Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1141
І варто було б викликати у збірну Попова. Він виглядає краще, ніж Сирота, і більш досвідчений.
Показати
Africanda-S, Попов в плане тактики - бестолковая дубина, который постоянно выкидывается вперед и манера отбора мяча выставляя ногу вперед, да еще и резко, практически всегда гарантирует нарушение.
Так Ахметов через підставну фігуру (Курченка) і потопив третю силу!
Показати
Africanda-S, тогда Саша стоматолог очень хотел в футбол поиграть. И тогда и сейчас Кура это прокладка.
Знаю, що Луческу сказав Дуелунну, що він не полетить у Запоріжжя на матч з Зорею за 5 хв. до відльоту. Це можна розцінювати як свідоме приниження гравця. Дуже жаль, що така ситуація з Дуелунном. На тренуваннях він постійно похмурий. Хоча, коли його Луческу недавно випустив на заміну за 15-20 хв. до кінця гри, то Міккель зіграв дуже пристойно, продемонстрував прекрасну рухливість і взаємодію з партнерами.
Показати
Africanda-S, знаю - это стоял рядом? Или "одна баба сказала"?
Все так, але у грі Артема ще багато огріхів. Часто робить зайві рухи, враження метушливості. Сподіваюся, що поступово набере свою кращу форму і стане грізною силою. Приємно, що учора м'яч до нього частіше доходив, ніж з Вільярреалом, команда починає частіше постачати йому м'яч.
Показати
Africanda-S, було б дивно, якби було інакше, враховуючи різницю в класі між командами
Італійська мова не тотожна португальській, тому ще питання, як Аллегрі спілкуватиметься з бразильським кланом. Гадаю, що Аллегрі змусить прийняти Шахтар тільки дуже велика зарплата.
Показати
Africanda-S, мільйонів 8-10 у рік.
Балтача, Шепелєв сьгодні демонстрував хорошу рухливість. І пенальті заробив, і шанс забити гол у нього був, і темп нагнітав. Аналогічно - Родрігес. Дуелунн тільки одну неточну передачу зробив. І т. д., і т. п.
Показати
Africanda-S, где вы движение увидели я не знаю. Пенальти он не заработал, там такое оно, неоднозначное и случилось потому как мяч обработать не смог. И тд и тп. Пешком, с плохой обработкой с Минаем играть хорошо. Это потолок наших футболистов?
Andrii, а травмований Степаненко викликаний.
Показати
Africanda-S, тоді я вважаю, що це особисте. Були б в Україні справжні спортивні журналісти, а не блазні, то це питання вже давно би підняли
set, ну, якщо премії монетами номіналом від 1 до 10 грн.. то і фури буде мало))) Плюс з десяток охоронців. Михайло Ломоносов свою зарплату забирав кількома возами, бо виплачували мідяками. І це не вигадка, а реальний факт.
Показати
Africanda-S, я согласен что можно монеты и по 50 копеек возить)))) Но скорее всего он просто пошутил, а бабки раздаст на карточки, как это и делают в других клубах.
Щодо видалення (у даному випадку - Костишина). Чи має право видалений під час матчу повертатися у технічну зону, і не раз? (як це робив Костишин у перервах між таймами). Вилучені тренери, наскільки я знаю, навіть у роздягалку між таймами не мають права заходити. Учора навіть перебування поза технічною зоною було формальним, Костишин все одно знаходився в 3-х метрах від лавки запасних і його добре було чутно і на полі. У чому тоді взагалі був сенс вилучення? У переміщенні на три метра від лавки запасних? Моя думка така: оскільки Костишин не уперше отримує червону картку і учора грубо порушував регламент, то має пропустити не один матч, а як мінімум 5 і серйозно оштрафований.
Показати
пропустить.
гру з шахтою
Africanda-S, Согласен. Костышин косит под "рубаху-парнягу", режущего "правду-матку". Удалили меня? Да и ... я вас всех. Поэтому хотелось бы пожёстче наказание для него за удаление (что там регламент по этому поводу говорит?).
Africanda-S, Ну так удаление было чисто формальноее - для отвода глаз, чтобы крикун - костышин потом рассказывал про его удаление, вбирая основное внимание на собственную персон и отводя его от всех тех нарушений которые пропускались в пользу колоса, ведь теперь после того как формально удалили главного тренера к судейкам не будет претензий в том, что они помогадлит колосу, никто не будет замечать за криками об удалении ГТ то, что не свистели пеналь в ворота колоса и не дали красную за подкат сзади на Родригесе;)
А що, на картки гравців і тренерів перевести гроші не можна? Все через "чорний нал", уникання оподаткування?
Показати
Africanda-S, тут скорее всего человек пошутил с количество премиальных
"и я, как всегда, везу их лично на автобусе в Волочиск," подумай, это какие премиальные должны быть если их везут на автобусе)))))
No results found.