_max, 100%
serg_max, https://www.dynamomania.com/news/665356-on-yavlyaetsya-osnovatelem-blagotvoritelnogo-fonda-zhurnalist-rasskazal-kak-cygankov-smog-vyehat-v-ispaniyu
успехов тебе Виктор Ц в Жироне!
Успіхів Віті і дякую за все!
Лучший игрок Шахтера- 70+ 30, лучший игрок Динамо- 5+ 2,5. Тут и говорить ничего не нужно(
Сховати
STN, Так але трохи не так. 50% від майбутнього трансферу з Жирони в інший клуб. Тобто, якщо Циганкова Жирона продасть за 200 лямів то суркіс отримає 100 і тоді цей трансфер перевершить суму Челсі за Мудрика)
Сховати
VoValdo, ну-ну
Сховати
Це для прикладу та тих хто розуміє гумор!
VoValdo, вы правы!)
Вітя, удачі. Сподіваюсь зможеш розкрити повністю свій величезний потенціал, навіть таким дивним шляхом. Гравці з такою світлою головою у нас рідкість. Однозначно залишишся в історію клубу як топ-гравець. Але, нажаль, закінчення історії вийшло якимось замазаним
Успіхів Віті!