8 травня 2024 17:13

"Ювентус" побореться з "Ліверпулем" за хавбека "Аталанти" Копмейнерса

"Ювентус" має намір зробити трансферну пропозицію "Аталанте" про купівлю атакуючого півзахисника Тьона Копмейнерса, повідомляє журналіст Transfer Market Ніколо Скіра.


За інформацією джерела, у переході нідерландського хавбека зацікавлений особисто спортивний директор туринців Крістіано Джунтолі, який наполягає на вступі до переговорів про трансфер. Зазначається, що в "Ювентусі" готові запропонувати Копмейнерсу контракт терміном на чотири-п'ять років із заробітною платою в €4-4,5 млн. При цьому відомо, що "Аталанта" оцінює свого гравця в €60-70 млн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тен Копмейнерс є пріоритетним завданням на літню трансферну кампанію англійського "Ліверпуля" після того, як клуб після закінчення цього сезону очолить головний тренер "Фейєноорда" Арне Слот.

26-річний Копмейнерс виступає за «Аталанту» із серпня 2021 року, коли він перейшов до клубу з Бергамо з «АЗ Алкмар». У поточному сезоні півзахисник провів за бергамасків 45 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився 15 голами та шістьма результативними передачами. Контракт гравця із нинішнім клубом діє до кінця червня 2027 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 40 млн. євро.