Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 28
iceman, де Дніпро - а де Динамо.
Показати
Denzel Washington, питання не в команді, а в грі команди на форварда...
Дивлюсь черговий матч на Супрягу і не розумію, чому його не продали в Болонью.. Не стане він навіть хорошим напом.
Показати
Denzel Washington, подивись як команда грає на нього і порівняй як Дніпро-1 грало на нього... і тоді все стане зрозумілим...
Умник, на позицію 10-ки у нас є - Шапаренко, Дуелунд, Шепєлєв/Буяльський, Лєднєв плюс три форварди та Русин в оренді. Куди їх всіх?
Показати
Denzel Washington, просто скажите почему не играл Пиварич? ))) или у него класса нет? )) Ну и конечно Шепелев/Буяльский это явно не 10-ки ))) Шапаренко пока слабый, а Дуэлунна вообще пока никто не видел в этом сезоне )))
Denzel Washington, на продажу, если на них хоть кто-то позарится за деньги. Практически никто из них не дает достаточного числа ударов, ключевых передач и не обладает сопуствующими характеристиками игрока уровня ЛЧ.
Модельные характеристики Шапаренко куда ближе к Сидорчуку чем к 10-ке, возможно, из него выростет ЦП среднего уровня. Примерно тоже касается и Буяльского - ЦП замены, при игре в 3 центральных полузащитника. Нам нужен игрок, который сразу будет давать результат, с потенциалом, сильней имеющихся и желательно молодой, чтобы перепродать года через 3-4 и заработать. И из не очень раскрученной и богатой команды, потому что финансово мы не потянем покупать из Брюгге/Фейеноордов.
Летом одной из фамилий к которой я предлагал присмотреться был Peter Michorl. Если не ошибаюсь, 18 голевых в прошлом сезоне отдал. Но после того как они засветили его этой осенью в еврокубках с отличными оценками вряд ли мы потянем конкуренцию с клубами из бундеслиги.
https://www.youtube.com/watch?v=DXIDxf5s--0&t=69s
Навіть не здивуюся, якщо Соль не вийде у старті, а десь так хвилин за 15 до кінця матчу.
До речі, що з Бєсєдіним? Невже взяв усю вину на себе та написав заяву за власним бажанням?
Показати
Denzel Washington, було б непогано!
Denzel Washington, Мечтать не вредно... Устали бедненькие, конец года, решили ротацию провести, чтобы не надорвались. Именно это мы и услышим на послематчевой пресс-конференции, если кто-то задаст ворос по составу.
Игорь, про що Ви говорите? Соль, Родрігес, Дуелунд, Сідклей, Цитаїшвілі - Вам цих гравців атаки мало на підміну?
Показати
Denzel Washington, а Вы впевнені, що хоч хтось із цього списку готовий до повноцінної гри в 90хв? Той же Гіо нещодавно жалівся, що втратив певні кондиції через те, що потрапив на лавку. І ми знову повертаємося до нашого ТШ, який чомусь має купу перспективних гравців, які не мають належної підготовки та ігрової практики.
Denzel Washington, Мені ні. А ТШ - так. Тут мова йде про інше. Про те, що перераховану вами групу гравців потрібно було виводити на пік форми на кінець листопада, а не готувати всіх по одній програмі.
Каждая команда выбирает тактику на свой матч. Побеждает тот, кто ее реализовывает. К сожалению, мы не реализовали то, что задумали.
***************************************************************************
Тут одне з двох - або тренерський штаб настільки убогий, що не може донести свої вимоги до футболістів, або футболісти настільки тупі, що не можуть своїми курячими мізками зрозуміти, чого від них вимагають.
Показати
Denzel Washington, але все рівно винний штаб. БО або тренер пояснює і грають, або гравці не розуміють (не можуть, не хочуть) - тоді тренер міняє на тих , що хочуть чути або виховує таких що зможуть. Все залежить від тренера. Він або є, або його немає. І гроші тут ні до чого. За гроші купуються дорожчі футболісти, відмиваються гроші, і будуються відговорки : мовляв ці не грають, а на нових немає грошей. Скажіть це хорватським клубам, Аяксу, Бенфіці, Порто, бразильські клуби. Вони вирощують футболістів
Denzel Washington, Є ще третій варіант. Тренерський штаб вибирає не правильну тактику на матч, зважаючи на можливості своїх гравців і гру суперника.
Denzel Washington, Та ще є й суперник, який також обирає свою тактику на гру. І інколи (перші 15-20 хв сьгодні Зоря просто розривала Динамо) ця тактика настільки вдала, що супеник просто не знає що робити..
У Циганкова в голові не футбол, а цицьки. В Сидорчука в голові взагалі нічого. Вербич сам на себе не схожий, причому з початку сезону. Ну а як ми всі здогадалися, головний тренер замінить де Пену :-)
Показати
100000 процетів з вами погоджуюсь...Вітя зараз не на полі футбол грає , а десь по вечірньому Києву з пасією гуляє....Там пів команди тормоза , як Сидор з Шепелем...
У цього так званого "журналіста" проблеми як мінімум з математикою - в Астани на 2 гри менше. Де тут патєря?
Показати
Denzel Washington, ну так все-равно по потерянным отстают уже на 2 очка. Если Тобол 3 своих матча выиграет, то Астана при любых раскладах потеряло чемпионство.
Я не зрозумів - де Столярчук??)
За перші 4 хв - три передачі на Бойка. Хтось на ім'я Міша починає строчити аналіз)
Показати
Denzel Washington, не проиграем сегодня. Куда приятней Михайлюка слушать.
RogerMilla73, це не у Вас була чуйка, що Шахта переможе МС? І де та чуйка тепер?
Показати
Denzel Washington, Каштру таке враження не дивився попередні матчі з Сіті, на що він надіявся ставлячи Кривцова і Марлоса, що 1 не бдуе постійно не встигати і стояти як вкопаний, а дргуий обрізати всю команду?Думаю Каштру недовго затримається на тренерському містку. 1 поразка від Аталанти або Загреба і гудбай, думаю Луческу молодший буде тренером
No results found.