13 квітня 2024 19:43
18

"Олександрія" – "Динамо" 0:1. Кияни перемагають у меншості у чотиригодинному матчі після двох повітряних тривог

"Олександрія" - "Динамо" 0:1


"Олександрія": 77. Шевченко - 4. Кравченко, 24. Мартинюк, 18. Логінов, 25. Калюжний, 30. Копина, 71. Шостак, 6. Ковалець, 11. Шулянський, 9. Калитвинцев, 10. Кулаков
Запасні: 1. Долгий, 44. Єрмаков, 8. Сігєєв, 14. Кулаковський, 20. Ващенко, 21. Бєляєв, 22. Скорко, 33. Безерра, 55. Смирний, 70. Костишин, 88. Погорілий, 99. Кледсон,

"Динамо": 1. Бущан – 24. Тимчик, 4. Попов, 25. Дячук, 2. Вівчаренко – 6. Бражко, 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 9. Волошин, 22. Кабаєв – 11. Ванат
Запасні: 51. Моргун, 74. Ігнатенко, 7. Ярмоленко, 20. Караваєв, 21. Супряга, 29. Буяльський, 30. Діалло, 32. Михавко, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 77. Беніто, 99. Пономаренко


"Олександрія" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" в рамках 24-го туру Прем'єр-ліги проведе виїзний поєдинок проти "Олександрії".


Нагадаємо, що минулого матчу кияни допустили осічку і втратили очки, зігравши внічию з ЛНЗ з рахунком 1:1. "Олександрія" ж програла "Чорноморцю" 2:3 і зараз мешкає на 11-му місці у турнірній таблиці.


У першому колі чемпіонату України "Динамо" у рідних стінах обіграло олександрійців із рахунком 4:2. Голами за "біло-синіх" відзначилися Ванат, Буяльський і Бражко, що оформив дубль.


На сьогоднішній матч до Олександрії разом із командою прибув Ярмоленко, який раніше займався за індивідуальною програмою. А ось Нещерет, який припустився помилки у грі з ЛНЗ, залишився в Києві.


Через дискваліфікацію команді Ротаня не допоможе захисник Мігель Кампос. У "Динамо" ж нікого з перебором карток поки що немає.

Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан – Тимчик, Попов, Михавко, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Кабаєв, Волошин – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначено Андрія Деревинського.


Дивитися трансляцію матчу можна напередодні УПЛ ТВ - він доступний у більшості операторів і на більшості ОТТ-платформ (Київстар ТВ, Vodafone TV, Setanta Sports, YouTV, VOLIA, sweet.tv тощо). "Динамоманія" о 15.30 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Молодці! Трохи прокльовується динамівський характер. Тепер із Мінтаєм очки не втратити. Постійна недооцінка суперника дуже дорого коштує.
Умник, ну то що там Кривбас витягує?
Відмучились, сердешні. 4 удари з аутсайдером за гру, хай навіть маючи на 1 гравця менше - це ганьба!
Сховати
Умник, тебе так злять перемоги Динамо?
Сховати
dynamic1927, а тебя радуют победы над полуаматорскими коллективами? После первой игры с европейской командой не забудь зайти на сайт, порадоваться.
Сховати
Terz, не злись кротику, без суддів і кабінетних ігор твоя шахта навіть в трійку не ввійде!
Сховати
dynamic1927, лечись. С 1975 года сознательно болею за Динамо, это часть меня. И потому больно видеть, что оно собой представлет. Жаль мне тебя, если ты считаешь, что то, что они делают на поле, называется футбол.
Сховати
Terz, розкажи це наркоману-срні, може він повірить
З перемогою ! Дякую гравцям за терпіння
Молодці! Надважливі 3 очки вигризли. Все решта, враховуючи обставини під час гри, - дрібниці
Удивил арбитр, бывают светлые пятна в этом болоте
Тим часом Кривбас лобовий матч з Рухом поки витягує на перемогу.
Сховати
Умник, ну то що там Кривбас витягує?
Вітаю з Бронзовими медалями!!!
Судейка таки доколупался. Совокупно желтая может и была, но рисовать такую красную? Фолы явно без умысла, первый он даже не видел спиной и тянулся к мячу, который вылетал за линию. Противник просто подставлялся.
Такое судейство нам не нужно.
Ми знов грає з двома високо піднятими опорними, що вміють відбирати Шапаренко-Андрієвський. Тобто для УПЛ знайдена модель і як закрити центр поля і як при цьому залишити Бражка в старті.
Тобто Шовковський відклав вирішення проблеми до еврокубків.
Щож, це його вибір. Частково жертвою зміни схеми і перерозподілу в ній захисних функцій стане Буяльський.
Сховати
дітворі, яка мінусує, раджу передивитись момент коли Ковалець заробляє жовту картку, а повертається накривати атакуючого аж...Андрієвський.
В фазі атаки Олександрії два ВІЛЬНІ гравці між лінією захисту Динамо і Бражком. Це називається розрив компактності. Все це нас чекає в еврокубках, але Шовковський робить вигляд, що цю пробоїну позаду залатав використовуючи Андрієвського вище.
Сховати
Умник, в еврокубках на ждет многое, что читатели/писатели этого сайта не хотят принять, и минусуют. Когда начнется "избиение младенца" европейскими ноунеймами, про середняков я молчу, начнут искать крайних. А сейчас радуются победам над полумертвыми спортивными коллективами