14 березня 2024 09:53
4

Ілля ЗАБАРНИЙ: "Знаю, що мій народ спостерігає за мною і я дуже пишаюсь бути його частиною"

Захисник «Борнмута» Ілля Забарний поділився враженнями від матчу з «Лутоном», в якому він відзначився дебютним м'ячем за команду – 4:3.


«Це неймовірно. Коли ти програєш 0:3 в першому таймі дуже важко перемикнутися, тому що ти пропускаєш 3 голи й це, звичайно, виснажує.


Але у нас чудова команда, ми швидко відреагували та проаналізували свої помилки, ми просто почали боротись у другому таймі і зробили це. Ми просто програли декілька дуелей, коли вони забили, тому ми трохи підкоригували нашу тактику і почали вигравати дуелі.


Моя сім'я сьогодні на стадіоні і, звичайно, це чудовий гол. Я не забиваю багато м'ячів, але я хочу робити це якнайчастіше. Для мене важливо, що моя сім'я тут. Це для них та для нашої країни, тому що я знаю, що мій народ спостерігає за мною і я дуже пишаюсь тим, що є частиною цієї країни. Я бажаю своєму народові всього найкращого.


Моя сім'я приїхала сюди минулого тижня в гості. Це дивовижно. Їм сподобались ігри АПЛ і це неймовірно. Після матчу вони сказали, що їм треба більше таблеток, тому що це був великий стрес. Вони не так часто приходять на матчі, тому забити було чудово.


Звичайно, ми не будемо зупинятись, нам потрібно повернутись і побудувати те ж саме, тому що нам потрібно почати отримувати бали та бути якомога вище. Я знаю рівень цієї команди і я думаю, що ми можемо закінчити у верхній половині таблиці.


Незабаром буде дуже важлива гра [проти Боснії та Герцеговини] для всіх українців. Я зроблю все, що можу, тому що нам потрібно виграти і потрапити на Євро», – сказав Забарний.


Цього сезону 21-річний Ілля провів 33 матчі за «Борнмут», забив 1 гол.

Мой народ ))). Илья, видать, как раз начал "Игру Престолов" смотреть
Він дійсно вважає, що комусь в Україні крім сотень фанатів є діло до заробітчанина з англійського аутсайдера, щоб таке казати "мій народ спостерігає за мною"? Футболісти дійсно живуть в якомусь своєму світі іллюзій, що життя крутиться навколо них.
Сховати
Умник, довелось пару раз общаться с нашими сборниками. Вы абсолютно правы - они живут на другой планете.
Помилка ... Захисник «Брентфорда» Ілля Забарний