29 квітня 2024 19:57

"Динамо" - "Верес": ситуація з дискваліфікаціями. Троє динамівців пропустять матч

У середу, 1 травня, відбудеться перенесений матч 5-го туру VBET Ліги, у якому «Динамо» вдома прийматиме «Верес» з Рівного.


Перед звітним поєдинком у складі обох команд є дискваліфіковані гравці. У «біло-синіх» одразу троє футболістів не зіграють у майбутньому матчі з «Вересом». У грі минулого туру з «Дніпром-1» четверте попередження у сезоні отримали захисник Максим Дячук та півзахисник Микола Шапаренко. Це означає, що вони пропустять один наступний поєдинок. Також не зможе взяти участь у найближчій грі з «Вересом» захисник Олександр Тимчик, який у тому ж матчі з «Дніпром-1» отримав червону картку та був вилучений з поля.


Двоє гравців «Динамо» мають у своєму пасиві по три попередження, тож їм потрібно бути максимально обережними, адже ще одна жовта картка означатиме для них пропуск наступного матчу. Це півзахисник Олександр Андрієвський та нападник Владислав Ванат.


У складі «Вереса» дискваліфікований бразильський півзахисник Яго Сікейра, який має у своєму пасиві вже 8 жовтих карток та пропустить два найближчі поєдинки команди. Під загрозою дискваліфікації на наступний після «Динамо» поєдинок півзахисник Андрій Кухарук, у пасиві якого вже 7 «гірчичників» у поточному сезоні. Три попередження має захисник Василь Курко, який також пропустить один матч у разі отримання наступного попередження.