Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 1134
Terz, Вам не подобаються ці гравці. Де взяти кращих?
Показати
Africanda-S, нигде. Просто, при этом оценивать это зрелище как "неплохо" не нужно. Это очень плохо.
HIM, у даному випадку не перекручуйте, будь-ласка факти. Було ж сказано, що поки що трансляції матчів безкоштовні для телеглядачів. І мова йде про те, де можна подивитися матчі, про суто технічний аспект. Як подивитися, наприклад, пересічному селянинові? Та й у великих містах футбольні трансляції далеко не всім доступні.
Показати
Africanda-S, це в якому селі в нас не має інтернету і доступу до Сетанти, наприклад.
Цікавий вийшов матч, м'яч у центрі поля не затримувався. Не жалкую, що подивився. Давно не бачив такого язикатого арбітра і взагалі на полі розмов було забагато.
Показати
Africanda-S, Не жалкую, що подивився. Давно не бачив такого язикатого арбітра і взагалі на полі розмов було забагато.
Дячук грає на правому фланзі лише тому, що травмований Тимчик і тимчасово підмінює його. А Караваєв, Гусєв і будь хто інший на цьому фланзі ще не готові грати всі 90 хв. Ось і виходить Дячук на 45-65 хв. Це не експеримент, а вимушеність.
Показати
Africanda-S, між іншим, він виглядає набагато цікавіше та впевненіше на правому фланзі ніж у центрі. ІМХО, я б його там і награвав.
Africanda-S, а Рамадани кого заменяет в центре защиты? Дячука пробуют и правильно делают..это наверно под трансфер если будет в защите если придёт новый игрок..и кстати хорошо получается у него..а ещё его бы вообще в опорной зоне бы расположить и будет то что надо..будет мощно там работать
zzcam2012, тільки бовдур відмовиться від включення до складу олімпійської збірної трьох дозволених гравців старшого віку, тобто досвідчених або найсильніших у країні. Ось Мессі і Мбаппе мріють зіграти на Олімпіаді, і Ярмоленко хоче, а ми відмовимося від трьох класних гравців?
Показати
Africanda-S, для олімпійської збірної було б добре,для клуба Динамо не дуже,олімпійські ігри відбудуться в серпні цього року,початок сезона в любому випадку футболісти олімпійської збірної пропустять як і кваліфікацію в Єврокубки
Юрий, гравець на перегляді. Шифруються поліщуки.
Показати
Africanda-S, дякую
Звісно, на початку завжди сподіваєшься на краще. А потім життя все розставляє по своїх місцях. Маю лише надаю, що Шевченко хоч трохи буде кращим за Павелка, в УАФ менше буде відвертого паскудства.
Показати
надаю = надію
На мою думку, Брагару готують на заміну ветерану Караваєву. Улітку Олександру виповниться 33 роки і йому дозволять пограти ще 2-3 роки десь за кордоном. Заслужив.
Показати
Africanda-S, Брагару лівий захисник - лівий вінгер,Караваєв правий хоча де Він тільки не грав
Виходить, що Блохін? Якому за 70. Але з його характером болото в УАФ він може "осушити", розігнати нероб і бездарів.
Показати
тоже о нём подумал ..о Блохине ОAfricanda-S,
Africanda-S, У блохіна ніяких навиків менеджменту і це людина попереднього століття, він нічого не дасть українському футболу.
Africanda-S, «Громада» Павла Лазаренко, Юліна "Батьківщіна", комуністична партія, СДПУ(о), опоблок "Не так"...Флюгер і пристосуванець. Великий футболіст і, мяко кажучі, нікчема без чіткої громадянської позіції.
Передивився відео епізоду двічі. Торкання м'яча рукою і близько не було. Тут питання насампред до арбітра ВАР. За таку грубу помилку має бути відсторонення на 10 матчів. Але і Катерина могла б на моніторі епізод переглянути.
Показати
Africanda-S, навмисну помилку
No results found.