12 жовтня 2022 00:02
15

За крок від реваншу. "Шахтар" не втримав перемогу над "Реалом" у Варшаві

Фото - ua.depositphotos.com


Колектив Ігора Йовічевіча був близьким до перемоги над чинним володарем Кубку чемпіонів.


Ліги чемпіонів УЄФА. Груповий етап. Група F. 4-й тур.

«Шахтар» – «Реал» - 1:1

Голи: Зубков, 46 – Рюдігер, 90+5

Попередження: Конопля, 16, Бондаренко, 88 – Мілітао, 85, Кроос, 90

«Шахтар»: Трубін – Михайліченко, Матвієнко, Бондар, Конопля – Степаненко – Мудрик (Петряк, 85), Судаков (Джурасек, 81), Бондаренко, Зубков (Л. Тейлор, 82) – Траоре (Сікан, 76).

«Реал»: Лунін – Менді (Алаба, 68), Рюдігер, Начо, Васкес – Кроос, Чуамені (Модрич, 57), Вальверде (Камавінга, 68) – Азар (Вінісіус, 57), Бензема, Родріго (Асенсіо, 68).

Арбітр: Орель Грінфілд (Ізраїль).

Стадіон: ім. маршала Юзефа Пілсудського (Варшава, Польща).
Тут багато хто говорить про те, як класно зіграв Шахтар (і це без зайвої іронії, і безперечно саме так), але...давайте не забувати, що Шахтарю Реал просто дозволив так грати (це було помітно). Поміркуйте самі:
1) Реал лідер групи, задача з виходом в плей-офф фактично вирішена
2) Попереду набагато важливіший для них матч - ель класико
Тут багато хто постійно дивиться постійно топ чемпіонати. Згадайте як грає Реал Анчелоті і скажіть - якби Реалу була б необхідна перемога і Реал був мотивований - невже б Реал дозволив робити Шахтарю те, що дозволив? Навряд
Але знову ж таки - гра від гірняків була пристойна
Сховати
Владислав, дуже не розумію цю логіку. Але скажу так: такі команди, як Фенер, Ренн та АЕК також дозволяють багато чого роботи, але щось непомітно було і близько тієї гри, яка поставлена у молоді Шахтаря зараз
Мне бросилось в глаза то что молодые кроты на бояться мяча! Идут в обыграш и да они теряют мяч но тут же бросаются в отбор! Почти каждое действие осмысленно! А что у нас? Кроме Вити все мяча бояться! И вместо того чтобы притащить мяч вперёд начинают его катать то взад то поперёк! Да и сам Витя уже не тот что раньше был! Нет у него того азарта и рвения! О вспомнил ещё молодой Выварченко и иногда Дубинчак могут притащить мяч и даже попытаться обыграть но они защитники и очень мало времени провели в основе! Увидите совсем скоро они перейдут на стандарты образца караваев/кенджора! Итог с ДК сегодня печаль тоска! Креатин скорость самоотдача ето не про нынешнее Динамо!
После такой игры динамовцы просто обязаны показать мастер-класс в игре с Ренном,иначе все больше молодежи будет болеть за Шахту. И так по Киеву все больше малюков в форме Ахметова,а после таких сравнений и подавно будет. Ну и надеюсь,что в матче против той же Шахты у нас будет настроение на уровне победителей,хотя и ооочень сомневаюсь в этом при нынешней как игре так и самоотдаче киевлян
Мабуть найголовніше в цій історії те, що цю команду селекційна служба кротів в пожежному порядку зліпила за 2-3 місяці. А з нашими "професіоналами" ми роками вислуховуємо, що до нас ніхто не хоче їхати.
Сховати
а коли приїжають починаються історії про "гравцю потрібний час зігратись і бла бла бла"
Повний Капець, Не тільки команду, а і змінила тренера.
А у нас тренер той же, гравців пішло не багато, та і то ті, що основної погоди не робили (за виключенням Миколи, якого продали за пристойні гроші). А результати ще гірші стали. І постійний плач і туга за рідними.
5 очков, в не самой лёгкой группе?! Чем мы хуже Шахты? Что мы завтра покажем? Когда характер и воля у победе появится у Динамо?
Сховати
Satschok, і не понані шанси зайняти друге місце
Satschok, ви правильно відзначили, що у молодих кротів є і характер і воля. Чого на превеликий жаль немає у наших мажорних дівчаток.
Satschok, мені здається проблема в тренерському штабі і навоколо нього, нема злагодженої роботи структури клуба з гравцями...
Мені сподобалось. Молодці!
Говорю зараз лише про якість футболу:

У молоді Шахтаря проти Реалу за овер 90 хвилин МАЙЖЕ ЖОДНОГО безглуздого виносу м'яча - все намагаються розігрувати, якісно просуваються вперед, ще багато чого не виходить, але видно, що розуміють, що робити з м'ячем. Також непоганий пресинг, боротьба (Судаков взагалі кілька разів вигризав м'яч). Трішки боялись Реал, але вцілому грали без комплексів. Отже, гру було дивитись приємно.

Бажаю такої самої якісті гри Динамо...
Хотів гялнути одним оком, і залип. Добротна дуже гра від кротів. Зубков у цьому матчі - топ. . Головне, було видно команду, діяли злагоджено, враження таке, що коден знав свою роль у загальній картині.
Ех...
Отличное качество игры от кротов.Судаков вообще бешеный уровень игры показал.У парня большие перспективы.