27 квітня 2024 08:30

А як же Лунін? Анчелотті на прес-конференції розповів про те, чи зіграє Куртуа проти "Баварії"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Після матчу "Реал Сосьєдад" - "Реал Мадрид", головний тренер "вершкових" відвідав пресконференцію та дав коментар. Що сказав Анчелотті:


"Всі думали, що ми приїхали сюди, щоб просто прогулятися, і єдині, хто так не думав, були гравці. Я дуже пишаюся ними, тому що вони показали ставлення, бажання і прагнення продовжувати перемагати і продовжувати хорошу форму команди. Я повинен подякувати їм, тому що в цьому сенсі вони були вражаючими".

Похвала для Арди Гюлера
"Всі сьогодні працювали дуже добре. У них був хороший настрій, самовіддача і вони боролися. Арда забив гол, і він буде дуже важливим гравцем для нас у майбутньому. Немає сумнівів, що він залишиться у нас наступного року. Він володіє надзвичайними якостями і великим даром, яким є його талант. Він дуже добре тренується, але він дуже молодий, і поступово він займе своє місце в цій команді. Він забив більше голів, ніж зіграв хвилин".

Про Модрича
"Він грав так само, як і в останніх кількох іграх: він дуже хороший фізично і дуже добре поводився з м'ячем у другому таймі, допомагаючи подолати тиск "Реал Сосьєдаду". Він у чудовій формі і, очевидно, зможе зіграти у вівторок".

Підготовка до "Баварії
"Мені ще треба подумати над складом на вівторок. Мілітао повернувся, він зіграв дуже добре, і це була його перша гра в старті після повернення. Це варіанти, і я оціню їх усі в найближчі кілька днів. Мілітао поступово повертається до своєї найкращої форми, і тепер у нього є час для вдосконалення. Ми дуже щасливі в цьому відношенні".

Коли зіграє Куртуа?
"У нього є шанс проти "Баварії" в одному з двох матчів. Подивимося, чи зможе.

Нагадаємо, що Тібо Куртуа в нинішньому сезоні ще не грав. В передсезонній підготовці він отримав травму хрестоподібної звʼязки та пропускає майже весь сезон.