Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 4974
Він дійсно вважає, що комусь в Україні крім сотень фанатів є діло до заробітчанина з англійського аутсайдера, щоб таке казати "мій народ спостерігає за мною"? Футболісти дійсно живуть в якомусь своєму світі іллюзій, що життя крутиться навколо них.
Показати
Умник, довелось пару раз общаться с нашими сборниками. Вы абсолютно правы - они живут на другой планете.
Команди з нижньої частини таблиці УПЛ в принципі не здатні серйозно потестувати наш захист, це стосується як інтенсивності роботи з мячем(Верес з великими зусиллями дотягує до 300 передач за гру проти майже 450 у Динамо) так і спроможності створювати моменти(Верес в середньому наносить 11 ударів за гру, якщо кожен третій йде у ствір то це середня імовірність створити 1 гол за гру). А сьогодні ми граємо з двома опорними замість Бражка, тому шанси Вереса пробитись до наших воріт через центр ще більш скорочуються.
Показати
Умник, схоже, хлопці з Динамо мають намір в кінцівкі цієї битви поставити під сумнів ваш прогноз )))
Умник, )))))
SL1DE, та наздоров'я, Господи. Моє покоління бачило і виграш еврокубку Динамо і країну з другою економікою світу.
А чого досягло ваше покоління у спорті і в економіці? 0.16% cвітової економіки і падіння навіть цієї мізерної долі в ДВА рази за чверть століття "мудрого управління" у змаганні хто швидше деградує з Сомалі?
Ляпаси від заштатних кіпрських команд в ЛК і погроми від косоварів на зборах у футболі. Ну, успіхів вам в цій пісочниці для відсталих.
Показати
...як там казав бувший улюбленець Ігоря Рахмільйовича Хацкевич: "для мене і другий польський дивізіон - не деградація, а новий виклик"... і третій і першість аматорів.
На якомусь під плінтусному рівні можна і подовженню контракту Шепелева радіти. Але постає питання: а навіщо взагалі на це витрачати час якщо не вже не спорт високих досягнень. У нас в парку команди з Шепелевих кожен вечір збираються і досить непогано в коробці ще витримують темп.
Без слів.
Це як 7% населення бажаючих бачити президентом Притулу.
Цей клуб як і країна невиліковні.
Показати
Умник , добре , тримай у курсі , так як ти розбираєшся у футболі , думаю так само і у політиці , тому це тобі хочеться написати "Без слів "
Terz, я коли дивлюсь в опитуваннях кого цей нарід готовий підтримати на наступного президента, і там один низкопробний скоморох, що правда він член в рояль не засовував, як теперішній, ще два паяци, які заради грошей свою родину продадуть, дві тварини з паталогічним бажанням влади, які заради влади здатні роздерти цю країну на шматки і підписати будь-що, і НУЛЬ людей з серйозним управлінським бекграундом чи пристойною освітою(не враховуючи військової), то мені здається, що ця країна приречена. Бо ті кого мудрий нарід хоче бачити у владі, то відзеркалення самого народу.
Попит на розумних людей з системним мисленням у владі тут ніколи не з'явиться, навіть після того як за відсутності розвалених і розпроданих заводів з виробництва техніки виборців Зеленського без оснащення женуть на мінні поля. Висновків ніхто не здатен робити. І це закономірно з огляду на загальну деградацію освіти в результаті "псевдореформ" у нашій країні:
Страшніше ніж очікували: 40% українських школярів не мають елементарних знань з математики та читання
https://radiotrek.rv.ua/news/strashnishe-nizh-ochikuvali-40-ukrayinskih-shkolyariv-ne-mayut-elementarnih-znan-z-matematiki-ta-chitannya_322348.html
Далі буде тільки гірше, не здивуюсь якійсь повії через 10 років на чолі залишків України.
Показати
Умник, я все это знаю, и всегда говорил - воров во власти нам не присылают из космоса, они - это мы. Потому так и живем, потому и воюем. Просто "умиляет", когда кто-то мемом "мудрий нарід" ставит себя над толпой. Ну, если это тешит самолюбие - на здоровье. Я, естественно, не о Вас.
Мені це нагадує списування під час екзамену. Обмануть- раз обманули, але ж знань не додалось.
Проблема ж Бражка і в опорної зони нікуди не ділась в Динамо, ми просто створюємо ситуацію, коли цю ланку суперник реально не може протестувати бо занадто слабкий. Але як показаи збори, навіть команди рівня групи ЛК типу Балкан вскривають цю дірку одним ударом.
Тому всі ці диферамби Шовковському демонструють відверто низький рівень сучасної дітвори, що вдає з себе журналістів і експертів. Не більше. Кваліфікація еврокубків вже через 5 місяців.
Показати
Умник, не згоден, тому що оф. Ігри та товариські це небо і земля.
Диферамби ніхто не каже Шовковському. Він буде як вигравати так і програвати, але те що він людина з розумом та своїм баченням життя це факт. Команда почала посміхатися, ну неможливо тренуватися коли постійно на тебе йде ор. Я не захищаю наприклад Волошина але Луч постійно орав. Ці хлопці іношої ментальності, психології, виховання, та поглядів на життя.
Terz, державі варто спочатку розповісти чому люди відійшли в чисте поле під Авдіівкою. І це питання не до Сирського, а до Зеленського і Шмигаля, як вони ці два роки будували укріплення і лінії оборони на папері. Звісно що з таким підходом ми й далі будемо втрачати села і по 700-800 людей при черговому "успішному виході Сирського".
Показати
абсолютно согласен. О Сырском можно говорить через пару месяцев, инертность действий и результатов огромная. А пока, как это не смешно для нашей страны звучит - результат работы попередников и, естественно, нашего великого проворовавшегося засратого правительства. Больно видеть, что происходит, невероятно больно.
Який же жахливий у нас захист, отримати два мячі від команди чи не з найгіршою обороною в лізі. От куди біг Попов і що його ввело в ступор при другому мячі?
Показати
Умник, так оборона суперника і не сперичається, що вона не найгірша.
От якщо б їх атака була найгіршою:)
Умник, ну, судя по комментам, многим нравится. Я, например, футбол пацанов во дворе тоже смотрю с удовольствием, но это вовсе не значит, что это профессиональный футбол. К дворовому футболу приближается и УПЛ
Шахтар вже впав до рівня пізнього Динамо Хацкевича. Але через пару років навіть 1/16 ЛЕ буде за щастя для кожного клубу з УПЛ.
Півтора десятки легіонерів третього сорту, яких набрали цієї зими клуби УПЛ, глобально нічого не змінять, бо навіть в чемпіонати країн Балтії за одне міжсезоння їх іде більше, рівень УПЛ буде падати і надалі.
Показати
Умник, само то, что наш футбол существует, с одной стороны счастье, с другой нонсенс. Поэтому ждать большего смешно, а планировать на пару лет, как и все в Украине, в условиях самой масштабной за последние 80 лет войны, смешно дважды. Все очень грустно, на сегодня украинский футбол - это только воспоминания.
Ми цією маячнею перехворіли за часів до Луческу, коли Шепелев не витягував зону лівого опорного, а одного Сидорчука не вистачало закрити весь простір перед нашим карним майданчиком.
Коли прийшов Мірча в перший сезон, перше що він зробив - знайшов людину яка буде відбирати майже на рівні Сидорчука йому в пару. Дві людини, що якісно відбирали мяч в центрі поля плюс нелажаючий захист принесли нам золото.
Зараз Шапа не здатен витягувати свій обсяг роботи до травми. Це вже проблема. Пішов Сидорчук і ще більша проблема при відборі мяча.
Ми суттєво просідаємо в опорній зоні і збільшуємо кількість атак на наші ворота навіть при схемі в два опорних. Сам же Смоловий це визнаєі приводить цифри, що ми просіли за рік без Сидорчук на катастрофічні 3 удари(!) по наших воротах.
В цій ситуації переходити на 4-1-4-1 з одним опорним і далеко не рівня Степаненка ідиотизм, бо це ще більш погіршить оборону і збільшить кількість атак на наші ворота.
А замість того щоб пошукати в опорну зону умовного Башича на ринку вільних агентів, як зробила Зоря, ми робимо ще одну дурість: неспроможність якісно віпрацьовувати Бражка в опорній зоні намагаємось компенсувати за рахунок Буяльського, обвантажуючи його щей більш глибокою позицією і додатковими фунціями в захисті. Це мало що нам дасть для більш надійної оброни, але суттєво послабить нашу і без того слабку і хіріючу атаку.
Більш тупого рішення не існує в природі.
PS. Я хоч людина інтелегентна, але за ту дичь, що творить цей тренерський штаб бив би їх ногами.
Ви з цим Бражком, який і близько не тягне, угробите не тільки захист, а й ті атакуючі потугі, що Луческу вибудував на Буяльському і його атаках другим темпом.
Показати
Умник, угробити можна те, що є. А захисту як не було при Луческу (він апріорі ніколи не вмів будувати захист) так і немає зараз. Побудова команди завжди починається із задньої лінії. Це аксіома. А Бражко справді не вивозить. Грати з одним опорником і цим захистом це самогубство.
Автор: Умник
26 травня 2017 01:35
Вратарский вопрос. Пробиваемость в зеркале цифр после 22-го тура.
Таблица делалась для себя, для примерного понимания ситуации с вратарями в УПЛ. Но решил выложить, может быть кому-то будет полезна.Построена по итогам 22 туров двухкругового регулярного чемпионата УПЛ...
Автор: Умник
15 жовтня 2013 21:24
Футбольная революция. Саймон Купер.
Листая старые материалы, наткнулся на эту статью Саймона Купера в Financial Times двухлетней давности о все возрастающей роли статистического анализа в современном футболе. Есть там и о Валерии Васильевиче Лобановском...
Автор: Умник
12 березня 2013 21:28
Вратарский вопрос. Пробиваемость в зеркале цифр после 20-го тура.
Позади 20 туров чемпионата Украины. В список вызванных в сборную Украины в очередной раз не попал Максим Коваль, что вызвало жаркие дискуссии на многих форумах. Всё это подтолкнуло меня в очередной раз взглянуть на игру вратарей сквозь призму цифр...
Автор: Умник
11 лютого 2013 15:53
Европейские топ-чемпионаты. Эффективность атаки и защиты. Взгляд на соперников Динамо, Шахтера и Металлиста.
Полагаю, что в предверии матчей ЛЕ данный материал Бена Мэйхью в переводе Игоря Савченко(FootBoom.com) будет интересно прочесть и  обсудить многим. Привожу перевод Игоря практически без купюр:...
Автор: Умник
19 березня 2012 14:01
Алексей Андронов о вчерашнем Профутболе
 Прямая речь: ""...Знаете, меня как-то звали помочь каналу 2+2 сделать футбольную программу. Я даже кое-что сделал для них. И очень рад, что мои мысли почти там не материализовались (возможно, поэтому, они даже не посчитали нужным оплатить консалтинг, и готовый сценарий программы)...
Автор: Умник
29 жовтня 2011 19:00
Анатолий Демьяненко выиграл кубок АФК( азиатский аналог лиги Европы)
Команда Анатолия Демьяненко Насаф сегодня в финальном матче кубка АФК( азиатский аналог лиги Европы) победила своего кувейтского соперника 2-1. Все голы матча были забиты в течении 6 минут второго тайма...
Автор: Умник
18 жовтня 2011 21:13
А как там наши? Приключения Анатолия Демьяненко в Азии.
Закончился только что ответный полуфинальный матч кубка АФК (азиатского аналога Лиги Европы) между безоговорочным фаворитом турнира иорданским Аль-Вихдатом и командой-выскочкой  узбекским Насафом, руководимым украинским специалистом Анатолием Демьяненко. Нужно отметить, что иорданские клубы в кубке АФК традиционно являются грозной силой...
Автор: Умник
13 вересня 2011 20:31
Свет мой, зеркальце, скажи, да всю правду доложи, кто в УПЛ всех...
Прошло 9 туров чемпионата, почти треть турнирной дистанции, и, стоя на пороге старта групповых турниров еврокубков, пришло время провести предварительный анализ происходящего в УПЛ с цифрами в руках....
Теги: #УПЛ
Автор: Умник
24 травня 2011 17:56
Динамо переедет на НСК «Олимпийский»?
На прошлой неделе в СМИ появилось два очень интересных высказывания, которые касаются непосредственно нашего клуба:1. Вадим Рабинович: "...мы заключили договор о проведении 12 матчей нашей команды на стадионе киевского „Динамо“ со следующего сезона"2...
Автор: Умник
6 травня 2011 02:17
А как там наши? В фокусе Анатолий Демьяненко
 В сегодняшней краткой заметке речь пойдет о Анатолии Демьяненко и его работе на чужбине. Зимой, перед стартом кубка АФК(аналог европейской Лиги Европы), я кратко давал прогноз о том, что тяжеловато будет узбекскому клубу бороться с признанными фаворитами из Иордании, Кувейта, Сирии, Бахрейна...